2016 Mart Anneleri Goygoy :)

sende yaptır ogluslarına basıt bunlar
yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)

ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya

Canıım benim hayırlı ugurlu olsuun gözün aydın.. Kasık agrın icin ne dedi dr bu ara bende de oluyor

Ayyy belkide kucagına aldın simdi, Allah insallah kolay ve hayırlı dogumlar nasip etsin..Bir an önce saglıkla yaga kalk insallaaaaaah :) Bak bundan sonrada yaz tamam mı yine bekleriz biz :) Allah yardımcın olsun

Bu arada bugün hastaneye qittim prenses olduğunu doğruladı doktor şimdi rahat etti icim Allahima şükür bi sknti yokmuş hafta 3 lü taramaya caqirdi doktorum artık pembisler alınabilir :)

Ohhh oh missss gibi prenses hayırlı ugurlu olsuuuun

oglumu vermem oyle ıkı altına falan kılosunca altın ısterım kı gobuslu olacak doktor teyzemız oyle dedı
yanii bak diyorum oğlanlar azalıyo kızlar çoğalıyo aslında bi liste mi yapsak dedim kendi kendime....

Hahaha kız Allah iyiligini versin birde centik attıgın yerlerden kacarmıs ayy Allah korusun :) hamile corabı al sen yakın zamanda yada normal giydigin bedenden büyügünü al

kızlar boğaz ağrısından geberiyorum desem yeridir....çok hastayım çokkk....kıpırdıycak halim yok...ama mecbur doktora gidicem artık...
doktoruna da soyle canım yaa bır muane falan olursun kıyamam

hosgeldın canım benım ohh guzel bır tatıl gıbısı yok :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…