yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)sende yaptır ogluslarına basıt bunlar
oglumu vermem oyle ıkı altına falanbegri kizlar cogaldi erkekler revaşa geçecek galiba......
valla canım masallah ben delı gıbı kılo da alıyorum gobusumde buyuyor yaradı bu hamılelık banabende anlamıyorumkı hem kg almıyorum hemde gobus cıkıo bebıs buyuyor nasıl oluyor bu
Teşekkür ederim canım inşallah :)güle güle kullansın bebiş maşallah
ay çok şekerler hepsi çok güzel ama sağdan en üstteki laciverte bayıldım
Amin canım inşallah :)Dfn1903 canım benim cok güzeller saglıkla güzel günlerde giysin minnos
canım benım ıyı guzel gunlerde gıysın ınsanllah :):)Kızlar Günaydın. Ben aceleci anne adayı bebeğe kıyafet işini hallettim bile
Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.
Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığımdoğumda hepinize dua edicem
Bu arada bugün hastaneye qittim prenses olduğunu doğruladı doktor şimdi rahat etti icim Allahima şükür bi sknti yokmuş hafta 3 lü taramaya caqirdi doktorum artık pembisler alınabilir :)
İnşallah canım :)canım benım ıyı guzel gunlerde gıysın ınsanllah :):)
hayy masallah ceyızı duzmussun sen canım:):)Eki Görüntüle 1645090 Buyrun bayanlar aldıklarım :)
yanii bak diyorum oğlanlar azalıyo kızlar çoğalıyo aslında bi liste mi yapsak dedim kendi kendime....oglumu vermem oyle ıkı altına falankılosunca altın ısterım kı gobuslu olacak doktor teyzemız oyle dedı
Beşiği de aldık mı doğuma hazırımhayy masallah ceyızı duzmussun sen canım:):)
yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)
ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya
yanii bak diyorum oğlanlar azalıyo kızlar çoğalıyo aslında bi liste mi yapsak dedim kendi kendime....
hadi ya kaç kilo aldın...benimde hiç göbüşüm yokvalla canım masallah ben delı gıbı kılo da alıyorum gobusumde buyuyor yaradı bu hamılelık bana
doktoruna da soyle canım yaa bır muane falan olursun kıyamamkızlar boğaz ağrısından geberiyorum desem yeridir....çok hastayım çokkk....kıpırdıycak halim yok...ama mecbur doktora gidicem artık...
hosgeldın canım benım ohh guzel bır tatıl gıbısı yok :):)merhaba hanımlarr :) tatıldeydık yenı dondum ve hemen sızlerı merak ettım kk ya zor attım kendımı :) bugun ıznmım bıttı ama artık gunduz vardıyasına dondugum ıcın tekrar haftasonu ızıne cıkıyorumm1 haftadır hastaydım nezle olmusum ılacta ıcemedım vıcklenıp durdumm sureklı pazartesı gunu kontrolumuz war heyecanla bebısımızı gormeyı beklıyoruz
yapalımda hadi bilgisayarda excelde yaparız ama burda nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?