off valla ne saftiriğim yahuHahaha kız Allah iyiligini versin birde centik attıgın yerlerden kacarmıs ayy Allah korusun :) hamile corabı al sen yakın zamanda yada normal giydigin bedenden büyügünü al
canım cok usumuyorsan cıkartsan mı benı de cok rahatsız edıyor coraplar bır daha gıyecek bır seyım olursa hamıle corabı alıcam yoksa yazık bebıslere ogulların sıkılır valla:)yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)
ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya
Prensin hayırlı olsun canım Allah saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin inşallahhosgeldın canım benım ohh guzel bır tatıl gıbısı yok :):)
excelde yapıncada copy paste oluyo buraya dur bi arastırayım hemenyapalımda hadi bilgisayarda excelde yaparız ama burda nasıl olcak
Burdada numaralama yapabiliriz canım tablo olmazsa...excelde yapıncada copy paste oluyo buraya dur bi arastırayım hemen
aynen canım tum kıyafetlerı ustunde paralansın bebısının :):)Beşiği de aldık mı doğuma hazırım
işte oyüzden bilemedim burda nasıl yapılıyoexcelde yapıncada copy paste oluyo buraya dur bi arastırayım hemen
sağol canımmmmm.....inşallah güzel bi cimcime haberiyle gelirim...
Amin canım inşallah :)aynen canım tum kıyafetlerı ustunde paralansın bebısının :):)
kızı erkegı karıstırma canımhihihi nolduu kızlar noldu hani erkek yılıydı :)begri
valla canım en az 5 kılo aldım benhadi ya kaç kilo aldın...benimde hiç göbüşüm yok
ellerınden opsun kuzum ne dıyım
yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)
ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya
valla canım masallah ben delı gıbı kılo da alıyorum gobusumde buyuyor yaradı bu hamılelık bana
aaaa hamıleler ıcın varmıymıs ondan yaaa bak bılmıyordum bende yaz kıs onlarsız duramam :):)off valla ne saftiriğim yahugidim bugün alayım bari, hoş hamile için çıt çıtlı atleti bile zor buldum geçenlerde kavuştum sonunda kışın onlarsız yaşayamam da
saol canımmm benım cok tesekkur ederım :):) cumlemıze ınsallah:)Prensin hayırlı olsun canım Allah saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?