2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hahaha kız Allah iyiligini versin birde centik attıgın yerlerden kacarmıs ayy Allah korusun :) hamile corabı al sen yakın zamanda yada normal giydigin bedenden büyügünü al
off valla ne saftiriğim yahu gidim bugün alayım bari, hoş hamile için çıt çıtlı atleti bile zor buldum geçenlerde kavuştum sonunda kışın onlarsız yaşayamam da

canım cok usumuyorsan cıkartsan mı benı de cok rahatsız edıyor coraplar bır daha gıyecek bır seyım olursa hamıle corabı alıcam yoksa yazık bebıslere ogulların sıkılır valla:)

valla ben kasıkda bırakıyorum henuz sıkmıyor okadar gobuse cekersem sıkıyor gecende ben oyle pantolon gıymısdım o sıktı bır daha gıymedım

valla canım masallah ben delı gıbı kılo da alıyorum gobusumde buyuyor yaradı bu hamılelık bana

benı goren sadece gobusun var dıyor kusum esımde oyle dıyor ama cok yokmus oyle dıyorlar bende anlamadım kg almadım yanı aksıne 300 gr vermısm

off valla ne saftiriğim yahu gidim bugün alayım bari, hoş hamile için çıt çıtlı atleti bile zor buldum geçenlerde kavuştum sonunda kışın onlarsız yaşayamam da
aaaa hamıleler ıcın varmıymıs ondan yaaa bak bılmıyordum bende yaz kıs onlarsız duramam :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…