2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar boğaz ağrısından geberiyorum desem yeridir....çok hastayım çokkk....kıpırdıycak halim yok...ama mecbur doktora gidicem artık...

bujubuju insallah kuzummm benim 1 aydır görmüyoruz birbirimizi, biraz endiseliyim insallah iyidir minnos kızıım

kızlar boğaz ağrısından geberiyorum desem yeridir....çok hastayım çokkk....kıpırdıycak halim yok...ama mecbur doktora gidicem artık...

Aaaa bak bende bayramda üst solunum yollarımı üşüttüm cok sık yapmama ragmen bogaz agrım 2-3 günde gecti limonu sık tuz dök karıstır iyice bogazına gargara yap kusacak gibi oluyorsun gözünden yaslar geliyor ama iyide geliyor

merhaba hanımlarr :) tatıldeydık yenı dondum ve hemen sızlerı merak ettım kk ya zor attım kendımı :) bugun ıznmım bıttı ama artık gunduz vardıyasına dondugum ıcın tekrar haftasonu ızıne cıkıyorumm 1 haftadır hastaydım nezle olmusum ılacta ıcemedım vıcklenıp durdumm sureklı pazartesı gunu kontrolumuz war heyecanla bebısımızı gormeyı beklıyoruz

yaaa öyle deme ama bak bebikimi zaten çok özledim...hemde hastayım ağlarım hemen bak...
cok gecmis olsun canım ıhlamur tüket bize zararı yok zencefilde iyi geliyor ama günde 2 den fazla tüketmek yok. Meyve ye bol bol bir an önce gecer insallah

Hooosgeldiiiinnnnn sizi tatilcileer siziii yavas yavas geliyorsunuzzz bizde napalım işte kostur duur ohh hayat sana güzel tatil üstüne tatil miiis vallahi hemen bizede yaz hee p.tesi.. cok cok gecmiş olsun canım

kızlar boğazı ağrıyanlar sirke ile suyu eşit oranda karıştırıp gargara yapabilir inanın acınızı azaltacak...

siteyi biliyorum orjinaldir canım.

ben de balla zencefil tozunu karışıtırıp yiyorum boğazım için. yakıyor biraz ama.
bir de bir çay tarifi var, çok yakıyor ama içebilen denesin. Ilık suya limon sıkıyorsunuz, biraz bal ve 1 çay kaşığından az olmayacak şekilde karabiber ekleniyor. Ben içemedim ama çok iyi geliyormuş.

Kızlar Günaydın. Ben aceleci anne adayı bebeğe kıyafet işini hallettim bile

güle güle kullansın bebiş maşallah
kızlar babası oglusuma patık yaptırıcakmıs nasıl modeller ben secdım hocası ısmekde ogretmenlık yapıoda suan aynı zamanda satısda yapıyorlar
ay çok şekerler hepsi çok güzel ama sağdan en üstteki laciverte bayıldım

aaaa cok sevındım canımmm benım hayırlı olsun saglıkla kucagına al:):)

ayy canım Allahım yardımcın olsun ınsallah saglıkla al kucagına dualarımız senınle sımdı bu saatlerde almıssındır bebısını kucagına gulerek buyut kuzumm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…