bugün 15:30 da ama benim doktorda sıra çok olduğundan muhtemelen beklerim...
Hihihihi dr iyiceee meraklandıracaak desenee seni güzeeel, güzeeeeel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 15:30 da ama benim doktorda sıra çok olduğundan muhtemelen beklerim...
yaaa öyle deme ama bak bebikimi zaten çok özledim...hemde hastayım ağlarım hemen bak...Hihihihi dr iyiceee meraklandıracaak desenee seni güzeeel, güzeeeeel
kızlar boğaz ağrısından geberiyorum desem yeridir....çok hastayım çokkk....kıpırdıycak halim yok...ama mecbur doktora gidicem artık...
cok gecmis olsun canım ıhlamur tüket bize zararı yok zencefilde iyi geliyor ama günde 2 den fazla tüketmek yok. Meyve ye bol bol bir an önce gecer insallahyaaa öyle deme ama bak bebikimi zaten çok özledim...hemde hastayım ağlarım hemen bak...
merhaba hanımlarr :) tatıldeydık yenı dondum ve hemen sızlerı merak ettım kk ya zor attım kendımı :) bugun ıznmım bıttı ama artık gunduz vardıyasına dondugum ıcın tekrar haftasonu ızıne cıkıyorumm 1 haftadır hastaydım nezle olmusum ılacta ıcemedım vıcklenıp durdumm sureklı pazartesı gunu kontrolumuz war heyecanla bebısımızı gormeyı beklıyoruz
kızlar boğazı ağrıyanlar sirke ile suyu eşit oranda karıştırıp gargara yapabilir inanın acınızı azaltacak...
siteyi biliyorum orjinaldir canım.Gercekten fiyatları cok iyi canım
Aynen abla ancak magazasını bildigim degistirme imkanım olan seyler alıyorum internetten o da cok nadir bi bakıcam bi dokunucam dedigin gibi
Oooooo fiyat cok iyi orijinaldir degil mi? Ben 124 tl verdimde zamanında.. Yarı fiyatı resmen stoklarım ben bundan. Cok tesekkürler.
günaydınnn guzel tatlıs annelerrrr :):) mukemmel bır gununuz olsun hıssetmeyen herkes bebısını hıssetsın :):)
Kızlar Günaydın. Ben aceleci anne adayı bebeğe kıyafet işini hallettim bile
güle güle kullansın bebiş maşallahEki Görüntüle 1645090 Buyrun bayanlar aldıklarım :)
ay çok şekerler hepsi çok güzel ama sağdan en üstteki laciverte bayıldımkızlar babası oglusuma patık yaptırıcakmıs nasıl modeller ben secdım hocası ısmekde ogretmenlık yapıoda suan aynı zamanda satısda yapıyorlar
bujubuju insallah kuzummm benim 1 aydır görmüyoruz birbirimizi, biraz endiseliyim insallah iyidir minnos kızıım
siteyi biliyorum orjinaldir canım.
güle güle kullansın bebiş maşallah
ay çok şekerler hepsi çok güzel ama sağdan en üstteki laciverte bayıldım
bendede oluyor o canım ya endıse ne zaman harekete baslıcak bunlar ozaman rahatlıcaz kuzum
aaaa cok sevındım canımmm benım hayırlı olsun saglıkla kucagına al:):)Kizlaaarr sabah karnimin sağ tarafına saplanan keskin bi aciyla soluğu hoop devlet hastanesinde aldık.hic biseycigi yok dedi dr amcamız da icimiz rahat etti çok şükür..
Vee günün sürprizi de prenses geliyormuş bizim evimize de.
ayy canım Allahım yardımcın olsun ınsallah saglıkla al kucagına dualarımız senınle sımdı bu saatlerde almıssındır bebısını kucagına gulerek buyut kuzumm:):)Arkadaşlar nasılsınız,nasıl gidiyor pek bakamadım neler yaptınız.bazı arkadaşlar haber ver demişti doğumda.kızlar yarın meleğime kavuşuyorum allahın izniyle.bebeğim ters olduğu için sezaryen le doğucak sabah erkenden doğuma giriyorum dularınızı eksik etmeyin heyecanlıyım,korkuyorum karmakarışığım doğumda hepinize dua edicem