2016 Mart Anneleri Goygoy :)

NO|Kullanıcı adı|sat|tahmini dogum tarihi|cinsiyet

deneme

İSİMŞEHİRYAŞGEB.SAYSATBDTCİNSİYET
Missesteİstanbul 25 İLK VE SON 11.06.201517.03.2016 KIZ

OF cok ugrastırıyo heee

Missesteİstanbul 25 İLK VE SON 11.06.201517.03.2016 KIZ

OF cok ugrastırıyo heee
cok ıyı olmus caım:):)

ekle bakalım benıde:):)

Begri / Ankara / 28/ 1 şimdilik / 23mart/ ERKEK

cok ıyı olmus caım:):)

ekle bakalım benıde:):)

Begri / Ankara / 28/ 1 şimdilik / 23mart/ ERKEK

Dur bende bazı kişiler var önce onları yapıp ekleme yapayım sonradan ilk sayfaya mı yapayım bende? temizligim kaldı haa

BEGRİANKARA 28 İlk Şimdilik 18.06.201523.03.2016 ERKEK

canım cok usumuyorsan cıkartsan mı benı de cok rahatsız edıyor coraplar bır daha gıyecek bır seyım olursa hamıle corabı alıcam yoksa yazık bebıslere ogulların sıkılır valla:)
valla beklicem öğlene kadar yemekte yiyim baktım olmuyo çıkartırım artıkın :)
valla ben kasıkda bırakıyorum henuz sıkmıyor okadar gobuse cekersem sıkıyor gecende ben oyle pantolon gıymısdım o sıktı bır daha gıymedım
göbeğe çekince korse etkisi yapıyo valla yazık bebiklerimize bakalım çentikler nereye kadar dayanacak
aaaa hamıleler ıcın varmıymıs ondan yaaa bak bılmıyordum bende yaz kıs onlarsız duramam :):)
var canım var ben 3-4 yere sordum yok öyle bişi dediler en sonunda geçen gün buldum aldım hemen :)

kızlar bu gobusler daha cok buyucek bu mont ısını napcaz ya ben dıyorum panco mu alsam kendıme defactoda gordum bır tane

ilk şimdilik iyi olmuş kuzum hahahah
bı doguma bakııım bak cıddıyım sımdılık dusuncem 2 yasını doldurdugun gun ıkıncı bebıs calısmalarına baslarım ben sevdım bu hamılelık ısını dogumdan sonra fıkrım degısebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…