How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Hahaha kız Allah iyiligini versin birde centik attıgın yerlerden kacarmıs ayy Allah korusun :) hamile corabı al sen yakın zamanda yada normal giydigin bedenden büyügünü al
off valla ne saftiriğim yahu :KK48::KK48: gidim bugün alayım bari, hoş hamile için çıt çıtlı atleti bile zor buldum geçenlerde kavuştum sonunda kışın onlarsız yaşayamam da :KK48:

yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)

ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya :KK43:
canım cok usumuyorsan cıkartsan mı benı de cok rahatsız edıyor coraplar bır daha gıyecek bır seyım olursa hamıle corabı alıcam yoksa yazık bebıslere ogulların sıkılır valla:)

yaptırayım bari aldım fotileri hemen :)

ya bugün sanırım büyük bir aptallık yaptım kızlar üşümeyim diye eteğin altına ince çorap giydim ilk bi göğüs altına kadar çektim mideme baskı yapıyo diye az önce gittim kasığımda bıraktım baktım o da sıkıyo iki tarafından iki çentik attım beline inşallah sıkmaz gün boyu valla ya :KK43:

valla ben kasıkda bırakıyorum henuz sıkmıyor okadar gobuse cekersem sıkıyor gecende ben oyle pantolon gıymısdım o sıktı bır daha gıymedım

valla canım masallah ben delı gıbı kılo da alıyorum gobusumde buyuyor yaradı bu hamılelık bana :KK70::KK70:

benı goren sadece gobusun var dıyor kusum esımde oyle dıyor ama cok yokmus oyle dıyorlar bende anlamadım kg almadım yanı aksıne 300 gr vermısm

off valla ne saftiriğim yahu :KK48::KK48: gidim bugün alayım bari, hoş hamile için çıt çıtlı atleti bile zor buldum geçenlerde kavuştum sonunda kışın onlarsız yaşayamam da :KK48:
aaaa hamıleler ıcın varmıymıs ondan yaaa bak bılmıyordum bende yaz kıs onlarsız duramam :):)

Back