İnan ben çok zor tutuyorum kendimi canım sen yapmışsın bile :)
Vala 10 lu hastane çıkışı aldı teyzemiz. Bende banyo havlusu,penye battaniyesi,2 şer tane yenidoğan üst ve alttan aldım. bir sürü zıbını falan var işte fotoğraf yüklüyorum birazdan.günaydın...neler aldın bakalım...
güle güle giyinsin kuzucuk, ne çok şey almışsın :) ben de heveslendim haftasonu oğlumdan kalanları ayıklayayım bari de yeni ne almam gerek bir bakayım.Eki Görüntüle 1645090 Buyrun bayanlar aldıklarım :)
işte bende almıyorum ama göbüşde çıkmıyo..aslında ben senden daha öndeyim...
Eki Görüntüle 1645090 Buyrun bayanlar aldıklarım :)
Güle güle saqlıkla qiysin inşallah canım hepsi cok qüzelEki Görüntüle 1645090 Buyrun bayanlar aldıklarım :)
güle güle kullanın canım....
güle güle giyinsin kuzucuk, ne çok şey almışsın :) ben de heveslendim haftasonu oğlumdan kalanları ayıklayayım bari de yeni ne almam gerek bir bakayım.
ayy guzel gunlerde gıysın ınsallah kuzun cok guzeller masallah
Teşekkür ederim kızlar. Yarısını aldıysam yarısı hediye geldi vala şimdiden.Güle güle saqlıkla qiysin inşallah canım hepsi cok qüzel
% 100 pamuk yaziyo herseyde cok uygun hersey
Netten alış veriş korkuyorum ben burda beğeniyorum sonra berbat geçiyor elimize yıkandımı ağzı yüzü bir tarafa elim deynden içim rahat etmez benim
Kızlar ben 85 TL'ye aldım ama unnado da kampanyası var fiyatı çok uygun. isteyen varsa, kargo da bedava.
http://www.butikbebe.com/urunListesi/1031/lierac-urunleri.html
hahayttt ben bugün doktordayımmmm.....Bu arada bugünüde atlattık mı yarın 1.30 da doktordayız insallah
aaa ne dedı canım ne olmus:):)hahayttt ben bugün doktordayımmmm.....
hahayttt ben bugün doktordayımmmm.....
bugün 15:30 da ama benim doktorda sıra çok olduğundan muhtemelen beklerim...sizi nispetcilerrr siziiii _Egeli_ de gördü bugün kızını kötüsünüüz kötüü
Saka bir yana saat kacta gidiyorsun. Güzel haberlerle geel insalllaaaaaah. Sakın yazmayı unutma vallahi merakla bekliyoruz hepimiz herkesten güzel haberler gelsiiinn
sizi nispetcilerrr siziiii _Egeli_ de gördü bugün kızını kötüsünüüz kötüü
Saka bir yana saat kacta gidiyorsun. Güzel haberlerle geel insalllaaaaaah. Sakın yazmayı unutma vallahi merakla bekliyoruz hepimiz herkesten güzel haberler gelsiiinn[/Q
hadı sendende yarın guzel haberler beklıyoruz canım kendını cok yorma ıs yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?