Aaa.. Hadsize bak bi sikayet mi edecekmis haspamm.. Nasilsin simdinapalım saglık olsun bende sımdı geldım doktordan kadınla bırbırımıze gırdık resmen agzımı kan ıcınde bırakdı ya bana sormadan basladı dıs tası temızlemeye daha cok hassasıyet oldu sankı ya offf pısman oldum gıttıgıme dolgu yapması ıcın rontgen alması lazımmıs oda suan olamıcagı ıcın kalcak dedı e madem yapmıcan ne karıstırıon dıslerımı dımı halamada sıkayet etmıs ne kadar mızmız dıye dıcekdım senı oturtalım oyle bakalım sesın cıkıyormu pecete bıle vermedı agzımdan boynuma dogru aktı resmen otururken alsaymısım elımde kalcakdı kadın
kız bizim evlilik yıldönümümüz 24 mayıstı o gece korunmayı bıraktık yıldönümü hediyesiSonraki haftalarda da oluyormus 10. haftada bende de hiic bitmeyen agrı olmustu..herkesinde planlı olmus yok mu benim gibi istemeden süpriz bi kerecikten olan hahahhahhhahaha
ay ben onların beyinlerini yirim yiiiiiraynen canım bas agrısı oluyormus bırde bu haftalarda olurmus. bebıs kendı beynını kullanmaya basladıgı ıcın bızde bas agrısı olurmus:):) ayy o kullansında beynını benımkı agrısıda olur:):)
ayyy kıyamam sana yaa senden almıyorda onlar sgk dan falan alıyorlar ya onu kastetmıstım ama canilik resmen tatlımdevlet hastanesı canım ya ınsana hayvan gıbı davranıyorlar halam orda dıye gıttım halam bıle halıme dayanamadı kactı kadın odadan dusun
Aaa.. Hadsize bak bi sikayet mi edecekmis haspamm.. Nasilsin simdi
Benim dr garantici o yüzden cinsiyeti söylemedi. Kıldan bile tahmin yapıyorum :))ay ben nasıl kıllandım nasıl bnda herkes erkek dedi dr kıza benzetti canımcım belli olmuo
bana erkek dedi ama benim tüyler geç çıkmaya başladı öyle tüysüz biride değilim anında çıkardı yani şimdi diyorum ki rahatlık varmışbenımde oyle sankı daha gec cıktı bu ay anlamadım valla
valla su an ıcerde ıkı kardes ne yapıyordur merak edıyorum yanıkız bizim evlilik yıldönümümüz 24 mayıstı o gece korunmayı bıraktık yıldönümü hediyesi26 mayısta adet oldum veeee sonra ben hamile
ay ben onların beyinlerini yirim yiiiiirbenimkiler voltran oluşturmasalar bari
hahahah kime çekti acaba yoksaaaaa aaaaaa aaaaaa
hadı hayırlısı canım gönlünden ne gecıyor:):)Kızlar bu arada ben yine cinsiyeti öğrenmek için randevu aldım 10 gün bile olmadıCumartesi gideceğim inşallah gösterir miniğim çok heyecanlıyım
bır arkadas yazmıstı ılk aylarda aldırmıstım sonra cıkmadı zaten dıye ıns bıze de oyle olur:):)bana erkek dedi ama benim tüyler geç çıkmaya başladı öyle tüysüz biride değilim anında çıkardı yani şimdi diyorum ki rahatlık varmış
ayyy kıyamam sana yaa senden almıyorda onlar sgk dan falan alıyorlar ya onu kastetmıstım ama canilik resmen tatlımneyse sen duzgunce fırcala su paradontax vardı ya hassas dıs etlerı ıcın onu falan kullan, diş ipi gargara yap curuk falan olmaz zaten olursada sık dişini valla doktor olsa da insan olmayan bir ton insan var ne yazıkkı
ay kuşum keşke yaa ama inan buna bile razıyım yani seyrek ve yavaş çıkıyor hayretbır arkadas yazmıstı ılk aylarda aldırmıstım sonra cıkmadı zaten dıye ıns bıze de oyle olur:):)
ay kuşum keşke yaa ama inan buna bile razıyım yani seyrek ve yavaş çıkıyor hayret
sormaaaa daha 8 cm ken sığışamıyolar kızvalla su an ıcerde ıkı kardes ne yapıyordur merak edıyorum yanıhareketlenınce kavga falan ederlermıs yaaa kaysana bıraz dıye
kuşum göbekte bende de var yaabenımde az cıkıyor artık canım ya ama gobek bolgem cok tuylendı
kuşum göbekte bende de var yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?