• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Evet tatlım çok yoğun ama ben bir tek ona güveniyorum. Daha önce polip ameliyatımı yapmıştı çok memnun kaldım. Başka bir dr u düşündüğümde zeki beyi aldatmş gibi hissediyorum. O yüzden başka birine görünmüyorum. Çok yoğun olmasına rağmen çok ilgili. Bu yüzden sonuna kadar zeki beyle gidecez hayırlısıyla.
Cok ilgili ve tecrübeli haklisin.. Insallah sorunsuz sekilde hayirlisiyla gerceklesir dogumun.. Simdi hangi hastanede calisiyor peki).

Cok ilgili ve tecrübeli haklisin.. Insallah sorunsuz sekilde hayirlisiyla gerceklesir dogumun.. Simdi hangi hastanede calisiyor peki).
Amin cnm hepimizin sorunsuz sağlıklı doğumları olur inşallah. Şuan Bahçeci tüp bebek özel kliniğinde. Aydın beyi de duymuştum. Birkaç arkadaşım onda doğum yaptı. Çok memnun kaldılar.

Amin cnm hepimizin sorunsuz sağlıklı doğumları olur inşallah. Şuan Bahçeci tüp bebek özel kliniğinde. Aydın beyi de duymuştum. Birkaç arkadaşım onda doğum yaptı. Çok memnun kaldılar.
canım yanlıs mı hatırlıyorum yoksa sen mıydın emın olmadım tup merkezıne gıden hamıle kalan ama hastane masrafları ıcın degıstırmek ıstıyordun hastane arıyordun galıba sendın ne yaptın guvenılır bırını buldun mu?

doktor durtuncede bı an kızma hıssı gelıyor yaa ne durtuyon oglum, sen uyurken durtsek ıyı olur mu dıyesım gelıyor :KK70::KK70:
Zaten nadir görüyoruz uyansin lar yahu uyur sonra ahaha:)

Bi de kızlar gittiğimde cisim vardı. Doktor çisin mi var bebek çok fena sıkışmış minicik yere dedi yaptım geldim yer açıldı bebise kocaman:)

Kisacasi:
Çisinizi tutmayın, bebeklerinize yer açın !

Bi de kızlar gittiğimde cisim vardı. Doktor çisin mi var bebek çok fena sıkışmış minicik yere dedi yaptım geldim yer açıldı bebise kocaman:)

Kisacasi:

yaa benim cisim hic bitmiyor ki her seferinde hic yapmamıs gibi :KK70:

canım yanlıs mı hatırlıyorum yoksa sen mıydın emın olmadım tup merkezıne gıden hamıle kalan ama hastane masrafları ıcın degıstırmek ıstıyordun hastane arıyordun galıba sendın ne yaptın guvenılır bırını buldun mu?
Sanırım o bendim :anneadayı: Zekai Tahire gidiyorum sanırım orda doğurucam :110:

canım bası agrıyor da bugun ne yapsa gecıremedı :KK43:
off çok zor ya, benimde hamileliğimi henüz öğrenmeden iki kere feci bir ağrı olmuş ama ömrü hayatımda öyle bir ağrı hissetmemiştim başımda, korunmadığımız içinde ne olur ne olmaz diye ilaç içememiştim evde başımı tülbentle sıkıştırıp dolaşıyodum ya :KK70: sonradan öğrendim ki hamileliğin ilk belirtilerinde baş ağrısı da varmış

off çok zor ya, benimde hamileliğimi henüz öğrenmeden iki kere feci bir ağrı olmuş ama ömrü hayatımda öyle bir ağrı hissetmemiştim başımda, korunmadığımız içinde ne olur ne olmaz diye ilaç içememiştim evde başımı tülbentle sıkıştırıp dolaşıyodum ya :KK70: sonradan öğrendim ki hamileliğin ilk belirtilerinde baş ağrısı da varmış

Sonraki haftalarda da oluyormus 10. haftada bende de hiic bitmeyen agrı olmustu.. :KK70: herkesinde planlı olmus yok mu benim gibi istemeden süpriz bi kerecikten olan hahahhahhhahaha:cool:

Yok canim bn değilim. Çok şükür bnm ilaç tedavisiyle oldu ama tüp bebek değil. Zaten gittiğim yer hastane değil. Özel klinik gibi bir yer.

Kisacasi:
evet canım onu bende yasamıstım nerden okudum duydum bılmıyorum ama ultasonda daha net cıkıyor dıye duymustum ılk kontrole tutarak gıttım ben doktor baktı bak bu bebek kesesı degıl ıdrar kesesı dedı ayy nasıl utandım sonra gıdıp gelmıstım bende :D:D

Sanırım o bendim :anneadayı: Zekai Tahire gidiyorum sanırım orda doğurucam :110:
memnunsan cok ıyı canım yaa hayırlı olsun cok ıyı yorumlar aldım orası ıle ılgılı herkes de memnun bır kac arkadasım zekahı tahırde yorum yaptı ıkı gun sonra ev temızlıgı yaptım dedıler:)

aynen canım bas agrısı oluyormus bırde bu haftalarda olurmus. bebıs kendı beynını kullanmaya basladıgı ıcın bızde bas agrısı olurmus:):) ayy o kullansında beynını benımkı agrısıda olur:):)

memnunsan cok ıyı canım yaa hayırlı olsun cok ıyı yorumlar aldım orası ıle ılgılı herkes de memnun bır kac arkadasım zekahı tahırde yorum yaptı ıkı gun sonra ev temızlıgı yaptım dedıler:)
Vala doğum konusunda iyilermiş ama muayene orda çok sıkıntılı çok kalabalık ve doktorlar insanları tersliyo gereksiz yere.

kızlar bende sızı burdan takıp edebılırmıyım ınanın sızsız grubun tadı olmaz grupda en cok muhabbet ettıklerım gıttı ama yaa bana haksızlık degıl mı bu

Vala doğum konusunda iyilermiş ama muayene orda çok sıkıntılı çok kalabalık ve doktorlar insanları tersliyo gereksiz yere.
yogun olunca oyle tepkıler oluyor ne yazıkkı canım yanı onlarda ınsan tabı bızde kendımızı cok onemlı goruyoruz ılgılenılsın ıstıyoruz haklı olarak ama tecrube cok onemlı gozun kapalı guvenebılırsın kusum

Back