- 5 Temmuz 2015
- 420
- 326
- 18
- 36
Hıhh ay sorma şekerim birazdanda süt banyosu yapıcam pertev banyoyu hazırlıyor:):) :)sende hos geldın elıf hanım:):) guzellık uykunuzdan uyanabılmıssınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıhh ay sorma şekerim birazdanda süt banyosu yapıcam pertev banyoyu hazırlıyor:):) :)sende hos geldın elıf hanım:):) guzellık uykunuzdan uyanabılmıssınız
kuşum büyüdüklerinde de biri diğerinden daha keyfine düşkünse sen başlarsın sennn zaten karnımda da böyleydin çocuğa rahat vermiyordun die hahahahaha ayyy hayal ettimsormaaaa daha 8 cm ken sığışamıyolar kız biri çok rahat maşallah zaten 20.haftadan sonra zor görcez dedi doktorum tiplerine doğunca bakıcaz gari napak
ayyy yesinler yaa :)Hıhh ay sorma şekerim birazdanda süt banyosu yapıcam pertev banyoyu hazırlıyor:):) :)
aaaa ben lısterın kullanıyordum canım sen ne kullanıyorsun pekı onu alıım??aynen kusum sensodyne daha ıyı ama unıversıtede de hassasıyet vardı bende o ıyı gelmısdı bakalım paradontax kullandım ben ama bana ıyı gelmedı o kısıden kısıye degısıo sanırım agız bakım suyuda alıyımda lısterıne almayın agız bakım suyu hamıleler ozellıkle olan curugu hassasyetı azdırıyormus valla ablam soyledı ozellıkle dıs tası temızlıgınden sonra hıc almayın dedı
İnşallah miniğin göstersinde sende rahatla artık canımmKızlar bu arada ben yine cinsiyeti öğrenmek için randevu aldım 10 gün bile olmadı Cumartesi gideceğim inşallah gösterir miniğim çok heyecanlıyım
ınsallah suslu puslu cıvıl cıvıl bır kızın olur canımmm:):)
hosgeldın canım:):)Ben de geldim beni de alin beni de alin :)
aaaa ben lısterın kullanıyordum canım sen ne kullanıyorsun pekı onu alıım??
Ay vala 15 haftalık olduk hala öğrenemedim hala bana 16.hafta gel diyolar nasıl dayanıyımİnşallah miniğin göstersinde sende rahatla artık canımm
ayyy saglıkla kucagına al canım da tıplerını yerım ben onların:):)sormaaaa daha 8 cm ken sığışamıyolar kız biri çok rahat maşallah zaten 20.haftadan sonra zor görcez dedi doktorum tiplerine doğunca bakıcaz gari napak
Hoşgeldin tarkanın oğlu altarBen de geldim beni de alin beni de alin :)
canım valla elımızden geldıgınce sessız kalmaya calıstık ama bugun artık cok nokta oldu dayanamadık hepınızı uzduk kusura bakmayın
kolay gelsın zor tabı uyan sut banyosu falanHıhh ay sorma şekerim birazdanda süt banyosu yapıcam pertev banyoyu hazırlıyor:):) :)
kuzum seninkide pek nazlı çıktı valla bide begri var tabiiiiAy vala 15 haftalık olduk hala öğrenemedim hala bana 16.hafta gel diyolar nasıl dayanıyım
kı gercekten ıkızlerde oyle olurmus bırı rahatsa doguncada oyle gıdermıs:):)kuşum büyüdüklerinde de biri diğerinden daha keyfine düşkünse sen başlarsın sennn zaten karnımda da böyleydin çocuğa rahat vermiyordun die hahahahaha ayyy hayal ettim
evet derim valla en yakın arkadaşım ben şimdiden sıkışanı kayırıyom haberin olsun diyo çatlakkuşum büyüdüklerinde de biri diğerinden daha keyfine düşkünse sen başlarsın sennn zaten karnımda da böyleydin çocuğa rahat vermiyordun die hahahahaha ayyy hayal ettim
Aynen canım bunlar daha iyi qünlerimiz Allah evladında hayırlısını versin bizi çok zor qünler beklıo :)hadı hayırlısı tatlım annelık ılk andan ıtıbaren sabır gerektırıyor dogunca acaba ıyı mı bır sorun varmı eve gec gelse nerde acaba dıye sabredıp duracaz artık):)
@tabi uykunu aldın yaa performansın yerinde ohh süt banyosuda varHoşgeldin tarkanın oğlu altar
ben gıttıgımde 16. hafta olucam canım ıns ogrenebılırım:)Ay vala 15 haftalık olduk hala öğrenemedim hala bana 16.hafta gel diyolar nasıl dayanıyım