- 5 Temmuz 2015
- 420
- 326
- 18
- 36
Bnada kız gbi dedi öyle kaldı yarın kesin öğrenicem kız fikrinede cok alıştık eşimle aksini söylerse şok olucazAy vala 15 haftalık olduk hala öğrenemedim hala bana 16.hafta gel diyolar nasıl dayanıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnada kız gbi dedi öyle kaldı yarın kesin öğrenicem kız fikrinede cok alıştık eşimle aksini söylerse şok olucazAy vala 15 haftalık olduk hala öğrenemedim hala bana 16.hafta gel diyolar nasıl dayanıyım
amin inşallah canım saglıkla bır kucagımıza alalım da:)Aynen canım bunlar daha iyi qünlerimiz Allah evladında hayırlısını versin bizi çok zor qünler beklıo :)
İnşallah canım :)ınsallah suslu puslu cıvıl cıvıl bır kızın olur canımmm:):)
Ayy amin canım inşallah...amin inşallah canım saglıkla bır kucagımıza alalım da:)
Kısss büşşraa ugrasma benimlee şimdi bağırırım komşularrrrrr iftiraaaa atıyolar yine diye ce tabi@begri ye bu lafım:)@tabi uykunu aldın yaa performansın yerinde ohh süt banyosuda var
Bence öğrenirsin canım ay senin doktorun daha zalımmışben gıttıgımde 16. hafta olucam canım ıns ogrenebılırım:)
canım konuyu buraya tasımamak adına sana ozel msj attım bakarsan sevınırımNeden ayrildiniz ki simdi herkes bir taraftaaaa...artik mart anneleri toopiklerine bakmam sanirim
Ay sanırım bende çok üzülürüm eğer erkek derseBnada kız gbi dedi öyle kaldı yarın kesin öğrenicem kız fikrinede cok alıştık eşimle aksini söylerse şok olucaz
canım tabıkı basımızın ustunde yerı var her anne adayının hosgeldın:):)2016 mart anneleri olarakdan bende girebilirmiyim araniza
Tabiki canım hoşşgeldinnn2016 mart anneleri olarakdan bende girebilirmiyim araniza
Ay vala canım sorma çikolatayı fazla yiyorum galiba ondan çok hareketli
maşallah ona canım benım kan olsun bal olsun ona o tatlılar:):)Ay vala canım sorma çikolatayı fazla yiyorum galiba ondan çok hareketli
ayy evet yaa sorduk bakmadı bıle daha cok kucuk bır ay sonra geldıgınde dedı dırek bı bak bakalım belkı goreceksın gosterecek yok bakmadı hıcBence öğrenirsin canım ay senin doktorun daha zalımmış
kuzummm saglıklı olsunsa onemlı olan o ne olacak dogurursun bır tane dahaAy sanırım bende çok üzülürüm eğer erkek derse