2016 Mart Anneleri Goygoy :)

sormaaaa daha 8 cm ken sığışamıyolar kız biri çok rahat maşallah zaten 20.haftadan sonra zor görcez dedi doktorum tiplerine doğunca bakıcaz gari napak
kuşum büyüdüklerinde de biri diğerinden daha keyfine düşkünse sen başlarsın sennn zaten karnımda da böyleydin çocuğa rahat vermiyordun die hahahahaha ayyy hayal ettim

aaaa ben lısterın kullanıyordum canım sen ne kullanıyorsun pekı onu alıım??

aaaa ben lısterın kullanıyordum canım sen ne kullanıyorsun pekı onu alıım??

valla lısterın onerdı ama bakcam sımdı ne alıyım dıye daha once kullanmadım ben dıs ıpı kullanıyordum dıye bır bakıcam hangısı daha ıyı

sormaaaa daha 8 cm ken sığışamıyolar kız biri çok rahat maşallah zaten 20.haftadan sonra zor görcez dedi doktorum tiplerine doğunca bakıcaz gari napak
ayyy saglıkla kucagına al canım da tıplerını yerım ben onların:):)

kuşum büyüdüklerinde de biri diğerinden daha keyfine düşkünse sen başlarsın sennn zaten karnımda da böyleydin çocuğa rahat vermiyordun die hahahahaha ayyy hayal ettim
kı gercekten ıkızlerde oyle olurmus bırı rahatsa doguncada oyle gıdermıs:):)

evet derim valla en yakın arkadaşım ben şimdiden sıkışanı kayırıyom haberin olsun diyo çatlak

hadı hayırlısı tatlım annelık ılk andan ıtıbaren sabır gerektırıyor dogunca acaba ıyı mı bır sorun varmı eve gec gelse nerde acaba dıye sabredıp duracaz artık):)
Aynen canım bunlar daha iyi qünlerimiz Allah evladında hayırlısını versin bizi çok zor qünler beklıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…