• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

napalım saglık olsun bende sımdı geldım doktordan kadınla bırbırımıze gırdık resmen agzımı kan ıcınde bırakdı ya bana sormadan basladı dıs tası temızlemeye daha cok hassasıyet oldu sankı ya offf pısman oldum gıttıgıme dolgu yapması ıcın rontgen alması lazımmıs oda suan olamıcagı ıcın kalcak dedı e madem yapmıcan ne karıstırıon dıslerımı dımı halamada sıkayet etmıs ne kadar mızmız dıye dıcekdım senı oturtalım oyle bakalım sesın cıkıyormu pecete bıle vermedı agzımdan boynuma dogru aktı resmen otururken alsaymısım elımde kalcakdı kadın
Aaa.. Hadsize bak bi sikayet mi edecekmis haspamm.. Nasilsin simdi

Sonraki haftalarda da oluyormus 10. haftada bende de hiic bitmeyen agrı olmustu.. :KK70: herkesinde planlı olmus yok mu benim gibi istemeden süpriz bi kerecikten olan hahahhahhhahaha:cool:
kız bizim evlilik yıldönümümüz 24 mayıstı o gece korunmayı bıraktık yıldönümü hediyesi :oops::KK70::KK70: 26 mayısta adet oldum veeee sonra ben hamile :KK57::KK59::p:KK70:
aynen canım bas agrısı oluyormus bırde bu haftalarda olurmus. bebıs kendı beynını kullanmaya basladıgı ıcın bızde bas agrısı olurmus:):) ayy o kullansında beynını benımkı agrısıda olur:):)
ay ben onların beyinlerini yirim yiiiiir :KK70: benimkiler voltran oluşturmasalar bari :KK70:

Kızlar bu arada ben yine cinsiyeti öğrenmek için randevu aldım 10 gün bile olmadı :KK49::KK49: Cumartesi gideceğim inşallah gösterir miniğim çok heyecanlıyım :KK45:

devlet hastanesı canım ya ınsana hayvan gıbı davranıyorlar halam orda dıye gıttım halam bıle halıme dayanamadı kactı kadın odadan dusun
ayyy kıyamam sana yaa senden almıyorda onlar sgk dan falan alıyorlar ya onu kastetmıstım ama canilik resmen tatlım :( neyse sen duzgunce fırcala su paradontax vardı ya hassas dıs etlerı ıcın onu falan kullan, diş ipi gargara yap curuk falan olmaz zaten olursada sık dişini valla doktor olsa da insan olmayan bir ton insan var ne yazıkkı:(

Aaa.. Hadsize bak bi sikayet mi edecekmis haspamm.. Nasilsin simdi

valla bılmıyorumkı o 2 gundur olan sızı yok gıbı ama yınede korkuyorum dolgularımla cok oynadı sankı ınsallah bırsey cıkmaz naparım daha 6 ay var agız bakım suyu kullan dedı hamılelerın kullanması lazımmıs bırde dıs ıpı ben dıs ıpını hep kullanıyorum zaten agız bakım suyu alcam bakalım bırde en az 2 kere fırcala dedı ben 3 kere fırcalıyorum gunde ofısde bıle fırcam var ınsallah baska bırsey cıkmaz bu operasyonun arkasından cok karıstırdı cunkı tırstım

kız bizim evlilik yıldönümümüz 24 mayıstı o gece korunmayı bıraktık yıldönümü hediyesi :oops::KK70::KK70: 26 mayısta adet oldum veeee sonra ben hamile :KK57::KK59::p:KK70:

ay ben onların beyinlerini yirim yiiiiir :KK70: benimkiler voltran oluşturmasalar bari :KK70:
valla su an ıcerde ıkı kardes ne yapıyordur merak edıyorum yanı:D:D hareketlenınce kavga falan ederlermıs yaaa kaysana bıraz dıye:D:D

bana erkek dedi ama benim tüyler geç çıkmaya başladı öyle tüysüz biride değilim anında çıkardı yani şimdi diyorum ki rahatlık varmış :KK70:
bır arkadas yazmıstı ılk aylarda aldırmıstım sonra cıkmadı zaten dıye ıns bıze de oyle olur:):)

ayyy kıyamam sana yaa senden almıyorda onlar sgk dan falan alıyorlar ya onu kastetmıstım ama canilik resmen tatlım :KK43: neyse sen duzgunce fırcala su paradontax vardı ya hassas dıs etlerı ıcın onu falan kullan, diş ipi gargara yap curuk falan olmaz zaten olursada sık dişini valla doktor olsa da insan olmayan bir ton insan var ne yazıkkı:KK43:

aynen kusum sensodyne daha ıyı ama unıversıtede de hassasıyet vardı bende o ıyı gelmısdı bakalım paradontax kullandım ben ama bana ıyı gelmedı o kısıden kısıye degısıo sanırım agız bakım suyuda alıyımda lısterıne almayın agız bakım suyu hamıleler ozellıkle olan curugu hassasyetı azdırıyormus valla ablam soyledı ozellıkle dıs tası temızlıgınden sonra hıc almayın dedı

valla su an ıcerde ıkı kardes ne yapıyordur merak edıyorum yanı:KK70::KK70: hareketlenınce kavga falan ederlermıs yaaa kaysana bıraz dıye:KK70::KK70:
sormaaaa daha 8 cm ken sığışamıyolar kız :KK70:biri çok rahat maşallah:KK57::KK70: zaten 20.haftadan sonra zor görcez dedi doktorum tiplerine doğunca bakıcaz gari napak :KK70:

Back