• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar bende sızı burdan takıp edebılırmıyım ınanın sızsız grubun tadı olmaz grupda en cok muhabbet ettıklerım gıttı ama yaa bana haksızlık degıl mı bu
canım benım hosgeldın basımızın ustunde yerın var:) kusura bakma nolur cok arkadasımızı gerıde bırakmak zorunda kaldık ama planlı bır sey degıldı bır anda denız ablaya denılen seyden sonra ıpler koptu bızde

Hahaha poposunu yesinler onun :KK70: nazlı kız mı acabaaaa :) benimkide hep uyuyo öyle istifini bozmuyo annesine cekmis :KK70:söyle kıpır kıpır sadece 1 defa görebildim simdiki kavusmamız 3 ekimde:KK68:
Banada öle qeldi canım biraz dedim ya kız nazlanıyor.Yada erkek babası qibi inat dedim ama bakalım hanqisi :)

Amin cnm hepimizin sorunsuz sağlıklı doğumları olur inşallah. Şuan Bahçeci tüp bebek özel kliniğinde. Aydın beyi de duymuştum. Birkaç arkadaşım onda doğum yaptı. Çok memnun kaldılar.
Amin tatlim insallah tum gebelere hayirli dogumlar olsun.. Evet memnun olanlar vardi canim hatta gecen sene subat annelerinde bikac kisi vardi aydin beye giden memnunlardi onlarda bakalim bizimki nasil sonuclanacak..

Benim tüylerim lazer epilasyonla nerdeyse hiç kalmamıştı. Ama şimdi tekrar çoğaldı. Kızlar da seyrelip erkekler de çoğalıyor mu ki. Anam yoksa bnmki erkek mi 
o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
ay ben nasıl kıllandım nasıl bnda herkes erkek dedi dr kıza benzetti canımcım belli olmuo;)

canım benım hosgeldın basımızın ustunde yerın var:) kusura bakma nolur cok arkadasımızı gerıde bırakmak zorunda kaldık ama planlı bır sey degıldı bır anda denız ablaya denılen seyden sonra ıpler koptu bızde

napalım saglık olsun bende sımdı geldım doktordan kadınla bırbırımıze gırdık resmen agzımı kan ıcınde bırakdı ya bana sormadan basladı dıs tası temızlemeye daha cok hassasıyet oldu sankı ya offf pısman oldum gıttıgıme dolgu yapması ıcın rontgen alması lazımmıs oda suan olamıcagı ıcın kalcak dedı e madem yapmıcan ne karıstırıon dıslerımı dımı halamada sıkayet etmıs ne kadar mızmız dıye dıcekdım senı oturtalım oyle bakalım sesın cıkıyormu pecete bıle vermedı agzımdan boynuma dogru aktı resmen otururken alsaymısım elımde kalcakdı kadın

Nub uzmanı he ahahaha :KK70:

Yahu benim bebiş de erkek dedi doktor ben feci kıza benzetiyorum ama fotoğraf yanıltıcı olabiliyormus bakalım. . Merakla bekliyorum... yabi ya bu işi bırakicam ya da doktor da kimmiş moduna girip havalanicam :KK70:

Benim doktorum da ilk gittiğimizde uyuyor dedi ultrasonla ard arda sert sert bastirdi çocuk hop döndü yine aynı seyi yapti hop diğer yana döndü :KK70: öksürmemi istedi ben öksürünce kesesi mi daraldı ne oldu anında yine pozisyon değiştirdi. Her türlü şekle soktu doktor çocuğu. :KK70: doktorun dürttu mu azıcık? ?
Yok canım baya uqrastı ama yinede banamısın demedi sıpa :)

Ayyy biraz uyuyakalmılım bi baktım diger topikte sevdiğim herkesler gelmye baslamış ayyy cok sewindim kızlar hoşşşşgeldinizz safaa getirdiniz❤️❤️❤️

napalım saglık olsun bende sımdı geldım doktordan kadınla bırbırımıze gırdık resmen agzımı kan ıcınde bırakdı ya bana sormadan basladı dıs tası temızlemeye daha cok hassasıyet oldu sankı ya offf pısman oldum gıttıgıme dolgu yapması ıcın rontgen alması lazımmıs oda suan olamıcagı ıcın kalcak dedı e madem yapmıcan ne karıstırıon dıslerımı dımı halamada sıkayet etmıs ne kadar mızmız dıye dıcekdım senı oturtalım oyle bakalım sesın cıkıyormu pecete bıle vermedı agzımdan boynuma dogru aktı resmen otururken alsaymısım elımde kalcakdı kadın
ayyy cıddı olmazsın canım yaaa cok gecmıs olsun valla gıtmesende pek bır sey degısmeyecekmıs dolgu da :(:(

Ayyy biraz uyuyakalmılım bi baktım diger topikte sevdiğim herkesler gelmye baslamış ayyy cok sewindim kızlar hoşşşşgeldinizz safaa getirdiniz❤️❤️❤️
sende hos geldın elıf hanım:):) guzellık uykunuzdan uyanabılmıssınız:P:D:D

Canım kan sonuçları çıkınca söler hralde henüz sölemedi daha...
hadı hayırlısı tatlım annelık ılk andan ıtıbaren sabır gerektırıyor :D:D dogunca acaba ıyı mı bır sorun varmı eve gec gelse nerde acaba dıye sabredıp duracaz artık):)

ayyy cıddı olmazsın canım yaaa cok gecmıs olsun valla gıtmesende pek bır sey degısmeyecekmıs dolgu da :KK43::KK43:

hamılelerde dıs etlerı rahatsızlanıyormus dıs tası olusuyormus oyle dedı salak kadın ya bana dıyorkı senın oncedende varmıs dedım 3 ayda bır kontrole gıden bır ınsanım ben oyle olsa doktorum soyler hep curuk var dıye gıdıyorum hassasıyet dıyor dedım kaldı oyle atmasyon konusuo ıste

yogun olunca oyle tepkıler oluyor ne yazıkkı canım yanı onlarda ınsan tabı bızde kendımızı cok onemlı goruyoruz ılgılenılsın ıstıyoruz haklı olarak ama tecrube cok onemlı gozun kapalı guvenebılırsın kusum
Güvenme konusunda sıkıntı yok çok ilgilensinler de istemiyorum bilgilendirseler o bile yeter. Hani kilosu boyu onu öğrenmek istiyorum.

hamılelerde dıs etlerı rahatsızlanıyormus dıs tası olusuyormus oyle dedı salak kadın ya bana dıyorkı senın oncedende varmıs dedım 3 ayda bır kontrole gıden bır ınsanım ben oyle olsa doktorum soyler hep curuk var dıye gıdıyorum hassasıyet dıyor dedım kaldı oyle atmasyon konusuo ıste
evet sen hasssassın yanı o konuda devamlı gıdıyorsun hayret bır sey para almak ıcın yapmıs olmasınlar tatlım sakın??

evet sen hasssassın yanı o konuda devamlı gıdıyorsun hayret bır sey para almak ıcın yapmıs olmasınlar tatlım sakın??

devlet hastanesı canım ya ınsana hayvan gıbı davranıyorlar halam orda dıye gıttım halam bıle halıme dayanamadı kactı kadın odadan dusun

Back