- 19 Nisan 2015
- 2.244
- 2.224
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
Kpss konusunda çok bilgisizim banada yardımcı olurmusunuz bende takip edecem konuyuyeni gelen tüm kızlar merhaba
hepimiz dostuz kpss konusunda o yuzden topıgımdekı herkese dostum dıyecegım
sevgılı dostlarım burada cozemedıgımız soruları, guncel bılgılerı dıpnotları paylasalım bırbırımıze yardımcı olalım ben de 2016da yuksek almalıyım atanmalıyım hepımız 2016 eylulunde atanmıs oluruz ınsallah
arkadaşlar...çok çok yüksek puan alırız insallah:)
Ya ben asli da kendime gore bi program yaptim hergun bi dersi çalışıyorum anlayarak amakonu btrmek zorunda deglm anladgm knuyla ilgili en az 3test cozuyorum haftanin 1gunu de calistgm tum konularla ilgili 1test yada cozebldgm kadarKpss konusunda çok bilgisizim banada yardımcı olurmusunuz bende takip edecem konuyu
Braz once yazdgm gbi canm gunluk 1ders 2016ya kadar hallederm insallah hep beraber rqkiplere fark atarzİnşallah arkadaslar
arkadaşlar...
nasıl çalışmayı neler yapmayı planliyorsunuz. ..
Gülceksiniz ama hangi konulara ağırlık vermem gerektiği konusunda yardımcı olyrmusunuzYa ben asli da kendime gore bi program yaptim hergun bi dersi çalışıyorum anlayarak amakonu btrmek zorunda deglm anladgm knuyla ilgili en az 3test cozuyorum haftanin 1gunu de calistgm tum konularla ilgili 1test yada cozebldgm kadar
eğer yds önemliyse ona çalış ben atanmadan akademik kariyer düşünmüyorum önceliğim atanmak o yuzden kpss önemli benim içinSelam kızlar ben de geldim :) Ben de 2016 İİBF mezunu oluyorum inşallah. İlk sene kendim çalışıp denemek istiyorum ama ramazan nedeniyle bi türlü başlayamadım. Eylül ayında YDS de var. Ders çalışma sıralamasını nasıl yapmalıyım sizce?
neden gulelım canm emın ol hepımız aynı durumdayızGülceksiniz ama hangi konulara ağırlık vermem gerektiği konusunda yardımcı olyrmusunuz
işte ben her güne bir ders böldüm böylece 1 hafta içinde hem genel kulturden hem de genel yetenekten çalışmış oluyorumG gizemlisirin evet canım yds için başladım ama alan dersleri gy gk neyden nasıl başlasam bilemedim bi türlü
Öğretmenlik için hangi yayınları tavsiye edersiniz konu anlatım ve test ?
Hayır canım netten araştırırken buldum ama çoğunu biliyordum zaten burada da paylasmak istedim faydası olur diyebalera bu bilgileri sen mi hazrladin cok guzel olmus hemrn not alaym