2016 Lisans Kpss Yoldaşları Arıyorum

Merhaba. Bende mezun olacağım inşallah. Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım. Siz b grubundan mı hazırlanıyorsunuz?
Ben b grubundan gireceğim ama 2017de gireceğim kendi sınavıma. Yine de şimdiden başlayıp 2016da kendimi denemek istiyorum kendi sınavımda tecrübeli olmuş olurum ve ilk yıldan atanmak istiyorum inşallah :)

Ben b grubundan gireceğim ama 2017de gireceğim kendi sınavıma. Yine de şimdiden başlayıp 2016da kendimi denemek istiyorum kendi sınavımda tecrübeli olmuş olurum ve ilk yıldan atanmak istiyorum inşallah :)
B grubu düz memurluk canım. Ve ataması sadece çift yıllarda yapılıyor. Yani 2017 de b grubundan girsende ataması yapılmıyor. Bencede en doğrusunu süşünmüşsün canım bu dönem hazırlan. Yüksek bi puan alırsan bu puanını gelecek senede kullanabilirsin. Benim derslerim ağır olduğu için alandan hazırlanamayacağım. Ama inşallah bu olur. Düz memurluğada razıyım :)

Ben öğretmenlik b grubu diye biliyordum yanlış mı biliyormusum :/ iki yılda bir mi girecek tüm öğretmen adayları

Ha
Ben öğretmenlik b grubu diye biliyordum yanlış mı biliyormusum :/ iki yılda bir mi girecek tüm öğretmen adayları
Ha siz öğetmensiniz. Yok canım öğretmenlik her yıl atama yapıyor. Ama siz öğretmenlik için alandanda sınava girmek zorundasınız. Ben alandan girmeyeceğim sadece gk gy ten gireceğim düz memurluk için

Anladım canım :) daha yeni adapte olmaya çalışıyorum kpss yi düşünmeye başladım sınav sistemini öğrenmek için de 2016da sınava girip bi tecrübe edinmek istedim işte :) Zaman ne kadar hızlı ilerliyor daha dün üniversiteye kayıt yaptırdım şimdi 3.sınıfa geçtim...

Anladım. Başladın mı sen çalışmaya? Bayramdan sonra başlayacağım ben.

Herkese merhaba bende 2016 b grubu icin çalışmalara başlayacağım. Özel de kimyager olarak çalışıyorum fakat artık kpss düşünmeye başladım. 2.5 yaşında bir de oğlum var. Bu sartlarda kpss ye hazırlanmak nasıl olur bilmiyorum ☺ geçen ay konu anlatımlı bir set aldım güzelde calismaya başlamıştım ama sonra çalışmayı bıraktım. İşten gelip çalışmak çok zor fakat bunu basaranların olduğunu biliyorum ve neden bende yapamayım ki diyorum kendi kendime. Benide aranıza alırmisiniz

Geline oyna demişler "yerim dar" demiş
Biz de kendimizce bahaneler buluyoruz halbuki başlasak başlarız :) Ben de hangi dersle başlayacağımı düşünüyorum

Merhaba :) bende kpss ye hazırlanıyorum kimyager olarak atanmak için. biri 11 biri 26 aylık iki oğlum var bir deli cesaretiyle kursa yazıldım inşallah onlar için kazanıp daha iyi bir gelecek sunmak adına girdim bu yola Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :)

Arkadaşlar internetten izleyebileceğim ders videoları tavsiye edecek var mı hangisi iyidir?

kızlar öncelikle kolay gelsin bende b ye çalışmaya karar verdim kitap vs alıcağım da size bir şey sormak istiyorum türkçeden de bol bol soru çözmek istiyorum liseye giden kardeşim var onun kitaplarını çözsem kitap almasam ayrıca olur mu

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…