- 21 Haziran 2015
- 148
- 37
- 31
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
Kendini sartlandrma en azndan soru cozebilirsin vakit buldukca ya da kitap okursun cok guzel zaman gecirir ayni zamanda anlama kapasiteni arttrirramazan da biraz çalışmakta zorlanıyoruz
HAKLISIN ASLINDA CANIM AMA BU SIRALAR EVİN İŞLERİNDEN ÇALIŞAMADIM DA AMA BAKALIMKendini sartlandrma en azndan soru cozebilirsin vakit buldukca ya da kitap okursun cok guzel zaman gecirir ayni zamanda anlama kapasiteni arttrir
MerhabaMerhaba , ben de varım ... Henüz çalışmaya başlamadım ama sıkı bir plan yapıp bu doğrultuda ilerlemeyi istiyorum.
Merhaba tekrar , hoşbuldukk :)Merhaba
hosgeldin topigime
ben de yeni basladim her gun bi ders calisiyorum dun turkce gunumdu bgunde cografya
bende istiyorum hazırlanmak ama ne bilim o kadar yüksek puan almak zor geliyor nedensemerhaba arkadşlar
kk'ya yeni üye oldum. 2016'da inşallah mezun oluyorum ve kpss ye gireceğim. çalışmalarıma da yarın başlıyorum. bu yolda bana destek çıkacak birbirimizi çalışmalarla destekleyebileceğimiz kpss yoldaşları arıyorum. şimdiden allah herkese atanmayı nasip etsin
aynı durumdayız cnm :)evet ben 30 yaşındayım ders çalışmaktan kurtulamadım ama benim de çok çok çalışmam lazım yoksa bundan sonra kendimde çalışma gayretini bulamam hayırlısıyla ramazandan sonra daha farklı olur
olalım canım ama ramazan biraz etkiliyor beniaynı durumdayız cnm :)
ama destek olursak birbirimize olmuycak bişey değil bence:)
merhaba hoşgeldinMerhaba ben de 2016 kpss'ye girecekler kervanındayım. Okulla birlikte çalışmak çok zor olacak. Yazın genel yeteneği halletmeyi düşünüyorum. Genel kültür konuları daha unutulabilir olduğundan yaz sonunda başlayacağım.
Ama çalışmadan önce kaynak edinmem gerekiyor tabi:) var mı tavsiyeler?
kendine güven inşallah 2016 hepimizin atandığı bir yıl olsunbende istiyorum hazırlanmak ama ne bilim o kadar yüksek puan almak zor geliyor nedense
merhaba hoşgeldin
bende ihtiyaç yayınlarının seti var çok açıklayıcı hazırlanmış deneyebilirsiniz. zaten yalnızca bir kaynak yetersiz olur. ama başlangıç için güzel bence
evet geçen aylarda indirimde görmüştüm kaçırmak istemedim bunlar bitince bende yediiklime geçeceğimYediiklimin modüler setini alacağım sanırım. İhtiyacın da 2016 seti çıkınca alacağım. İhtiyacın 2015 setini mi kullanıyorsunuz?
haklısın cnm ramazan sıcak hepsi üst üste kafan dağılırolalım canım ama ramazan biraz etkiliyor beni
AYNEN CANIM ÖYLE OLUYOR İİBFLİLER KPSS konusuna da beklerim benim kpss arkadaşlarım hep orada ramazandan sonra çekişmeler başlarhaklısın cnm ramazan sıcak hepsi üst üste kafan dağılır
ramazan nedeniyle herkes aynıSelam kızlarBende yeni üye oldum burada açılan konuları görüp.Yıl boyu burada paylaştıklarımızla motive olurum biraz diye bende 2016 da sınava gireceğim malesef ve hedefim yüksek baya ufaktan matematiğe başlamıştım ama hiç ilerleyemiyorum ramazandan dolayı..
ramazan nedeniyle herkes aynı
öyle açken çalışılmıyor ben çay demlemeden hele hiç çalışamamramazandan sonra yoğunlaşacağız artık napalım :)