2016 Lisans Kpss Yoldaşları Arıyorum

öyle açken çalışılmıyor ben çay demlemeden hele hiç çalışamam
:)) bende kahvesiz.bana önerebileceğin uzaktan eğitim videosu var mı acaba okulla dersaneyi bir arada kaldıramam helede formasyon alırsam evde videolardan izlerim diyorum ama hiç öyle bildiğim bir site yok

Merhabaa ben de seneye formasyon artı bölüm dersleri artı kpss hazırlık :)) Şimdiden başlıyım ben de bari

Merhaba :) Hangi bölümdesin:) formasyon okul kpss 3 parçaya bolunecegiz resmen

Arap dili.. 70 alsam ist gelir inşallah :) matematik yok bakalım nasıl yapacağım..tarih şimdiden çalışılmaz demi sen neyden başlayacaksın

Arap dili.. 70 alsam ist gelir inşallah :) matematik yok bakalım nasıl yapacağım..tarih şimdiden çalışılmaz demi sen neyden başlayacaksın

Hadi inşallah :) Sözelleri yapıp da o puanı alabilirsin bence ama matematiğinde basit konuları var hiç yapamıyorsan en azından onlara bakabilirsin.Tarihe ben şimdi çalışamıyorum malesef sen seviyorsan çalışabilirsin tabiki ben matematiğe başladım günlük 50 60 çözmeye çalışıyorum ama daha fazlası olmuyor şu günlerde..

Kızlar bir şey soracağım kpss lisans b grubu iki senede bir mi oluyor ve ne zaman var acaba uzak kaldım bir süredir bilgi verirseniz sevinirim.

yeni gelen tüm kızlar merhaba
hepimiz dostuz kpss konusunda o yuzden topıgımdekı herkese dostum dıyecegım
sevgılı dostlarım burada cozemedıgımız soruları, guncel bılgılerı dıpnotları paylasalım bırbırımıze yardımcı olalım ben de 2016da yuksek almalıyım atanmalıyım hepımız 2016 eylulunde atanmıs oluruz ınsallah

çok çok yüksek puan alırız insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…