- 27 Haziran 2015
- 420
- 818
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
:)) bende kahvesiz.bana önerebileceğin uzaktan eğitim videosu var mı acaba okulla dersaneyi bir arada kaldıramam helede formasyon alırsam evde videolardan izlerim diyorum ama hiç öyle bildiğim bir site yoköyle açken çalışılmıyor ben çay demlemeden hele hiç çalışamam
Merhaba :) Hangi bölümdesin:) formasyon okul kpss 3 parçaya bolunecegiz resmenMerhabaa ben de seneye formasyon artı bölüm dersleri artı kpss hazırlık :)) Şimdiden başlıyım ben de bari
Merhaba :) Hangi bölümdesin:) formasyon okul kpss 3 parçaya bolunecegiz resmen
Arap dili.. 70 alsam ist gelir inşallah :) matematik yok bakalım nasıl yapacağım..tarih şimdiden çalışılmaz demi sen neyden başlayacaksın
offfff kpss mi kassam ne yapsam ya!
evet mezun muhendısım 1 yıldır işsizim boylede devam edecek galıba kpss ye gırsemmı dıye dusunuyorumMezun musun temelinde varsa neden olmasın :)
çift senelerde 2 senede bir temmun ilk haftasıKızlar bir şey soracağım kpss lisans b grubu iki senede bir mi oluyor ve ne zaman var acaba uzak kaldım bir süredir bilgi verirseniz sevinirim.
evet mezun muhendısım 1 yıldır işsizim boylede devam edecek galıba kpss ye gırsemmı dıye dusunuyorum
Çok teşekkür ederim.çift senelerde 2 senede bir temmun ilk haftası
Hayır canım daha belli değilKızlar 2016 kpss net tarihi belli mi ya?
merhaba canm ben çözerimmatematikten iki sorum var kızlar çözebilecek olan var mı acaba
rica ederimÇok teşekkür ederim.
Merhaba :) çözüldü canım çok teşekkür ederim :)merhaba canm ben çözerim
çok çok yüksek puan alırız insallah:)yeni gelen tüm kızlar merhaba
hepimiz dostuz kpss konusunda o yuzden topıgımdekı herkese dostum dıyecegım
sevgılı dostlarım burada cozemedıgımız soruları, guncel bılgılerı dıpnotları paylasalım bırbırımıze yardımcı olalım ben de 2016da yuksek almalıyım atanmalıyım hepımız 2016 eylulunde atanmıs oluruz ınsallah