- 1 Haziran 2008
- 296
- 186
- Konu Sahibi gizemlisirin
balera çok iyi olmuşlar ya benimde sorunum tarih napıcam bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
balera çok iyi olmuşlar ya benimde sorunum tarih napıcam bilmiyorum
Yazarak calisabilirsin canım ben oyle yapacağım şahsen tekrarlarımı da yazdigim notlardan yapacagim
zaten yazmadan mümkün değil ama mesela ben matematikciyim çok önemli şeyi kara içine alırım ama tarihte önemli o kadar çok şey varki çoğunlukla bu önemli şey paragraf oluyor bu sefer aklımda kalmıyor
İnşallah canım alanın ne puanın kaç seninMerhaba kızlar bende kpss zedelerdenim ders çalışmak istemiyorum ama biyerde başlamak lazım bende ramazan bayramından sonra tarih ile başlıyorum. matematik iyi Türkçe ve coğrafya şöyle böyle işte tarihle başlıcam tekrardan tekrardan diyorum çünkü bu 3. Olacak inşallah şuan elimdeki puanla atanırım da kurtulurum bian önce
İnşallah canım alanın ne puanın kaç senin[/QUOTE
Alanım Biyoloji canım puanım da 86,64 normalde atanırım diye bekliyordum ama dogru düzgün alım yapmadılar ondan kaldım inşallah Kasım ve bidahaki Haziran atamasında atanırım diyorum ama yinede şansa bırakmak istemiyorum
inşallah bende 80puan ve üstünü görüp atanırım bizde 80puan çok büyük avantaj hatta garanti denebilirHaklısın puanın ortalamanın üstündeymiş gerçekten ama bölümler ve açılan kadro sayılarıyla çok alakalı bu puanlar hayırlısı olsun umarım atanırsın dershaneye gittin mi yada özel ders aldın mı
İnşallah canım alır atanırsın eger matematik sıkıntın yoksa iyi bir çalışma ile rahatlıkla 80 ve üzeri alabilirsin ama bahsettiğin 80 öğretmenlik için ise bir yorum yapamıyorum. Ben dersaneye gittim ama dersane bana çok bişey katmadı kpss de en önemli faktör kişinin kendisi ama kafayı yememek için dersaneyi bi nefes alma gibi gördüm beninşallah bende 80puan ve üstünü görüp atanırım bizde 80puan çok büyük avantaj hatta garanti denebilir
Bu arada moralini bozmak istemiyorum ama hiçbir puan için garanti olarak bakma geçen dönemde benim sıralamamdakiler ilk iki atamada çoktan atanmışlardı sen alabildiğin en iyi puanı almaya bakinşallah bende 80puan ve üstünü görüp atanırım bizde 80puan çok büyük avantaj hatta garanti denebilir
. benim okul öncesi bölümüm şuana kadar 65 ve 75 arasında oldu hep taban puanları yani 5puandan fazla yükseleceğini düşünmüyorum ondan öyle söyledim ama haklısın tabi en yüksek puana ulaşmak hedifimizBu arada moralini bozmak istemiyorum ama hiçbir puan için garanti olarak bakma geçen dönemde benim sıralamamdakiler ilk iki atamada çoktan atanmışlardı sen alabildiğin en iyi puanı almaya bak
Her öğretmenlik alanının her sene değişen taban puanı var ona göre tahminen insanlar 80ustu 90 ustu diye tahminde bulunuyor ama bu sene bölümden 10atama oldu ozaman doğal olarak çok yüksek puan gerekiyor 6bin atama var ozaman puan daha düşük oluyor doğal olarak değişken durumlarKpss dostum :) sana şöyle bir sorum var ben 2017de gireceğim ilk sınavıma. Demişsin ki yüksek alıp atanmalıyız öğretmenlikte ne kadar yüksek puan o kadar atanma ihtimali mi ? Bazı insanlar puana bakmıyorlar diyor da