- 14 Kasım 2014
- 56
- 21
- 39
- Konu Sahibi gizemlisirin
merhaba herkese ben alandan gireceğim sınava neler yapıyorsunuz nasıl çalışıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben b grubundan gireceğim ama 2017de gireceğim kendi sınavıma. Yine de şimdiden başlayıp 2016da kendimi denemek istiyorum kendi sınavımda tecrübeli olmuş olurum ve ilk yıldan atanmak istiyorum inşallah :)Merhaba. Bende mezun olacağım inşallah. Bayramdan sonra çalışmaya başlayacağım. Siz b grubundan mı hazırlanıyorsunuz?
B grubu düz memurluk canım. Ve ataması sadece çift yıllarda yapılıyor. Yani 2017 de b grubundan girsende ataması yapılmıyor. Bencede en doğrusunu süşünmüşsün canım bu dönem hazırlan. Yüksek bi puan alırsan bu puanını gelecek senede kullanabilirsin. Benim derslerim ağır olduğu için alandan hazırlanamayacağım. Ama inşallah bu olur. Düz memurluğada razıyım :)Ben b grubundan gireceğim ama 2017de gireceğim kendi sınavıma. Yine de şimdiden başlayıp 2016da kendimi denemek istiyorum kendi sınavımda tecrübeli olmuş olurum ve ilk yıldan atanmak istiyorum inşallah :)
Ben öğretmenlik b grubu diye biliyordum yanlış mı biliyormusum :/ iki yılda bir mi girecek tüm öğretmen adaylarıB grubu düz memurluk canım. Ve ataması sadece çift yıllarda yapılıyor. Yani 2017 de b grubundan girsende ataması yapılmıyor. Bencede en doğrusunu süşünmüşsün canım bu dönem hazırlan. Yüksek bi puan alırsan bu puanını gelecek senede kullanabilirsin. Benim derslerim ağır olduğu için alandan hazırlanamayacağım. Ama inşallah bu olur. Düz memurluğada razıyım :)
Ha siz öğetmensiniz. Yok canım öğretmenlik her yıl atama yapıyor. Ama siz öğretmenlik için alandanda sınava girmek zorundasınız. Ben alandan girmeyeceğim sadece gk gy ten gireceğim düz memurluk içinBen öğretmenlik b grubu diye biliyordum yanlış mı biliyormusum :/ iki yılda bir mi girecek tüm öğretmen adayları
Anladım canım :) daha yeni adapte olmaya çalışıyorum kpss yi düşünmeye başladım sınav sistemini öğrenmek için de 2016da sınava girip bi tecrübe edinmek istedim işte :) Zaman ne kadar hızlı ilerliyor daha dün üniversiteye kayıt yaptırdım şimdi 3.sınıfa geçtim...Ha
Ha siz öğetmensiniz. Yok canım öğretmenlik her yıl atama yapıyor. Ama siz öğretmenlik için alandanda sınava girmek zorundasınız. Ben alandan girmeyeceğim sadece gk gy ten gireceğim düz memurluk için
Anladım. Başladın mı sen çalışmaya? Bayramdan sonra başlayacağım ben.Anladım canım :) daha yeni adapte olmaya çalışıyorum kpss yi düşünmeye başladım sınav sistemini öğrenmek için de 2016da sınava girip bi tecrübe edinmek istedim işte :) Zaman ne kadar hızlı ilerliyor daha dün üniversiteye kayıt yaptırdım şimdi 3.sınıfa geçtim...
Merhaba :) bende kpss ye hazırlanıyorum kimyager olarak atanmak için. biri 11 biri 26 aylık iki oğlum var bir deli cesaretiyle kursa yazıldım inşallah onlar için kazanıp daha iyi bir gelecek sunmak adına girdim bu yola Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :)Herkese merhaba bende 2016 b grubu icin çalışmalara başlayacağım. Özel de kimyager olarak çalışıyorum fakat artık kpss düşünmeye başladım. 2.5 yaşında bir de oğlum var. Bu sartlarda kpss ye hazırlanmak nasıl olur bilmiyorum ☺ geçen ay konu anlatımlı bir set aldım güzelde calismaya başlamıştım ama sonra çalışmayı bıraktım. İşten gelip çalışmak çok zor fakat bunu basaranların olduğunu biliyorum ve neden bende yapamayım ki diyorum kendi kendime. Benide aranıza alırmisiniz