2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Canım sen bütün tedavileri yaptın mı da aşılama falan yada kaç kere klomen kullandın neden hemen tüp bebek deniyorsz
3 kere klomen kullandim 2 kere aşılama yapıldı cnm. 1 kere de ayriyetten aşılama icin gonal f igne kullandim ama o ay mecbur normal denedik. sayisiz defa yumurta takibi yapildi 2 sene oldu bizim. cikolata kisti var o engel oluyor o yuzden artik tüp bebege geciyoruz

iyiyiz cnm sagol sen nasilsin?
Canım inşallah tüp bebekte tutar Rabbim sana sağlıklı bir bebek nasip eder,
Bende ilk klomen kullanışımda hamile kalamadım çatlatma iğnesi verilmemişti,
bu 2. ay günde 3 kez klomen kullanmaya başladım daha 2. günüm günler geçmek bilmiyor, insanın canı da bu düşünce kafasında olunca bir şey yapmak istemiyor, Allah hepimize sabır versin dermansız dert vermesin

canim klomenin 2. ayinda hamile kalma olasiligi daha yüksek insallah bu sefer tutar motivasyonunu kaybetme

canim klomenin 2. ayinda hamile kalma olasiligi daha yüksek insallah bu sefer tutar motivasyonunu kaybetme
Evet öylede okumuştum inşallah tutar bu ay biraz öncede lh ve fsh sonucumu öğrendim lh fsha göre yüksek tabi tipik pco lu
23 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim evlendiğimden beri korunuyorum böyle şeyler olacağını bilseydim hiç korunmazdım , insan üzülüyor ama beklemekten de başka çaremiz yok ,Rabbim bir yola koymuştur bakalım.

Selam kizlar topige bakmiyodum bayadir hamisimiz var sanirim :) country canim tebrik ederim Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin sizlerin duasi kabul olur bizlere de dua et lutfen.. Rabbim tez zamanda hayirlisiysa bize de nasip etsin bu duyguyu insallah. Geleyim kendime; pazartesi gunu dr.a gittim yine klomene basladim bu ay da sadece klomen tedavisi olcak bayram tatili sebebiyle :) ucuncu kullanisim olcak insallah baska biseye gerek kalmadan gebelik olusur bu sefer

bende başladım 2. klomene canım aslında bayramdan dolayı başlamasam mı dedim de sonra da bu ay da denemek istedim, benim doktorum pazartesi ve cuma takip edicek canım senin ki neden takip etmiyor?

yinede Allahtan yasin genc canim tanidigim cogu pco lu arkadas hamile kaldi sen de kalirsin insallah pco sadece takip gerektiriyor yumurtlamayi yakalarsan hamile kalirsin

Ne güzel konuşuyorsun gerçekten insan rahatlıyor, çok teşekkür ederim,
senin tedavi sürecin nasıl? canım
ben 2 senedir herseyi denedim olmadi cikolata kisti varmis bende de o engel oluyormus. artik tüp bebek denemeye karar verdik bu ay baslicaz insallah bi aksilik olmazsa

Yeni başlangıçlar yeni umutlar moralini hep yüksek tut canım enim inşallah tutar bu ay güzel haberlerini alırız ne zaman gideceksin?

Yeni başlangıçlar yeni umutlar moralini hep yüksek tut canım enim inşallah tutar bu ay güzel haberlerini alırız ne zaman gideceksin?
daha önceden konuşmuştuk doktorla arife günü gel başlayalım ignelere dedi ama arife günü benim adetin 4. ya da 5. günü olcak gec mi olucak kafama o takildi biraz yarin bi daha aricam doktoru

Canım sen doktorun dediğini yap gerisini Allah'a bırak, o Ol der ve herşey oluveririr, Rabbime güven o sana hediyesini verecektir. Doktor, ilaç,takip bahane.

bende başladım 2. klomene canım aslında bayramdan dolayı başlamasam mı dedim de sonra da bu ay da denemek istedim, benim doktorum pazartesi ve cuma takip edicek canım senin ki neden takip etmiyor?
Canim ben devlet hastanesine gidiyorum ordaki prosedur boyle sanirim 5 gun klomen kullandirip 14. Gun cagiriyolar catlamam da yakin oluyor sanirim o gun igme vurulmami soyluyo dr. yani simdiye kadar boyle oldu hep ama bu ay 14. Gunum bayram tatiline denk geldigi icin mecburen 17sinde gidicem kontrole. Yani ozele hic gitmedim ama ozelde iki uc gunde bir cagiriyorlar sanirim? :)

Evet canım, ben geçen sefer 9. gün 11. gün 13 gün gitmiştim,
Ama benimde işten dolayı bu aydan sonra izin almam zorlaşacaktır o yüzden bu ay da deneyim, sonrasında bakalım,
işte şimdi 9. gün ve 13. gün gitmiş olacağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…