- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
evet evet özele .kolay oluyor uğraştırmıyor bide sık sık çağırdığı için yumuş kont için. işyerinede bazen söylememe gerek kalmıyor hafta sonuna fln denk getimeye çalışıyoruz elimzden gldiği kadar ama bu ay gdemedim ramazan oruç.İnşallah bende tüplerden süpheleniyorum gerçi bri doğum yaptım ama kimisinin kapanıyormuş sonradan yumuşlarda 10 gün 15 16 mm kadar oluyorlar işte böyle..Insallah canim 2 gün sonra netlesir diyorum artik. Sen ozel doktora gidiyordun dimi?
evet evet özele .kolay oluyor uğraştırmıyor bide sık sık çağırdığı için yumuş kont için. işyerinede bazen söylememe gerek kalmıyor hafta sonuna fln denk getimeye çalışıyoruz elimzden gldiği kadar ama bu ay gdemedim ramazan oruç.İnşallah bende tüplerden süpheleniyorum gerçi bri doğum yaptım ama kimisinin kapanıyormuş sonradan yumuşlarda 10 gün 15 16 mm kadar oluyorlar işte böyle..
ilkide bukadar geç olmazsa gidicem de ilkide benim çok geç oldu. 2 yıla yakın beklemiştim. Artık biraz daha bekleyeyim.bakalım sanki olacakmışım gibi.Banada doktorum dediki hemen hsg cekemem gerek yok daha cok erken dedi. Eger dogum yapmis olsaydin yada basindan bir ameliyat gecseydi o bolgelerinde cekerdim cnku ozellikle sezeryan dogumlarda tikaniklik olabiliyo dedi.
canim özel tinaztepe hastanesine sorsana bi de rahim filmi icin. oranin fiyatlari daha uygun gibi geliyor bana. ben gaziemir sifada geçen sene 300 liraya cektirmistim ve de cok güzel cekmislerdi ama malesef orasi kapandi. istersen bi de bornova sifadan fiyat alcanım ben dr kontrolünde iki ay aldım 1 at boş bir ay dolu geçti. Dr dan rahim filmi istedim oda diyorki karataş hastanesinde çekiyorum fiyat srdum 750 tl dedi çook ya devlete gitsem rahim filmi için herşeyi baştan alacak. bu ay gitmedim dr. a bakalım nolcak?
telefonla arayip fiyat al cnm yoksa hepsine gitmek zor. ama cidden karataş pahaliymis.varda zaman mekan iş ev fırsat bulamadım buarada hamiş gibisin inşallah tutunmuştur canım.
çok uzak ya ,işe yakın da eve uzak ..9 eylül çekecekti inferlite ye giderken ama onlar tüplere alttan muayyenede ile de baktı dr açık dedi. be son olarak rahim filmi istediğinde çektimedin hamile kaldım.canim özel tinaztepe hastanesine sorsana bi de rahim filmi icin. oranin fiyatlari daha uygun gibi geliyor bana. ben gaziemir sifada geçen sene 300 liraya cektirmistim ve de cok güzel cekmislerdi ama malesef orasi kapandi. istersen bi de bornova sifadan fiyat al
Alsancakta bir dr aradım orada 650 tl diyo buna ya.Altı üsti film.telefonla arayip fiyat al cnm yoksa hepsine gitmek zor. ama cidden karataş pahaliymis.
hayirlisi olsun cnm ya tühkızlar bugün çatlatma iğnesinin 18 günü kan tahlilim negatif çıktı ... ama hala regl olmadım kısmet değilmiş inşallah hepimiz bir an önce hamile oluruz..
amin inşallah hem bana hem isteyen herkese.. ben temmuz sonrası tüp bebeğe başlıycam artık inşallah olur..hayirlisi olsun cnm ya tühdiger aya insallah
insallah cnm. bende bi engel cikmazsa temmuzda basliyorum tüp bebegeamin inşallah hem bana hem isteyen herkese.. ben temmuz sonrası tüp bebeğe başlıycam artık inşallah olur..
inşallah hepimiz için güzel olur nerde tadavi olacaksın ..insallah cnm. bende bi engel cikmazsa temmuzda basliyorum tüp bebege
hayirli olsun cnm insallah pozitif sonuc alirsin. bazen alternatif tip cidde. etkili oluyorSlm,
Bende 1 senedir bütün uğraşlarıma rağmen hamile kalamadım...testler tahliller falan yapıldı lh hormonum cok yuksek cikti 2 ay kadin dogum hapi kullandim 19 dan 12 ye dustu.yumurtaliklarim çok tembelmis çok az dustu...aynı zamanda 2 hafta önce tanıdık bi teyze karnıma baktı tahliller ile ilgili bisey soylemedigim halde yumirtaliklarn calsmadigini ve rahimin kaydığını söyledi ve duzeltti.bana sabah ac karinla siyah uzum ve arpa suyu aynı zamanda bildircin yumurtasi ve sut icmemi soywledi.normalde yazın bile elim ayağım buz gibiyken suan herkes şaşırıyor halime..elimin terledigini ilk defa görüyorum.hem bunları içtim hemde 5 gun klomen kullandım..1 hafta önce doktora gittim..doktorum şaşırdı hormonun bu kadar yüksek olmasına rağmen yumurtaliklarin çok gelişmiş ve olgunlaşmış normalde çatlaması için iğne yapacaktım ama gerek yok 4 5 tane yumurtan oluşmuş 2 gün sonra yine gel dedi ve tekrar gittim..yumurtaliklarim catlamis gün aşırı beraber olun dedi...sabırla beklemekteyim..
gerçekten kendim bile fark ediyorum değişiklikleri herseyin hayirlisi inşallah bendeki bu değişikliklerden ve doktorun onayından sonra bende alternatif tipa inanıyorum..Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ☺hayirli olsun cnm insallah pozitif sonuc alirsin. bazen alternatif tip cidde. etkili oluyor
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... darısı hepimizin başınaEvet kizlarrr darisi basiniza olsun rabbim hepimizin kucagini doldursun
Canım sen bütün tedavileri yaptın mı da aşılama falan yada kaç kere klomen kullandın neden hemen tüp bebek deniyorszbata 4 kala benimde kan testim negatif... zaten biliyordum böyle olacagini. insallah tüp bebekle pozitif olur