2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

bugün adetin 11. günü 5 tane yumurta var hepsi 10mm altında... çok zor dedi doktor bey. cumartesi günü tekrar çağırdı bakalım... sizce büyürmü

ben simdi bu ayda hamile kalmazsam ki hic sanmiyorum doktor ne yapicak bilgisi olan varmi tekrarmi klomen vercek dozunumu yukselticek bu sefer ignemi yapar yoksa

bugün adetin 11. günü 5 tane yumurta var hepsi 10mm altında... çok zor dedi doktor bey. cumartesi günü tekrar çağırdı bakalım... sizce büyürmü
tabiki de büyür daha erkenki. benim de 9. gün çok küçüktü olcmedi bile doktor 15. gün gittigimde 16mm olmustu sen doktora bakma stres yapma büyür insallah daha erken

ben simdi bu ayda hamile kalmazsam ki hic sanmiyorum doktor ne yapicak bilgisi olan varmi tekrarmi klomen vercek dozunumu yukselticek bu sefer ignemi yapar yoksa
canim klomeni 3 ay deniyorlar. belki bu sefer catlatma ignesi verir. eğer klomenle olmazsa 1 yil dolduysa rahim filmi ardindan aşılama diyorlar

folic1 kullandım
inofolicin yumurta buyutmeye yardimci etkisi var dene istersen vitamin takviyesi gibi oldugu icin doktorun yazmasina gerek yok kendin alabilirsin. icinde folik asit ve inozitol diye bi madde var o vucutta şekeri dengeleyip yumurta büyümesine yardimci oluyor. toz olani var hap olani var. sabah aksam iciliyor

Klomeni adetin 5.günü başladım günde 2 tane içtim 10.günü bitti 2 gün sonra çağırdı.yumrtalarım bir hafta gıdım büyümedi.bir tanesi hafif büyümüştü.bir günde inanılmaz büyüdü ve ertesi gün çatlatma iğnesi oldum.çok dua ettim sende et.herşeyin başı dua

Tekrar klomen verir dozunu yukseltip buyuk ihtimalle. İgne de verir sonrasinda. Benim ikinci ayda oyle oldu simdi bakalim bu ay adet olur da ucuncu gunu gidince ne diycekler.. İnsallah olmam

slm kızlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız... ben 9 haziranda çatlatma iğnesi olmuştum bugun 14. gün test yaptım ama negatif inşallah diğer ay olur..

Canım çok dua ediyorum. Allahım bu ramazan ayında hepimizin duasını kabul etsin insallah. Bugün 12. Günüm ama ne olur ne biter bilmiyorum. Cumartesi görüCEz bakalım . Çok ağladım dün. Okadar moralim bozuldu ki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…