Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktordan geldim. 11.gün ve yumurtam daha 13 mm olmuş. Ayrıca rahimde polip olduğunu söyledi doktor. Moralim sıfır
Bebeğin tutulmasına engel olabilir dedi. Histeroskapi önerdi. Yalnız geçen ay başka doktorasını gittiğimde o polip filan görmemişti. Bilmiyorum hangisi doğru söylüyo kafam karıştıpolıp hmıle kalmana engel mı pekı. tedavısı nasıl uzun mu
hayirlisi olsun cnmmm. ama adet olana kadar umut bitmezslm kızlar inşallah hepimiz güzel haberler alırız... ben 9 haziranda çatlatma iğnesi olmuştum bugun 14. gün test yaptım ama negatif inşallah diğer ay olur..
öyle tabi rabbimin bildiği vardır elet doğru zamanda sağlıklı hayırlı mubarek evlatlar versn hepimize kucağımız boş koymasın şu mubarek günlerde...hayirlisi olsun cnmmm. ama adet olana kadar umut bitmez
Bebeğin tutulmasına engel olabilir dedi. Histeroskapi önerdi. Yalnız geçen ay başka doktorasını gittiğimde o polip filan görmemişti. Bilmiyorum hangisi doğru söylüyo kafam karıştı
Geçen ay gittim başka bi doktordu. O hiç demedi bunu. Şimdi yine farklı bi doktora gitmeyi düşünüyorumhayırşısı olsun. tedavı ne verdı pekı. baska doktor da arastırabılırsın bence. ınternetten bulundugun sehırdekı doktorlar hakkında kı yorumlrı oku ona gore bı doktor sec. umrım gonlunce olur hersey. bı an once bebegını kucagına alırsın. bı de sen reglının ılk haftası kontrole gıtmedın mı bu doktora? nasıl olurda gormedı ve kıste ragmen sana klomen verdı.
rahim filmim var canim gecen sene cektirdim 4 yillik evliyim ama doktor agirdan aliyo bni sinir ediyo yasin itibariyle keskin bi tedaviye gerek yok dedi gencsin diyo tamamda ben istiyorum zaten 4 yil gecti gencim diye bekliyimmicanim klomeni 3 ay deniyorlar. belki bu sefer catlatma ignesi verir. eğer klomenle olmazsa 1 yil dolduysa rahim filmi ardindan aşılama diyorlar
canim ne 3 gunu ne zmn catlayacagi hic belli olmaz yeterli buyukluge gelince olcak gunde 1.2 mm buyuyomus diye duydum3 günde nasıl büyüyecekki
insallah olmazsin insallah bnde olmam ama igne vurulmadim diye eksik hissediyorum kalmamisimdir gbi geliyo insallah bidahaki ay iğne yaparTekrar klomen verir dozunu yukseltip buyuk ihtimalle. İgne de verir sonrasinda. Benim ikinci ayda oyle oldu simdi bakalim bu ay adet olur da ucuncu gunu gidince ne diycekler.. İnsallah olmam
CANIM TOZ OLANI ALDIM ECZANEDEN AKŞAMA İÇECEĞİM NASİPSE İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜMinofolicin yumurta buyutmeye yardimci etkisi var dene istersen vitamin takviyesi gibi oldugu icin doktorun yazmasina gerek yok kendin alabilirsin. icinde folik asit ve inozitol diye bi madde var o vucutta şekeri dengeleyip yumurta büyümesine yardimci oluyor. toz olani var hap olani var. sabah aksam iciliyor
SENİNKİ 13 OLMUŞ NE GÜZEL. BENİMKİLER 10 MM BİLE DEĞİLDoktordan geldim. 11.gün ve yumurtam daha 13 mm olmuş. Ayrıca rahimde polip olduğunu söyledi doktor. Moralim sıfır
Oyle dusunme ben gecen ay igne vuruldum göbekden ama bak adet oldum nasip isde. Bugun 3.gunum doktora gittim bugun bakti kis yok klomene tekrar baslicas dedi klomen verdiinsallah olmazsin insallah bnde olmam ama igne vurulmadim diye eksik hissediyorum kalmamisimdir gbi geliyo insallah bidahaki ay iğne yapar
Kendini eksik hissetmene luzum yok canim klomen kullanip igneye gerek kalmadan hamile kalanlar da var illa igne olacaksin diye bisey yok. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin olmayanlara bu duyguyu insallahinsallah olmazsin insallah bnde olmam ama igne vurulmadim diye eksik hissediyorum kalmamisimdir gbi geliyo insallah bidahaki ay iğne yapar
zaman cabuk geciyor genc te olsan istiyorsan agirdan almaya gerek yok bence normal protokole uysan olurrahim filmim var canim gecen sene cektirdim 4 yillik evliyim ama doktor agirdan aliyo bni sinir ediyo yasin itibariyle keskin bi tedaviye gerek yok dedi gencsin diyo tamamda ben istiyorum zaten 4 yil gecti gencim diye bekliyimmi
cnm bana doktor sabah 2 poset aksam 2 poşet seklinde vermistiCANIM TOZ OLANI ALDIM ECZANEDEN AKŞAMA İÇECEĞİM NASİPSE İNŞALLAH FAYDASINI GÖRÜRÜM
aaaa tövbe estgfurllah ne olaki... bilir birine sormak lazimAKŞAM UZUN BİR SÜREDİR KULLANMADIĞIM ÇANTAMI ALDIM DEDİM İŞE GİDEKEN TAKARIM DİYE. İÇİNİ AÇTIM KÜÇÜK Bİ GÖZÜ VAR. Bİ BAKTIM GÖBEKBAĞI VAR ÇUBUGA SIKIŞTIRILMIŞ. ÇOK KORKTUM. EŞİM OKUDU VE SOKAĞA ATTI. NE OLABİLİRKİ