Kimyasal gebelik aynı normal gebelik gibi belirtileri idrar da da çıkıyor adet gecikmesi bile var.sağlıksız yumurtadan oluşuyor.kan veriyorsun genelde eğer değerlerin iki günde 2katına çıkmazsa sağlıksız oluyor ve hcg değerlerin kendi kendine düşüyor ve adet oluyorsun kanla beraber atıyorsun vücuttan..İnsallah olmaz canim
Yani kısacası hamileyim diye umutlanıp yerle bir olmanİnsallah olmaz canim
ben korktugum icin cekilemedim canim korkuttular beni erteledim bide bn filmden once bi kere klomen kullandim 4 kür falan demedi doktor hangi domtora gttysem film dedi filmden once bsy yapmayalim bosuna ilac kullanmis olursun diye ilacinda zararlari vardi sonucta insallah snde bsy cikmaz bnmki gbi cnmYok canim cekilmedim dr istemedi henuz. Gecen ay gittigimde sormustum 4 kür klomen tedavisinden sonra cekiyoruz dedi dr ama bu sefer gidersem cekilmek istedigimi soylicem bakalim ne diyecek. Artik o da cekilsin de aklimda baska bi soru isareti kalmasin istiyorum benim de sebepsiz infertilitesen de baya beklemissin canim bazen bilmemek de kotu oluyor acemi oldugunda bazi konularda...
kiz valla sen benim icimi kararttin kac gundur ignenin etkisiyse dedin dedin smdide kimyasal gebelik diyosun Allahina sukret hamilesin insallah ya :)Kızlar adetime 2 gün kaldı tekrar idrar testi yaptım ve gün geçtikçe koyulaşıyor inşallah kimyasal gebelik değildir
bence gayet güzelKızlar adetime 2 gün kaldı tekrar idrar testi yaptım ve gün geçtikçe koyulaşıyor inşallah kimyasal gebelik değildir
canim için de şüphe varsa git kan ver için rahatlasin kimyasal gebelik deyip bilinc altina yerlestirme vücudumuz bilinc altinin kontrolunde unutmaKimyasal gebelik aynı normal gebelik gibi belirtileri idrar da da çıkıyor adet gecikmesi bile var.sağlıksız yumurtadan oluşuyor.kan veriyorsun genelde eğer değerlerin iki günde 2katına çıkmazsa sağlıksız oluyor ve hcg değerlerin kendi kendine düşüyor ve adet oluyorsun kanla beraber atıyorsun vücuttan..
korkuyorum ya kan testini adetten bir gün sonra yapıcam.Daha önce kimyasal gebelik geçirdim diye çok korkuyorum yine aynısı olmaz inşallah
Kimyasal gebelik nasil oluyor tam olarak, nasil anliyosun gebelikle alakali hic bisey yasamadim basima gelse farketmem bile belki
mrblar hanımlar nasılsınız bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.. bugün çatlatma iğnesini...n 11. günü ama hiç bir belirti yok ..
tşk canım inşallah olur..onemlı degıl belırtı takılma. her bunyenın kı farklı sonucta. test yaparsan bugun sonucunu alırsın haberın ola..
ben 21. günden sonra biraz ara verdim:)Benimde ignenin 6. Gunu zaman gecmiyor sanki bata 10 kaldi iliskiyi birakayimmi bilemedim
Anladim canim tesekkur ederim bilgilendirme icinkımyasal gebelıkte sperm ve yumurta dollenıyor. fakat rahıme tutunamıyor. adet zamanı da normal adet kanamasıyla atılıyor. cogu zaman bunu kadınlar farketmıyor bıle.
Klomene baslamadan once benim de rahim filminden korkum vardi ama okudugum kadariyla dayanilmiycak bi agri degilmis dayanirim yani hatta bir an once cekilmek istiyorum bakalim insallah en yakin zamanda cekilirimben korktugum icin cekilemedim canim korkuttular beni erteledim bide bn filmden once bi kere klomen kullandim 4 kür falan demedi doktor hangi domtora gttysem film dedi filmden once bsy yapmayalim bosuna ilac kullanmis olursun diye ilacinda zararlari vardi sonucta insallah snde bsy cikmaz bnmki gbi cnm
2-3 gunde bir devam et bence iliskiye arkadan gelen yum olabilirBenimde ignenin 6. Gunu zaman gecmiyor sanki bata 10 kaldi iliskiyi birakayimmi bilemedim
benim hiç agrim olmadi korkulcak bisey yokmusKlomene baslamadan once benim de rahim filminden korkum vardi ama okudugum kadariyla dayanilmiycak bi agri degilmis dayanirim yani hatta bir an once cekilmek istiyorum bakalim insallah en yakin zamanda cekilirim
Aynen canim agriyi felan gozum gormuyor yeter ki hamile kalabileyim :) rahim filmi sonrasi korunma isi nasil oluyor ya dr.lar genelde korunun diyormus galiba ama korunma diyen de varmis az da olsa siz korunmus muydunuz canim? Zira cekilirsem ve dr korunmayin derse ben korunmayi dusunmuyorumbenim hiç agrim olmadi korkulcak bisey yokmus