2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

korundum ama cok pismanim. çünkü korunmadan hemen o ay saglikli sekilde hamile kalan çok var. üstelik her doktoe korunun demiyor

korunma canim koruncak bsy yok rahim filminden snra hamilelik sansi artiyor ilk 3 ay falan hamile kalan cok rahim filminden sonra

Kızlarrr 16haziranda yaptığım kan testi 12.75ti
Bugün yaptırdığım yani 21haziranda kan testi 226.38

Bu arada bugün adet günümdü
Masallah canim saglikli bi gebelige benziyor degerin baya artmis :) gozun aydin Allah kucagina almayi da nasip etsin bizlere de dua et darisi basimiza olsun insallahh

Kızlarrr 16haziranda yaptığım kan testi 12.75ti
Bugün yaptırdığım yani 21haziranda kan testi 226.38

Bu arada bugün adet günümdü

cok sewındım Allah tammaına erdırsın. degerın yuksek geldı bana. ıkız mı kı acaba. :)) hayırlısı haber ver mutlaka

Amin canım inşallah.Bende öyle düşündüm ikiz mi acaba :) klomen kullananlar için ikiz olma şansı da varmış :)))
ÇOK SEVİNDİM Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, bizlere de bu sevinci yaşatsın inşallah:)
ikiz olsa ne güzel olur dimi 1 tane isterken , ama senin tek yumurtan mı vardı canım?
yanlış hatırlamıyorsam ama belki de sonradan bölünmüşlerdir:) hadi hayırlısı çok heyecanlı

B
Canım bu arada hiç belirtin varmıydı?
belirtim adetle aynı :) hiç Bi fark yok..her gün adet olacakmışım sandım.kasıklarım çok ağrıdı özellikle sağ yumurtam çünkü o büyüdü çatladı.ordan şüphelendim hamile olduğumu.bıçak gibi ağrı girdi çıktı.gögüslerde hiç birşey yok şişkinlik falanda normalde adete yakın göğüslerim şişerdi.yani hala adet olacakmışım gibi Ağrım var. En çokta halsizlik kafam düşüyor devamlı

Bu arada tek yumurtam vardı.ama ikiz şansı yine var.ama sağlıklı olsun tek olsun bana yeter.cumarteSi doktor çağırdı pazartesi yıllık izne çıkıyor gel Bi bakalım belki kese görünür Dedi

Bu arada tek yumurtam vardı.ama ikiz şansı yine var.ama sağlıklı olsun tek olsun bana yeter.cumarteSi doktor çağırdı pazartesi yıllık izne çıkıyor gel Bi bakalım belki kese görünür Dedi
ya cok sevindim canim ya Allah kucagina almayi nasip etsin bizlerede tez zamanda ayni sevinci yasamayi nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…