2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

normal cnm merak etme bazen günde 2mm bile büyüyor yani senin 15. veya 16. gün muhtemelen catlayacak kivamda olur

normal cnm merak etme bazen günde 2mm bile büyüyor yani senin 15. veya 16. gün muhtemelen catlayacak kivamda olur
18.gün eşim şehir dışına gidecek.. İnşallah tuttururuz. Sanırım çatlamadan 2 gün önce bile ilişki olsa gebelik şansı var değil mi..

Kizlar dun yani 23'ü bat gunumdu adet olmadim eger gebelik varsa bunu riske atmamak icin bu sabah ilk idrarla idrar testi yapmayi dusunuyorum. Oruc isi olmasaydi bes gun beklemeye niyetim vardi onceki negatiflerden dolayi.. test bozuk degilse ve gebelik varsa silik de olsa cikar di mi iki gunluk gecikmeyle?

evet cnm %90 çıkar... cok küçük bi ihtimal cikmayabilir. bi arkadasimin 2 gun gecti testte cikmadi kanda cikti

yemin ederim test yapmayada korkuyom eşim kafasina gore diyo test yap daha gunum bile gelmedi :) biktim beyaz gormekten diyorum

Üzülme ağlama lütfen hayırlısını iste ALLAH tan sadece.ALLAH en iyisini en güzelini bilir.

Kızlar bugün yine Bi kan testi daha 23.06.16 yani adet gecikmesinin 3.günü 536.43
Sırasıyla tekrar yazayım
16.06.16 adetten 5gün önce 12.75(yani çatlatma iğnesinin 11.günüydü)
21.06.16 Adet günü 226.38
23.06.16 adet gecikmesinin ikinci günü 536.43

18.gün eşim şehir dışına gidecek.. İnşallah tuttururuz. Sanırım çatlamadan 2 gün önce bile ilişki olsa gebelik şansı var değil mi..
Canım Biz çatlatma iğnesinden bir gün sonra ilişki sonraki gün boş,sonraki gün yine ilişki..hamile kaldım.sadece 2kere ilişkiye girdik ve tuttu çok şükür.Bilgin olsun diye söyledim.ALLAH sağlıklı evlat nasip etsin bizlere.Hakkımızda hayırlısı..

2 gün şansım yok tek günüm var. İnşallah pazartesiye kalmadan kendiliğinden çatlar da sıkışmam.. Hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…