normal cnm merak etme bazen günde 2mm bile büyüyor yani senin 15. veya 16. gün muhtemelen catlayacak kivamda olurShinSeGi canım sen anlıyorsun bu işlerden, klomenle adetin 11.günü 13.8 mm lik bir yumurta normal midir? 16 mm olmuştur diyodum çok üzüldüm. Doktor pazar ilişki dedi. Pazara kadar büyüyüp çatlar mı diye kara kara düşünüyorum
18.gün eşim şehir dışına gidecek.. İnşallah tuttururuz. Sanırım çatlamadan 2 gün önce bile ilişki olsa gebelik şansı var değil mi..normal cnm merak etme bazen günde 2mm bile büyüyor yani senin 15. veya 16. gün muhtemelen catlayacak kivamda olur
evet cnm ben o sekilde hamile kalan cok gördüm18.gün eşim şehir dışına gidecek.. İnşallah tuttururuz. Sanırım çatlamadan 2 gün önce bile ilişki olsa gebelik şansı var değil mi..
evet cnm %90 çıkar... cok küçük bi ihtimal cikmayabilir. bi arkadasimin 2 gun gecti testte cikmadi kanda ciktiKizlar dun yani 23'ü bat gunumdu adet olmadim eger gebelik varsa bunu riske atmamak icin bu sabah ilk idrarla idrar testi yapmayi dusunuyorum. Oruc isi olmasaydi bes gun beklemeye niyetim vardi onceki negatiflerden dolayi.. test bozuk degilse ve gebelik varsa silik de olsa cikar di mi iki gunluk gecikmeyle?
Yaptim canim bembeyaz bir negatif cikti :) kirmizilari bekliyorum bakalim. Olmadi dr.a gidicem.. Bu ay da olmadi uf. Ne guzel bayram hediyesi verirdim diyordum :)evet cnm %90 çıkar... cok küçük bi ihtimal cikmayabilir. bi arkadasimin 2 gun gecti testte cikmadi kanda cikti
canım ya sen 2 sabah 2 akşam kullandığında ne kadar büyümüştücnm bana doktor sabah 2 poset aksam 2 poşet seklinde vermisti
insallah kalirim ya bir kac gun var adetime duzensiz tabi bellide olmuyo amaOyle dusunme ben gecen ay igne vuruldum göbekden ama bak adet oldum nasip isde. Bugun 3.gunum doktora gittim bugun bakti kis yok klomene tekrar baslicas dedi klomen verdi
insallah oyle olur canimKendini eksik hissetmene luzum yok canim klomen kullanip igneye gerek kalmadan hamile kalanlar da var illa igne olacaksin diye bisey yok. Rabbim tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin olmayanlara bu duyguyu insallah
aynen gittigimde dicem daha etkili bi tedavi uygulayalim filmim var herseyim var 4 yildir asilama masilamaya gecelimzaman cabuk geciyor genc te olsan istiyorsan agirdan almaya gerek yok bence normal protokole uysan olur
canim bana büyüme konusunda bi fark olusturmadi ama catlamasina yardimci oldu. yumurta büyütmede faydasini gören de cok kisi var arastirirsam görürsün ondan tavsiye ettim sanacanım ya sen 2 sabah 2 akşam kullandığında ne kadar büyümüştü
hayirlisi olsun cnm ne desek boşYaptim canim bembeyaz bir negatif cikti :) kirmizilari bekliyorum bakalim. Olmadi dr.a gidicem.. Bu ay da olmadi uf. Ne guzel bayram hediyesi verirdim diyordum :)
doktor bana bu sekilde kullan yumurta kaliteni arttirir buyumesine catlamasina yardimci olur demisticanım ya sen 2 sabah 2 akşam kullandığında ne kadar büyümüştü
Üzülme ağlama lütfen hayırlısını iste ALLAH tan sadece.ALLAH en iyisini en güzelini bilir.Canım çok dua ediyorum. Allahım bu ramazan ayında hepimizin duasını kabul etsin insallah. Bugün 12. Günüm ama ne olur ne biter bilmiyorum. Cumartesi görüCEz bakalım . Çok ağladım dün. Okadar moralim bozuldu ki anlatamam
Canım Biz çatlatma iğnesinden bir gün sonra ilişki sonraki gün boş,sonraki gün yine ilişki..hamile kaldım.sadece 2kere ilişkiye girdik ve tuttu çok şükür.Bilgin olsun diye söyledim.ALLAH sağlıklı evlat nasip etsin bizlere.Hakkımızda hayırlısı..18.gün eşim şehir dışına gidecek.. İnşallah tuttururuz. Sanırım çatlamadan 2 gün önce bile ilişki olsa gebelik şansı var değil mi..
2 gün şansım yok tek günüm var. İnşallah pazartesiye kalmadan kendiliğinden çatlar da sıkışmam.. Hayırlı olsun bu aradaCanım Biz çatlatma iğnesinden bir gün sonra ilişki sonraki gün boş,sonraki gün yine ilişki..hamile kaldım.sadece 2kere ilişkiye girdik ve tuttu çok şükür.Bilgin olsun diye söyledim.ALLAH sağlıklı evlat nasip etsin bizlere.Hakkımızda hayırlısı..
yumurtaların büyüdüğünü arada ağrılardan anlayabiliyorum. ama bakalım yarın ne olur. doktor ne der. bugün 14. günüm Allahım bu güzel cuma saatinde bizleri de senin gibi sevindirir İnşallahÜzülme ağlama lütfen hayırlısını iste ALLAH tan sadece.ALLAH en iyisini en güzelini bilir.
Teşekkür ederim :)2 gün şansım yok tek günüm var. İnşallah pazartesiye kalmadan kendiliğinden çatlar da sıkışmam.. Hayırlı olsun bu arada