2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

İnsallah olmaz canim
Kimyasal gebelik aynı normal gebelik gibi belirtileri idrar da da çıkıyor adet gecikmesi bile var.sağlıksız yumurtadan oluşuyor.kan veriyorsun genelde eğer değerlerin iki günde 2katına çıkmazsa sağlıksız oluyor ve hcg değerlerin kendi kendine düşüyor ve adet oluyorsun kanla beraber atıyorsun vücuttan..

Yok canim cekilmedim dr istemedi henuz. Gecen ay gittigimde sormustum 4 kür klomen tedavisinden sonra cekiyoruz dedi dr ama bu sefer gidersem cekilmek istedigimi soylicem bakalim ne diyecek. Artik o da cekilsin de aklimda baska bi soru isareti kalmasin istiyorum benim de sebepsiz infertilite :KK43: sen de baya beklemissin canim bazen bilmemek de kotu oluyor acemi oldugunda bazi konularda...
ben korktugum icin cekilemedim canim korkuttular beni erteledim bide bn filmden once bi kere klomen kullandim 4 kür falan demedi doktor hangi domtora gttysem film dedi filmden once bsy yapmayalim bosuna ilac kullanmis olursun diye ilacinda zararlari vardi sonucta insallah snde bsy cikmaz bnmki gbi cnm

Kızlar adetime 2 gün kaldı tekrar idrar testi yaptım ve gün geçtikçe koyulaşıyor inşallah kimyasal gebelik değildir :KK43:
kiz valla sen benim icimi kararttin kac gundur ignenin etkisiyse dedin dedin smdide kimyasal gebelik diyosun Allahina sukret hamilesin insallah ya :)

Kimyasal gebelik aynı normal gebelik gibi belirtileri idrar da da çıkıyor adet gecikmesi bile var.sağlıksız yumurtadan oluşuyor.kan veriyorsun genelde eğer değerlerin iki günde 2katına çıkmazsa sağlıksız oluyor ve hcg değerlerin kendi kendine düşüyor ve adet oluyorsun kanla beraber atıyorsun vücuttan..
canim için de şüphe varsa git kan ver için rahatlasin kimyasal gebelik deyip bilinc altina yerlestirme vücudumuz bilinc altinin kontrolunde unutma :KK66:

korkuyorum ya kan testini adetten bir gün sonra yapıcam.Daha önce kimyasal gebelik geçirdim diye çok korkuyorum yine aynısı olmaz inşallah

canım kımyasal gebelıkte o testtekı ıkıncı cızgı koyulasmaz. artıs var kı koyulasıyor. lutfen bugun bı kan testı yaptır ben de ınanılmaz merak edıyorum sonuc kac cıkacak..

mrblar hanımlar nasılsınız bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.. bugün çatlatma iğnesini...n 11. günü ama hiç bir belirti yok ..:KK43::KK43:

Benimde duphaston dün bitti 1 hafta içinde adet olmam gerekiyor ,
İnşallah olmamda hamileyimdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ben korktugum icin cekilemedim canim korkuttular beni erteledim bide bn filmden once bi kere klomen kullandim 4 kür falan demedi doktor hangi domtora gttysem film dedi filmden once bsy yapmayalim bosuna ilac kullanmis olursun diye ilacinda zararlari vardi sonucta insallah snde bsy cikmaz bnmki gbi cnm
Klomene baslamadan once benim de rahim filminden korkum vardi ama okudugum kadariyla dayanilmiycak bi agri degilmis dayanirim yani hatta bir an once cekilmek istiyorum bakalim insallah en yakin zamanda cekilirim

benim hiç agrim olmadi korkulcak bisey yokmus
Aynen canim agriyi felan gozum gormuyor yeter ki hamile kalabileyim :) rahim filmi sonrasi korunma isi nasil oluyor ya dr.lar genelde korunun diyormus galiba ama korunma diyen de varmis az da olsa siz korunmus muydunuz canim? Zira cekilirsem ve dr korunmayin derse ben korunmayi dusunmuyorum

X