- 2 Ekim 2015
- 125
- 93
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
massallah canim bn klomen kullandim igne yok keske igne durumum olsaydi yapsaydi daha etkili olurdu heraldeCanım iki yıllık evliyim de 10aydır istiyordum.pko olduğu için olmuyordu.bu ay ilk defa klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum
büyür canim büyürbugün adetin 11. günü 5 tane yumurta var hepsi 10mm altında... çok zor dedi doktor bey. cumartesi günü tekrar çağırdı bakalım... sizce büyürmü
3 günde nasıl büyüyecekki
tabiki de büyür daha erkenki. benim de 9. gün çok küçüktü olcmedi bile doktor 15. gün gittigimde 16mm olmustu sen doktora bakma stres yapma büyür insallah daha erkenbugün adetin 11. günü 5 tane yumurta var hepsi 10mm altında... çok zor dedi doktor bey. cumartesi günü tekrar çağırdı bakalım... sizce büyürmü
canim klomeni 3 ay deniyorlar. belki bu sefer catlatma ignesi verir. eğer klomenle olmazsa 1 yil dolduysa rahim filmi ardindan aşılama diyorlarben simdi bu ayda hamile kalmazsam ki hic sanmiyorum doktor ne yapicak bilgisi olan varmi tekrarmi klomen vercek dozunumu yukselticek bu sefer ignemi yapar yoksa
bazen günde 2 mm bile buyuyebilir 20. gün bile yumurtası catlayan oluyor3 günde nasıl büyüyecekki
bu doktorlarda cok komik. sanki 20. güne geldin de büyümedi. ya milletin 20. gün bile yeterli büyüklüğe gelmis olabiliyor. daha 11. gün olumsuz konusmak icin erken.destekleriniz için teşekkür ederim kızlar. ölçmedi bile hepsi 10mm den küçük dedi. çok üzgünüm
folic1 kullandımbu doktorlarda cok komik. sanki 20. güne geldin de büyümedi. ya milletin 20. gün bile yeterli büyüklüğe gelmis olabiliyor. daha 11. gün olumsuz konusmak icin erken.
inofolic kullandin mi hic?
Klomen kullanmış mıydın bu ayfolic1 kullandım
inofolicin yumurta buyutmeye yardimci etkisi var dene istersen vitamin takviyesi gibi oldugu icin doktorun yazmasina gerek yok kendin alabilirsin. icinde folik asit ve inozitol diye bi madde var o vucutta şekeri dengeleyip yumurta büyümesine yardimci oluyor. toz olani var hap olani var. sabah aksam iciliyorfolic1 kullandım
Klomeni adetin 5.günü başladım günde 2 tane içtim 10.günü bitti 2 gün sonra çağırdı.yumrtalarım bir hafta gıdım büyümedi.bir tanesi hafif büyümüştü.bir günde inanılmaz büyüdü ve ertesi gün çatlatma iğnesi oldum.çok dua ettim sende et.herşeyin başı duabugün adetin 11. günü 5 tane yumurta var hepsi 10mm altında... çok zor dedi doktor bey. cumartesi günü tekrar çağırdı bakalım... sizce büyürmü
Tekrar klomen verir dozunu yukseltip buyuk ihtimalle. İgne de verir sonrasinda. Benim ikinci ayda oyle oldu simdi bakalim bu ay adet olur da ucuncu gunu gidince ne diycekler.. İnsallah olmamben simdi bu ayda hamile kalmazsam ki hic sanmiyorum doktor ne yapicak bilgisi olan varmi tekrarmi klomen vercek dozunumu yukselticek bu sefer ignemi yapar yoksa
Klomenı 3. Kullanmamdi bu ay canımKlomen kullanmış mıydın bu ay
Canım çok dua ediyorum. Allahım bu ramazan ayında hepimizin duasını kabul etsin insallah. Bugün 12. Günüm ama ne olur ne biter bilmiyorum. Cumartesi görüCEz bakalım . Çok ağladım dün. Okadar moralim bozuldu ki anlatamamKlomeni adetin 5.günü başladım günde 2 tane içtim 10.günü bitti 2 gün sonra çağırdı.yumrtalarım bir hafta gıdım büyümedi.bir tanesi hafif büyümüştü.bir günde inanılmaz büyüdü ve ertesi gün çatlatma iğnesi oldum.çok dua ettim sende et.herşeyin başı dua