Onu denedim begenmedi sonra yap icicem dedi bu sefer ramazan girdi araya adet oldugum zaman gidicm doktora esimin sonuclarini götrcm bakalm vereck mi ilac faknmalesef bilmiyorum cnm ama keciboynuzu kürü deniyebilirsiniz
Aminnn insallah tutar canım benim de kasıklarim agriyorr dun adet oldm sandm olmadim bakalm ayin 20 sine kadar beklicem insallah hamileyimdirMerhaba pkoluyum.bende bu ay klomen kullandım ve pazar günü 21mm tek yumurtayla çatlama iğnesi oldum.bu arada kolumdan vuruldum.ertesi gün kol ve bacaklarım resmen tutmuyordu kasıklarım ağrıyordu iki gün sürdü.bugün doktora gittim çok şükür yumurtam çatlamış.Doktor artık dua edicen bu bakalım Dedi.Bi sorun yok şu anlık.Şu mübarek günlerde inşallah Rabbim tüm Bebek isteyenlere sağlıklı sıhhatli nasip eder.Amin
hayirli olsun cnm insallah pozitif sonuc alirsin. catlatma ignesi hamilelik hormonu icerdigi icin hamileymis gibi belirtiler yapiyor belki halsizligin ondan olmus olabilir cnmMerhaba pkoluyum.bende bu ay klomen kullandım ve pazar günü 21mm tek yumurtayla çatlama iğnesi oldum.bu arada kolumdan vuruldum.ertesi gün kol ve bacaklarım resmen tutmuyordu kasıklarım ağrıyordu iki gün sürdü.bugün doktora gittim çok şükür yumurtam çatlamış.Doktor artık dua edicen bu bakalım Dedi.Bi sorun yok şu anlık.Şu mübarek günlerde inşallah Rabbim tüm Bebek isteyenlere sağlıklı sıhhatli nasip eder.Amin
vardi bi ilac ama adini hatirlayamadimOnu denedim begenmedi sonra yap icicem dedi bu sefer ramazan girdi araya adet oldugum zaman gidicm doktora esimin sonuclarini götrcm bakalm vereck mi ilac fakn
canım bende ılk klomen kullanışımda 23 mm tek yumurta ile hamile kalmıştım. Diğer dediğini hiç duymamıştım, bence üzülme moralini yüksek tut rabbim isterse tek yumurtadada tutuyor.mrblar bayanlar bugun kontrolüm vardı regl 12 günü klomen kullanmıştım tek yumurtam 20 mm olmuş iğne verdi akşam yapıcam ilişki istediğin zaman olur dedi saat vermedi (neden bir tane yumurtam olmuş acaba biraz üzüldüm bir kaç tane olsaydı şansım artardı diye düşünüyorum)
vede bende bir sorun çıktı bir folikül oluşmuş dedi daha önce bir düşüğüm vardı ondan dolayı oluşmuştur dedi bu hamile kalmanı engeller dedi eğer bu ay hamile kalmazsam operasyonla alacağını söyledi çok umutsuz konuştu dkt moralim çok bozuldu ve de antimuller (AHM) testi istedi benim gbi olan varmı biraz karışık ama dkt bukadar karışık anlattı ..
amin inşallah rabbim banada isteyen herkese nasip etsin şu mubarek günlerde...canım bende ılk klomen kullanışımda 23 mm tek yumurta ile hamile kalmıştım. Diğer dediğini hiç duymamıştım, bence üzülme moralini yüksek tut rabbim isterse tek yumurtadada tutuyor.
Merhaba canım bir kac yumurtanin olmasi önemli degil rabbim verdikten sonra tek yumurta ile verir benim 3 yumurtam vardı catlatma ignesi oldum ama olmadı umutsuz olma rabbim büyük herseyin bir caresi var ben iki yıldır ugrasiyorum eger bu ay da adet olursam tekrar gidicem doktora insallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese versin insallah tez zamandamrblar bayanlar bugun kontrolüm vardı regl 12 günü klomen kullanmıştım tek yumurtam 20 mm olmuş iğne verdi akşam yapıcam ilişki istediğin zaman olur dedi saat vermedi (neden bir tane yumurtam olmuş acaba biraz üzüldüm bir kaç tane olsaydı şansım artardı diye düşünüyorum)
vede bende bir sorun çıktı bir folikül oluşmuş dedi daha önce bir düşüğüm vardı ondan dolayı oluşmuştur dedi bu hamile kalmanı engeller dedi eğer bu ay hamile kalmazsam operasyonla alacağını söyledi çok umutsuz konuştu dkt moralim çok bozuldu ve de antimuller (AHM) testi istedi benim gbi olan varmı biraz karışık ama dkt bukadar karışık anlattı ..
canim gün de kac klomen kullanmıştın? eğer ilacin dozu az geldiyse ondan 1 yumurta olusmustur ama sorun olmaz merak etme yeterli o tek yumurta sağlıklı olsunmrblar bayanlar bugun kontrolüm vardı regl 12 günü klomen kullanmıştım tek yumurtam 20 mm olmuş iğne verdi akşam yapıcam ilişki istediğin zaman olur dedi saat vermedi (neden bir tane yumurtam olmuş acaba biraz üzüldüm bir kaç tane olsaydı şansım artardı diye düşünüyorum)
Adet olursam.gidicem doktora dicem esim icin ne yapacaksiniz diye bakalm hakkımizda hayırlısıvardi bi ilac ama adini hatirlayamadim
Benim klomen kullanmadan önce 3 yumurtam vardı klomen sadece büyütmüstü ama olmadı o dacanim gün de kac klomen kullanmıştın? eğer ilacin dozu az geldiyse ondan 1 yumurta olusmustur ama sorun olmaz merak etme yeterli o tek yumurta sağlıklı olsunbak benim her seferinde 3-4 yumurtam oldu da noldu hic biri tutmadi
folikul yumurta demek aslinda ama acaba kist mi demek istedi doktor
amin rabbim herkese nasip etsin... kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin..Merhaba canım bir kac yumurtanin olmasi önemli degil rabbim verdikten sonra tek yumurta ile verir benim 3 yumurtam vardı catlatma ignesi oldum ama olmadı umutsuz olma rabbim büyük herseyin bir caresi var ben iki yıldır ugrasiyorum eger bu ay da adet olursam tekrar gidicem doktora insallah hamileyimdir rabbim isteyen herkese versin insallah tez zamanda
regl 3 günü başladım 5 gün günde iki tane içtim.12 gün kontrole çağırdı oda bugün yani .. evet folikul kist demek ama aralık ayında düşüğüm olmuştu ondan sonar kontrolle gitmiştim temizdi bu ay doktorumu değiştirdim ( ben riskli gebelik durumundayım kendi hastalığımdan dolayı hamile kalmam zor zaten kalsamda düşük oluyo bu yüzden iğne kullanıyorum) oda bugün bunu söyledi hamile kalmazsan alıcaz dedi ama inşallah gerek kalmaz..canim gün de kac klomen kullanmıştın? eğer ilacin dozu az geldiyse ondan 1 yumurta olusmustur ama sorun olmaz merak etme yeterli o tek yumurta sağlıklı olsunbak benim her seferinde 3-4 yumurtam oldu da noldu hic biri tutmadi
folikul yumurta demek aslinda ama acaba kist mi demek istedi doktor
Aminn aminnnamin rabbim herkese nasip etsin... kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah sağlıklı mubarek evlatlar nasip etsin..
Bende olmadi insallah hamilesinizdirkızlar klomen bel ağrısı göğüs ağrısı yaparmı ilk kullandığım ay olmadı ama buay kasık ağrıısı bel ve göğüs ağrısı yaşıyorum.
evet cnm ben klomen kullandigim 3 ayda da geç adet oldumKlomen ve cat ignesinden sonra gecikmeniz oldu mu bayanlar ve döngüsü degisen var mı?