doktorun alttan bakmasinin oruca bi zarari olmaz heralde. çünkü gusül de gerektirmiyormus ben hem okuldaki din hocamiza sormustum hemde diyanetin sitesinden baktimHe bide arkadaslar yarin oruc tutsam mi turmasammi alttan mi bakiyo doktor napsam bilemedim iki arada kaldim
bence klomenden dolayi en azindan 2 gün tutmaCanim belli olmuyo hic. Ogleden onceyse randevun niyetlenme ustten bakarsa niyetini eder tutarsin..
Bende 3 gun daha icicem klomen bende kararsizim. 12 saatte bir alinmasi gerekiyomus. Kafam karisik. Tutmak istiyorum ama iftar sahur arasi az oluyor
Yok ya ogleden sonra 2 bucukta randevum kafam karisti iyce tutsam mı tutmasam mı yaCanim belli olmuyo hic. Ogleden onceyse randevun niyetlenme ustten bakarsa niyetini eder tutarsin..
Bende 3 gun daha icicem klomen bende kararsizim. 12 saatte bir alinmasi gerekiyomus. Kafam karisik. Tutmak istiyorum ama iftar sahur arasi az oluyor
Bende arastirdim da diyoki jelsiz kuru sekilde bakarsa bozulmaz ama jel ilac v.s surerse oruc bozulurmus icine giriyomus cunku jel kaliyomus orda buda orucu bozarmisdoktorun alttan bakmasinin oruca bi zarari olmaz heralde. çünkü gusül de gerektirmiyormus ben hem okuldaki din hocamiza sormustum hemde diyanetin sitesinden baktim
hmmm evet mantikli... jelsiz baktir istersen. bana bi kere jelsiz bakti doktor cok zor olmadiBende arastirdim da diyoki jelsiz kuru sekilde bakarsa bozulmaz ama jel ilac v.s surerse oruc bozulurmus icine giriyomus cunku jel kaliyomus orda buda orucu bozarmis
bence klomenden dolayi en azindan 2 gün tutma1 gün sahurla iftarda icersin 1 güncük klomeni öyle icsen zarari olmaz. sonra tutamadigin iki günü kaza edersin
canim sonucta saglikla alakali bi durum keyfi tutmamazlik degil kazasini yaparsin daha sonra kabul olur insallah. doktor eğer kendi catlamazsa igne verir belki. ben klomen kullanirken hep kendi catladiTutmadim kizlar saatli ictim cunku hep 3 gun kazam var cok dusundum gece esimi sahura kaldirdigimdada dusundum adak adadim eger bu ay hamile kalirsam bu 3 gunu muhakkak tutucam insallah.
Bana igne falan demedi acaba bu ay kendiliginden catliyo mu diye mi bakicak.. neyse gidince görücez tum cevaplarin icin sagol canimm
canim sonucta saglikla alakali bi durum keyfi tutmamazlik degil kazasini yaparsin daha sonra kabul olur insallah. doktor eğer kendi catlamazsa igne verir belki. ben klomen kullanirken hep kendi catladi
canim klomen bittikten kac gün sonra doktora gitmis olcan ?Simdi 13 yada 14 de gel dedi şimdi bakacak sonra bidahami cagircak canim. bu sure 13une kadar iliski olsun mu acaba. Oyy oy kafamda deli sorular. Bugun sag belim cok agriyo acaba klomen etkisimidir
canim klomen bittikten kac gün sonra doktora gitmis olcan ?
Bende doktora gittim geldim salı gunu tekrar kontrole cagirdi[/QUO
yumurta oluşmuşmu kaç mm olmuşlar canım
aaa nedenki seni bilgilendirmesi gerekiyordu çok ketum bu doktorlarHicbisy soylemedi doktor sali günü tekrar gel dedi ve gitti bende sinir oldum ciktim geldim
Aynen kndisi bakiyo tamam bana bsy anlatmiyo haftayada bisey demezse sorucam hasta girdi soramadim gicik oldumaaa nedenki seni bilgilendirmesi gerekiyordu çok ketum bu doktorlar
Bende birtek yumurta takibimi yapan doktordan memnun kalmistim her gityigimde insallah buyumustur diye motive ediyodu hatta igneyi vurulurken insallah bebek olur demisti cok sasirmistim ama kadin dogum doktorum ayni seninki gibi tek kelime soylemezdi oyuzden degistirdim bende :)Aynen kndisi bakiyo tamam bana bsy anlatmiyo haftayada bisey demezse sorucam hasta girdi soramadim gicik oldum
Bazilari cok ilgili oluyo bazilarida boyle valla bnde bakiyim bi napicak ne edicek memnun kalmazsam degistircem biz zaten stres sıkıntı icindeyiz bide umursamamazliklarini cekememBende birtek yumurta takibimi yapan doktordan memnun kalmistim her gityigimde insallah buyumustur diye motive ediyodu hatta igneyi vurulurken insallah bebek olur demisti cok sasirmistim ama kadin dogum doktorum ayni seninki gibi tek kelime soylemezdi oyuzden degistirdim bende :)
daha çok kucukse ondan bisey dememistir ama bi dahaki kontrole büyür merak etmeHicbisy soylemedi doktor sali günü tekrar gel dedi ve gitti bende sinir oldum ciktim geldim
malesef bilmiyorum cnm ama keciboynuzu kürü deniyebilirsinizKızlar erkekler de sayı düsüklügü olunca doktor yükselmesi icin ne veriyor ?