2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

eğer bu ay iğne kullanmadiysam sorun yok. gecen ayki ilaclarin etkisi coktaaaan gecmistir ben de 2 senedir hiç hayalet cizgi filan göremedim hep bembeyaz negatif
Yok canım kullanmadım en son 19 mayista adet oldum iste ben de iki senedir hep beyaz gördüm inanasim gelmiiyor hic insallah kimyasal degildir hamileyimdir

canım yaa bende gördüm. okadar testleri deneyen biri olarak hep bembeyaz çıkıyor bizimkiler. inşallah doğru görüyoruzdur. test yap bencee. bu arada ben hastalandım. klomen 20 gün gecikme yaptı bende. aşırı derece ağrılı yoğun bi şekilde adet görüyorum. pazartesi doktor var :) hayırlısı olsun hakkımızda

Hayırlısı olsun canım ya bende bir hafta gecikme yaptı adetim 5 gün sürdü ama gunde bir ped anca kirlendi

hadi hayirlisi olsun cnm. senin gercekten ilginç oldu. demekki senin çok sonradan bi yumurta daha büyüyüp catladi muhtemelen o da adeti geciktirdi

kızlar tahlil sonuçlarımı bir yazayım dkt moralimi baya bozdu yorumlayabailen varsa yorumlasın..
fsh :4,99
lh: 7,29
prolaktin :41,08
T3 : 2,86
T4: 1,09
TSH :3,01
AMH (antimuller yumurta rezevi ) : 1,64
yaşım 29 lupus hastasıyım bir düşüğüm var kan sulandırıcı yapıyorum günde iki tane
bu ay kolem kullandım 1 yumurtam oluştu 9 haziranda çatlatma iğnesi kullandım birde dün başlayan vajinal yoldan uygulanan ilaç kullanıyorum ...

Cok kötü bisey yokki. prolaktin biraz yüksek ama dostinex diye bi ilac var onunla hemen 1 ayda düşer zaten muhtemelen stresten yükselmiştir. amh de 1 in altinda olursa problemmis ama bazi doktorlar 2 nin üzerinde olmasini istiyormus. tshın da aslinda normal ama hamile kalabilmek icin 2 nin altinda olmasini istiyorlar tsh nina ara sira baktir yükselirse doktor ilaca başlatır bende tsh icin uzun zamandir ilac kullaniyorum 1, 5 oldu
lh fsh tan azcik yüksek. pco var mi sende?

cp için tşk ederim canım pco yok bende .. prolaktin için ilaç kullanamıyorum lupustan dolayı ostorejen içeren ilaçlar bende hastalığı tetikliyor ve baygınlık yapıyor malesef.. doktor o kadar umutsuz konuştuki baya yıkıldım yani amh 2 üstünde olsaydı falan dedi yumurta bir tane olunca olmaz dedi çatlatma iğnesini bile şansımız deneyelim diye verdi..

prolaktini düşürmek icin o zaman stresten uzak yaşaman lazim cnm ilaç kadar etkili bence sen farkli bi doktora daha git. senin moral veren motive eden bi doktora ihtiyacin var. sonuçta 1 tane de olsa yumurta var tabiki şans var. arkadaşın birinin prolaktini 80ken göğsünden süt gelirken hamile kalmış. infertilite uzmani bi doktora git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…