2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Benimde ilk tedavim canim bana soylemedi demekki bakalim belki kontrole gittigimde soyler. Catlatma ignesi nasil oluyor hic bilmiyorum ben
Ovitrelle diye bir igne catlatma ignesi verdi bana. Göbekten vurulcaksn dedi bende dün gittm acilde göbegmden vuruldm bakalm bu ay nolucak

canım beni doktorum birer gün arayla 3 gun cagırmıstı yarın git büyüklüğüne göre sana tekrar gitmen için gün verecektir.
aradim hastaneyi valla gercekten salı gunleri orda oluyomus yarin var dedi kiz bide haftaya salı anlattim yarin gelin bisey olmaz dedi evet cnm sagol icimi rahatlattin o cagirir beni arayla heralde

Kacinci gunun oluyor canim ne zaman yumurtladigini biliyor musun normalde 13 14de git bence ennn gec
Adetim duzensiz valla ne zaman yumurtluyorum hicbi fikrim yok gecen salı adet oldum carsamba klomene basladim dun bitti klomen yarinda kontrole gidicem

He bide arkadaslar yarin oruc tutsam mi turmasammi alttan mi bakiyo doktor napsam bilemedim iki arada kaldim

He bide arkadaslar yarin oruc tutsam mi turmasammi alttan mi bakiyo doktor napsam bilemedim iki arada kaldim

Canim belli olmuyo hic. Ogleden onceyse randevun niyetlenme ustten bakarsa niyetini eder tutarsin..

Bende 3 gun daha icicem klomen bende kararsizim. 12 saatte bir alinmasi gerekiyomus. Kafam karisik. Tutmak istiyorum ama iftar sahur arasi az oluyor

ben 3 kere klomen 3 kere gonal f iğne kullandim hiç kist yapmadilar cnm sana da yapmaz insallah. yaparsa da diğer ay adetle atilir kokrma

canim senin hastaliginda zormus gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…