bazi doktorlar hep en kötü senrayoyu ciziyor herseye hazirlikli ol diye. boşver doktoru senregl 3 günü başladım 5 gün günde iki tane içtim.12 gün kontrole çağırdı oda bugün yani .. evet folikul kist demek ama aralık ayında düşüğüm olmuştu ondan sonar kontrolle gitmiştim temizdi bu ay doktorumu değiştirdim ( ben riskli gebelik durumundayım kendi hastalığımdan dolayı hamile kalmam zor zaten kalsamda düşük oluyo bu yüzden iğne kullanıyorum) oda bugün bunu söyledi hamile kalmazsan alıcaz dedi ama inşallah gerek kalmaz..
birde o kadar mutsuz konuştuki resmen yılıkdım hiç umut vermedi yani ...
aaaa. test yaptin mi peki? bence sen hamile olabilirsinben hala olmadım doktoru aradım açmadı bakalım ne olacak....
klomen bende ilk ay yaptı cnm o belirtileri. sonra kullandığında yapmadi. bi de geçen ay catlatma ignesi oldu o da feci belirtiler yapti iğnenin etkisi gecene kadar hamile gibiydimkızlar klomen bel ağrısı göğüs ağrısı yaparmı ilk kullandığım ay olmadı ama buay kasık ağrıısı bel ve göğüs ağrısı yaşıyorum.
Tesekkur ederim insaallah oyledir.Bende olmadi insallah hamilesinizdir
aynen canim bende oyle dusunmustum snde simdi boyle deyince sevindim :) insallah salıya kadar büyümüş olur...daha çok kucukse ondan bisey dememistir ama bi dahaki kontrole büyür merak etme
ben klomeni biraktiktan sonraki 2 ay geç ovulasyon oldu gec adet oldum. normalde dongum 28 gündü klomenden sonra 31 gün olduKızlar günaydın eger pazar gunu adet olursam adet belirtilerim bir hafta önce basladı akintm cogaldı klomen bir kere kullandm o ay gecikme oldu bir daha kulanmadim etkisi devam eder mi acaba
mrb canım sana birşey sormak istedim dkt benden AMH testi istemişti sizden de böyle testler istedimi sonuçları şimdi aldım 1.67 çıktı düşük gibi geldi bana dkt görüşemedim daha ama..bu sonuca göre hamile kalma şansı yok gibi yazıyor heryerde bir bilgin var mı..ben klomeni biraktiktan sonraki 2 ay geç ovulasyon oldu gec adet oldum. normalde dongum 28 gündü klomenden sonra 31 gün oldu
Acaba bu sancılar yumurtlama sancisi mi gun asiri birliktelik oluyor insallah tutarben klomeni biraktiktan sonraki 2 ay geç ovulasyon oldu gec adet oldum. normalde dongum 28 gündü klomenden sonra 31 gün oldu
cnm amh testi yumurta rezerviyle alakali bi test. eğer fsh cok yüksekse rezervlerin azaliyor olabilecegine işaret işte o zaman amh istiyor doktorlar ama kac olmasi gerek bilmiyorum. benim fsh normal olduğu icin hiç amh istemedilermrb canım sana birşey sormak istedim dkt benden AMH testi istemişti sizden de böyle testler istedimi sonuçları şimdi aldım 1.67 çıktı düşük gibi geldi bana dkt görüşemedim daha ama..bu sonuca göre hamile kalma şansı yok gibi yazıyor heryerde bir bilgin var mı..
olabilir cnm. akintin seffaf ve iki parmagin arasinda uzayan bi akintiysa yumurtluyor olabilirsinAcaba bu sancılar yumurtlama sancisi mi gun asiri birliktelik oluyor insallah tutar
simdi baktım intrnetten 1 ile 4 arasi normal diyor. 1in altinda olursa rezerv azaliyo demekmiş.senin yaşın kaçti cnm? fsh degerine bakildi mi?mrb canım sana birşey sormak istedim dkt benden AMH testi istemişti sizden de böyle testler istedimi sonuçları şimdi aldım 1.67 çıktı düşük gibi geldi bana dkt görüşemedim daha ama..bu sonuca göre hamile kalma şansı yok gibi yazıyor heryerde bir bilgin var mı..
slm canım yaş 29 diğer teslerim hep iyi şuan sonuçlar elimde değil (işyerindeyim) adetimin 3 günü bakılmıştı tüm testlere çok iyi demişti hatta doktor ben lupus hastası olduğum için lupus yumurta rezervini azaltıyor zaten ama bu sonucu beklemiyordum açıkcası doktorumda sadece 1 yumurta görünce istedi testi...simdi baktım intrnetten 1 ile 4 arasi normal diyor. 1in altinda olursa rezerv azaliyo demekmiş.senin yaşın kaçti cnm? fsh degerine bakildi mi?
Yok canım öyle degil sanki adet olmusum gibi akinti geliyor biraz önce test yaptim dayamayip sanki hayalet cizgi var :) sanmiyorum ama görünüyorolabilir cnm. akintin seffaf ve iki parmagin arasinda uzayan bi akintiysa yumurtluyor olabilirsin
aslinda yaşın genc daha. o zaman durumu anlamadan cok stres yapma cnm insallah sorun çıkmazslm canım yaş 29 diğer teslerim hep iyi şuan sonuçlar elimde değil (işyerindeyim) adetimin 3 günü bakılmıştı tüm testlere çok iyi demişti hatta doktor ben lupus hastası olduğum için lupus yumurta rezervini azaltıyor zaten ama bu sonucu beklemiyordum açıkcası doktorumda sadece 1 yumurta görünce istedi testi...
wuuuuuuYok canım öyle degil sanki adet olmusum gibi akinti geliyor biraz önce test yaptim dayamayip sanki hayalet cizgi var :) sanmiyorum ama görünüyor
wuuuuuuatsana bize de resmini merak ettim. hadi insalllaaaahhhh
evet cnm var gibi ben gördümKızlar bakar misiniz bir saat önce faln yaptim adetim gecmedi daha