2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

bazi doktorlar hep en kötü senrayoyu ciziyor herseye hazirlikli ol diye. boşver doktoru sen

kızlar klomen bel ağrısı göğüs ağrısı yaparmı ilk kullandığım ay olmadı ama buay kasık ağrıısı bel ve göğüs ağrısı yaşıyorum.
klomen bende ilk ay yaptı cnm o belirtileri. sonra kullandığında yapmadi. bi de geçen ay catlatma ignesi oldu o da feci belirtiler yapti iğnenin etkisi gecene kadar hamile gibiydim

Kızlar günaydın eger pazar gunu adet olursam adet belirtilerim bir hafta önce basladı akintm cogaldı klomen bir kere kullandm o ay gecikme oldu bir daha kulanmadim etkisi devam eder mi acaba

Kızlar günaydın eger pazar gunu adet olursam adet belirtilerim bir hafta önce basladı akintm cogaldı klomen bir kere kullandm o ay gecikme oldu bir daha kulanmadim etkisi devam eder mi acaba
ben klomeni biraktiktan sonraki 2 ay geç ovulasyon oldu gec adet oldum. normalde dongum 28 gündü klomenden sonra 31 gün oldu

ben klomeni biraktiktan sonraki 2 ay geç ovulasyon oldu gec adet oldum. normalde dongum 28 gündü klomenden sonra 31 gün oldu
mrb canım sana birşey sormak istedim dkt benden AMH testi istemişti sizden de böyle testler istedimi sonuçları şimdi aldım 1.67 çıktı düşük gibi geldi bana dkt görüşemedim daha ama..bu sonuca göre hamile kalma şansı yok gibi yazıyor heryerde bir bilgin var mı..

cnm amh testi yumurta rezerviyle alakali bi test. eğer fsh cok yüksekse rezervlerin azaliyor olabilecegine işaret işte o zaman amh istiyor doktorlar ama kac olmasi gerek bilmiyorum. benim fsh normal olduğu icin hiç amh istemediler

simdi baktım intrnetten 1 ile 4 arasi normal diyor. 1in altinda olursa rezerv azaliyo demekmiş.senin yaşın kaçti cnm? fsh degerine bakildi mi?

simdi baktım intrnetten 1 ile 4 arasi normal diyor. 1in altinda olursa rezerv azaliyo demekmiş.senin yaşın kaçti cnm? fsh degerine bakildi mi?
slm canım yaş 29 diğer teslerim hep iyi şuan sonuçlar elimde değil (işyerindeyim) adetimin 3 günü bakılmıştı tüm testlere çok iyi demişti hatta doktor ben lupus hastası olduğum için lupus yumurta rezervini azaltıyor zaten ama bu sonucu beklemiyordum açıkcası doktorumda sadece 1 yumurta görünce istedi testi...

aslinda yaşın genc daha. o zaman durumu anlamadan cok stres yapma cnm insallah sorun çıkmaz

Kızlar bakar misiniz bir saat önce faln yaptim adetim gecmedi daha

Eklentiler

• IMG_20160610_164024.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20160610_164517.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20160610_164517.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20160610_174340.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…