- 7 Nisan 2014
- 3.739
- 4.028
Canm ben ilk defa bu ay kullandm ve hemen catlatma igneside verdi ilk tedavim .
Benimde ilk tedavim canim bana soylemedi demekki bakalim belki kontrole gittigimde soyler. Catlatma ignesi nasil oluyor hic bilmiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ben ilk defa bu ay kullandm ve hemen catlatma igneside verdi ilk tedavim .
Ovitrelle diye bir igne catlatma ignesi verdi bana. Göbekten vurulcaksn dedi bende dün gittm acilde göbegmden vuruldm bakalm bu ay nolucakBenimde ilk tedavim canim bana soylemedi demekki bakalim belki kontrole gittigimde soyler. Catlatma ignesi nasil oluyor hic bilmiyorum ben
Aaayy insallah canim yaInsallah bol yumurtalarn olusur ve bu ay birlkde kalrz hamile
aradim hastaneyi valla gercekten salı gunleri orda oluyomus yarin var dedi kiz bide haftaya salı anlattim yarin gelin bisey olmaz dedi evet cnm sagol icimi rahatlattin o cagirir beni arayla heraldecanım beni doktorum birer gün arayla 3 gun cagırmıstı yarın git büyüklüğüne göre sana tekrar gitmen için gün verecektir.
Ovitrelle diye bir igne catlatma ignesi verdi bana. Göbekten vurulcaksn dedi bende dün gittm acilde göbegmden vuruldm bakalm bu ay nolucak
Adetim duzensiz valla ne zaman yumurtluyorum hicbi fikrim yok gecen salı adet oldum carsamba klomene basladim dun bitti klomen yarinda kontrole gidicemKacinci gunun oluyor canim ne zaman yumurtladigini biliyor musun normalde 13 14de git bence ennn gec
Adetim duzensiz valla ne zaman yumurtluyorum hicbi fikrim yok gecen salı adet oldum carsamba klomene basladim dun bitti klomen yarinda kontrole gidicem
Paylasicam tabi canim yarin hastaneye gidiyim bakim ne dicek doktorHadi bakalim canim bizede yaz ne oldugunu. Paylasalim deneyimlerimizi
Evet sabah 10da igneyi vuruldum 36 saat sonra yani ertesi aksam saat 10da iliski onerdiVuruldugun gun mu iliski oluyor bi gun sonra mi hangi saat vurulcagini dr soyledi dimi canim
alttan bakıyo canım yumurtalaraHe bide arkadaslar yarin oruc tutsam mi turmasammi alttan mi bakiyo doktor napsam bilemedim iki arada kaldim
Tutma canm alttan bakıyor cnku yumurta olusmus mu diyeHe bide arkadaslar yarin oruc tutsam mi turmasammi alttan mi bakiyo doktor napsam bilemedim iki arada kaldim
Tutma canm alttan bakıyor cnku yumurta olusmus mu diye
Tamam canımalttan bakıyo canım yumurtalara
He bide arkadaslar yarin oruc tutsam mi turmasammi alttan mi bakiyo doktor napsam bilemedim iki arada kaldim
ben 3 kere klomen 3 kere gonal f iğne kullandim hiç kist yapmadilar cnm sana da yapmaz insallah. yaparsa da diğer ay adetle atilir kokrmaSanki erken olmus gibi ama gec olmasindan iyidir canim sen yine dr. Dedigini yap. Bende bu ay kullaniyorum gunde iki tane 5.gun basladim 14.gun gel dedi.. Bakalim hayirlisi....
Kizlar bide klomen kist yapiyor diye seyler okudum benim hic kistim olmadi simdi korkuyorum ya kist falan yaparsa. Adet olamazsam sonra diye.
ben hiç catlatma ignesi olmadim hep kendiliginden sirayla catladilar 2-3 gün ara ileKizlar her klomen kullandiginiz ay catlatma ignesi oluyo mu bana igneden hic bahsetmedi doktor
canim senin hastaliginda zormus gecmis olsunbende aynı durumu düşünüyorum normalde hiç bir sıkıntım yok sadece kendi hastalığımdan (lupus) dolayı hamile kalamıyorum zaten regl bittikten sonra hergün kan sulandırıcı iğne yapıyorum hamile kalırsam günde ikiye çıkacak hastalığımdan dolayı da bir sürü laç kullanıyorum inşallah klomenden dolayıda sıkıntı olmaz
kontrolde eğer kendiliğinden catlamadigini fark ederse o zaman catlatma ignesi verir doktor. klomende doktor takibi önemliInsallah canim. Allah tez zamanda sifalar versin herkese. Ilaclar sebep olurda tez zamanda anne oluruz umarim.
göbekten yapilan incecik bi iğne hiç acimıyor. bu ay ben kendim yaptim catlatma ignemi o kadar basit yaniBenimde ilk tedavim canim bana soylemedi demekki bakalim belki kontrole gittigimde soyler. Catlatma ignesi nasil oluyor hic bilmiyorum ben
iliskiyi genelde igneden 36 saat sonraya öneriyorlar cnm. aslinda ateş takibi yapsan ne zaman catladigindan emin olursunVuruldugun gun mu iliski oluyor bi gun sonra mi hangi saat vurulcagini dr soyledi dimi canim