hayırlı olsun cnm insallah faydasi olurBende buun kullanmaya başliycam Allah yardimcimiz olsun
Sagol canim insallahhayırlı olsun cnm insallah faydasi olur
kaç yasindasin cnm ne zamandir istiyosun bi sorun var mi?hayırlı olsun cnm insallah faydasi olur
ooohhhhh ne güzel ne güzel22 ve 20 mm yumurtama çatlatma iğnemi oldum ve çalışmalarla geri sayım başladı hayırlısı olsun inşallah
cnm femare hic kullanmadim ama ama klomen bende cok etki etti femare de etkiliymis ikisi birlikte bence sana fayda edecektirKizlar fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacim var bende pco var adet düzensizliģi ilacsiz adet olamıyorum ilaçla adet oldum ben bu ay adetin 5.günü femara kullanmaya basladim sonra yumurta takibim başladım ama malesef yumurtalarim 10 ml fazlası büyümedi yanii bugün 20. gunümdü çok üzüldüm şimdi tekrardan adet olmak için hap verdi adetimim 4.günü sabah aksam femara ve 5.günü sabah femara öğlen klomen aksam femara şeklinde deniycez dedi doktor dozu yükseltelim dedi hayirlisiyla tekrar basliyoruz bu konuda fikri olanlar yardımcı olurmusunuz lütfennnnnn birbirimize destek olalım
Inşallah cnm dualarimizi eksik etmeyelim 2. Denemem olacak inşallah fayda görürüm aslında femara klomenden daha etkili bi ilacmis ama tek kullandigimda fayda etmedi inşallah ikisi bir arada faydalı olur yacnm femare hic kullanmadim ama ama klomen bende cok etki etti femare de etkiliymis ikisi birlikte bence sana fayda edecektir
Tarlusal biteli kaç gün oldu ben kullandiktan dört beş gün sonra gelmiştiGunaydinlarrr. Kızlar. . Ben hala adet olmadim 13 gün gecti tarlusal bitti bende ne gelen var ne giden :))
hep öyleyiz canım yaa malesef bi yer de bi anormal durum var çözemediğimiz pko falan var mı sende de?DÜN BİTTİ :) ARTIK SİNİRLERİM BOZULMAYA BAŞLADIGEBE KALAMAZSIN İLAÇ İÇ BÜTÜN AY STRESE GİR YUMURTA DÖLLENMEZ İLAÇ İÇ ADET OLAMA İLAÇ TORBASI OLDUM
yarin yapicam cnm. tarlusal biteli kac gün oldu?Hayalci_almina canım bugün test yapacakmisinnnn
eğer tarlusaldan sora 5 gün geçer hala adet olmazsan bi test daha yapDÜN BİTTİ :) ARTIK SİNİRLERİM BOZULMAYA BAŞLADIGEBE KALAMAZSIN İLAÇ İÇ BÜTÜN AY STRESE GİR YUMURTA DÖLLENMEZ İLAÇ İÇ ADET OLAMA İLAÇ TORBASI OLDUM
evet canım pko var bende de. bu ay klomeni 2. defa kullandım ama takip edemedi doktorum. 13 gün geçti hala adet olamadım tarihe geçicemhep öyleyiz canım yaa malesef bi yer de bi anormal durum var çözemediğimiz pko falan var mı sende de?
ah bu pko zalım pko bende de var canım iki aydır düzenli oldum ama öncesinde iki defa iki ayda bir oldum zorla biri ilaçla oldum daha önce düzenli oluyodum yani 30 35 en fazla 40 günde kesin oluyodum kilo aldıkça diyorum ben şaştı adetimevet canım pko var bende de. bu ay klomeni 2. defa kullandım ama takip edemedi doktorum. 13 gün geçti hala adet olamadım tarihe geçicem