2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Allah allah degisik degisik demekki.. ben sabah aksam.. .
Bende sabah aksam kullandim ama femara kullandim istenilen seviyeye gelmedi yumurtalarim şimdi sabah femara öğlen klomen aksam femara kullanacam günde 3 kez dozu yükseltti doktor inşallah bu ay istenilen seviyeye gelir

Canim üzülme desek te aynı şeyleri bizler de yaşadık. Uzulecegimizi biliyoruz. Ama bile bile umutlaniyoruz. Rabbim bizleri bu mübarek cuma yüzü suyu hürmetine bebislerimize kavustursun
aslinda hiç umudum yoktu ama catlatma ignesi ayni hamile gibi belirtiler yaşamama neden olunca ister istemez az da olsa umutlandin ama ignenin etkisi 12. gün gecince bütün belirtiler bitti ordan tahmin ettim aslinda negatif oldugunu. tüp bebekle bari hamile kalsam

Kzlar doktordan geldm simdi 3 tane yumurtam olusmus ovitrelle (catlatma ignesi) verdi yarn sbah 10da bnu vurul dedi bide iliski takvimi verdi.. ne zman kontrole gelim dedm gunun gecerse gel dedi gecmesse adetin 3.gunu gel dedi

Kzlar doktordan geldm simdi 3 tane yumurtam olusmus ovitrelle (catlatma ignesi) verdi yarn sbah 10da bnu vurul dedi bide iliski takvimi verdi.. ne zman kontrole gelim dedm gunun gecerse gel dedi gecmesse adetin 3.gunu gel dedi
Aay cok sevindim canim ya kndime olmuşcasına darısı benim başıma bnde salı gunu gidicem kontrole bakalim bnm yumurtalar ne duruma gelmis

insallah bebiş olur yumurtalarin

Bende bugün kullanmaya başladım doktor 5 gün kullan bırak sonra estrofeme başla dedim bakalım inşallah hayırlı haberler alırız
canim estrofem benim yumurtalatin catlamasini azcik geciktirmis doktor normal demisti ama bi sorun olmadi bi de bi sürü yan etki yapmisti acaip istahim filan açılmıştı

Canım peki sen klomenle estrofemi nasıl kullandın
ben klomenden dolayi ilk yumurta cok cabuk catliyordu (klomen biter bitmez) rahim daha tam kalinlasamadan bi de östrojen de düşük çıktı o ay doktorda estrofem tablete baslatmisti günde 3 tane hem de. ama sonra ben arastirdim uzun süreli yani aylarca estrofem kullanimi zararliymis rahim kanseri riski yapiyormus senin de aklinda olsin

Bana adetin 5. Günü klomene başla 5 gün kullan 1 gün ara ver sonra günde 1 adet estrofem 7 gün kullan bırak sonra gel kontrol edicem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…