2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

kaç yasindasin cnm ne zamandir istiyosun bi sorun var mi?
23 yasindayim 4 yillik evliyim hic hamile kalmadim esimin degerleri normal sag tupum kapaliydi ameliyatla acildi kasimda smdi bndede sorun kalmadi 6 ay verdi doktor ameliyattan snra 6 ayda kndiligindende olmadi tembellik var bnde bugun 2. Gun klomenin hayirlisi artik

Klomen tedavisini ilk kez mi goruyosun? cnm bende bu ay hem femara hemdee klomen ikisini aynı anda alacam artık bekliyoruz hayırlısı bakalim

iyi en azindan yaşın genç bu sana avantaj sağlar klomen fayda eder insallah cnm

klomen kullandım bu ay çok umutlanmıştım.ama hayalkırıklığı oldıuhayırlısı inşaallah önümüzdeki aylara bakacağız.Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

bende de tembellik var.bu ay klomen le olmadı.gelecek aya İnşaallah Rabbim bana sana isteyen herkese nasip eder inşaallAh

Klomen tedavisini ilk kez mi goruyosun? cnm bende bu ay hem femara hemdee klomen ikisini aynı anda alacam artık bekliyoruz hayırlısı bakalim
2. Kez olucak ama ilk kullandgm baya oldu 2 sene falan ozmn ne film cekilmistim ne ameliyat guzel buyumustu doktor umutluyum demisti ama kalamamistim tupum kapaliydi haberimiz yoktu tabi simdi işe yarar insallh

4 yillik evliyim ama cok bi tedavi gormedim 2.5 sene rahim film dedikce doktorlar kactim :) doktor degistirdim en sonunda kontrole gittigimde ozel hastaneye film cektrdinmi dedi hyr deyince hemen bana film cektirme ayarladi bianda cekildim kacamamistim :) bi kez iste klomen kullandim 2 sene oldu ondada tuplerim kapaliymis olmadi suan acik temiz heryer yumurta takibinden basliyoruz smdi ilk tedaviye hayirlisi

klomen kullandım bu ay çok umutlanmıştım.ama hayalkırıklığı oldıuhayırlısı inşaallah önümüzdeki aylara bakacağız.Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Umarm yumurtalar buyur ve çatlar. Ilk tedavim.. Sabırlı olmak gerek
hayirli olsun kizlar Rabbim hepimizi bebislerimize kavuştursun tez zamanda

Kizlar benee tedaviye basladim bugun ilk kez kullanicam klomeni adetin 5.gunu basla 14.gunu gel dedi sizde gunde 2 kez mi iciyorsunuz bide oruc tutarken nasi olcak eczaci iftar sahur arasi az olur ama siz bilirsiniz falan dedi

Kizlar benee tedaviye basladim bugun ilk kez kullanicam klomeni adetin 5.gunu basla 14.gunu gel dedi sizde gunde 2 kez mi iciyorsunuz bide oruc tutarken nasi olcak eczaci iftar sahur arasi az olur ama siz bilirsiniz falan dedi
Bnm doktorum aksamlari 2 tane ic dedi adetin 2. Gunu basladim ilac bittikten 3 gun snrada gel dedi bnde dun basladim bugun klomenin 2. Gunundeyim pazar gunu bitiyo bnm ilac

bende genelde 2 kere içtim bi ay günde 1 kere içtim yine hemen hemen ayni etkiyi yapti nerdeyse. 12 saatte bir icmek gerekiyor doktor bana ayni saatlerde icmeye calis demisti ama ramazanda napmak lazim bilemedim doktoruna sorsana cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…