23 yasindayim 4 yillik evliyim hic hamile kalmadim esimin degerleri normal sag tupum kapaliydi ameliyatla acildi kasimda smdi bndede sorun kalmadi 6 ay verdi doktor ameliyattan snra 6 ayda kndiligindende olmadi tembellik var bnde bugun 2. Gun klomenin hayirlisi artikkaç yasindasin cnm ne zamandir istiyosun bi sorun var mi?
Klomen tedavisini ilk kez mi goruyosun? cnm bende bu ay hem femara hemdee klomen ikisini aynı anda alacam artık bekliyoruz hayırlısı bakalim23 yasindayim 4 yillik evliyim hic hamile kalmadim esimin degerleri normal sag tupum kapaliydi ameliyatla acildi kasimda smdi bndede sorun kalmadi 6 ay verdi doktor ameliyattan snra 6 ayda kndiligindende olmadi tembellik var bnde bugun 2. Gun klomenin hayirlisi artik
iyi en azindan yaşın genç bu sana avantaj sağlar23 yasindayim 4 yillik evliyim hic hamile kalmadim esimin degerleri normal sag tupum kapaliydi ameliyatla acildi kasimda smdi bndede sorun kalmadi 6 ay verdi doktor ameliyattan snra 6 ayda kndiligindende olmadi tembellik var bnde bugun 2. Gun klomenin hayirlisi artik
umarim yumurtalarin güzelce büyümüştür bebis olurlarMrb kzlar bende bu ay klomene basladm henuz yeni bitti ilac. Cumartesi doktora gidicem kac cm buyumus yumurta diye. Umarm hersey gonlunuzde olur..
bende de tembellik var.bu ay klomen le olmadı.gelecek aya İnşaallah Rabbim bana sana isteyen herkese nasip eder inşaallAh23 yasindayim 4 yillik evliyim hic hamile kalmadim esimin degerleri normal sag tupum kapaliydi ameliyatla acildi kasimda smdi bndede sorun kalmadi 6 ay verdi doktor ameliyattan snra 6 ayda kndiligindende olmadi tembellik var bnde bugun 2. Gun klomenin hayirlisi artik
2. Kez olucak ama ilk kullandgm baya oldu 2 sene falan ozmn ne film cekilmistim ne ameliyat guzel buyumustu doktor umutluyum demisti ama kalamamistim tupum kapaliydi haberimiz yoktu tabi simdi işe yarar insallhKlomen tedavisini ilk kez mi goruyosun? cnm bende bu ay hem femara hemdee klomen ikisini aynı anda alacam artık bekliyoruz hayırlısı bakalim
Insallah cnm doktorda oyle dedi yasin itibariyle keskin bi tedaviye gerek yok dedi daha gencsin gibisinden artik klomenle basladik snra aşılama tup bebek sirayla deniyceziyi en azindan yaşın genç bu sana avantaj sağlarklomen fayda eder insallah cnm
Insallah canim isteyen herkese icindede bizlerebende de tembellik var.bu ay klomen le olmadı.gelecek aya İnşaallah Rabbim bana sana isteyen herkese nasip eder inşaallAh
Yok yok olmazsin insallah :)bugün acayip baş ağrısı ve mide bulantısı var adet olucam herhalde :)
zaten hamile değilsen bi an evvel gelsinki yeni dönemin başlasınbugün acayip baş ağrısı ve mide bulantısı var adet olucam herhalde :)
klomen kullandım bu ay çok umutlanmıştım.ama hayalkırıklığı oldıuhayırlısı inşaallah önümüzdeki aylara bakacağız.Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
hayirli olsun kizlar Rabbim hepimizi bebislerimize kavuştursun tez zamandaUmarm yumurtalar buyur ve çatlar. Ilk tedavim.. Sabırlı olmak gerek
Bnm doktorum aksamlari 2 tane ic dedi adetin 2. Gunu basladim ilac bittikten 3 gun snrada gel dedi bnde dun basladim bugun klomenin 2. Gunundeyim pazar gunu bitiyo bnm ilacKizlar benee tedaviye basladim bugun ilk kez kullanicam klomeni adetin 5.gunu basla 14.gunu gel dedi sizde gunde 2 kez mi iciyorsunuz bide oruc tutarken nasi olcak eczaci iftar sahur arasi az olur ama siz bilirsiniz falan dedi
Bnm doktorum aksamlari 2 tane ic dedi adetin 2. Gunu basladim ilac bittikten 3 gun snrada gel dedi bnde dun basladim bugun klomenin 2. Gunundeyim pazar gunu bitiyo bnm ilac
bende genelde 2 kere içtim bi ay günde 1 kere içtim yine hemen hemen ayni etkiyi yapti nerdeyse. 12 saatte bir icmek gerekiyor doktor bana ayni saatlerde icmeye calis demisti ama ramazanda napmak lazim bilemedim doktoruna sorsana cnmKizlar benee tedaviye basladim bugun ilk kez kullanicam klomeni adetin 5.gunu basla 14.gunu gel dedi sizde gunde 2 kez mi iciyorsunuz bide oruc tutarken nasi olcak eczaci iftar sahur arasi az olur ama siz bilirsiniz falan dedi
Bu bnm 2. Kez kullanisim ilkinde sabah aksam 1 taneydi bu sefer aksamlari 2 tane dedi anlamadim bndeAllah allah degisik degisik demekki.. ben sabah aksam.. .