geç olabilir cnm mesela benim ilk yumurta klomen bitince hemen catliyor hastanede baska bi doktor varsa ona git ya da doktoru ara sor napayim diyeArkadaslar ben bugun doktora gittim klomen verdi persembe basla dedi 5 gunde bitiyor dedi bittikten 3 gün sonrada kontrole gel dedi ama doktor cagirdigi tarihte baktim hastanede olmuyo haziranin 10unda gitmem gerekiyor ama doktor 14unde hastanede 14unde gitsem birsey olurmu cok mu gec oluyo napıcam ya
Git canım bir şey olmaz. Madem doktorun yok erken git.Peki ilac bittikten 3 gun sonra degilde ilacin bittikten 1 gün sonra gitsem olurmu ogün var doktor hastanede ya 2 gün erken gitmem lazim yada 9 gün gec napsam bilemedim cikarken sormayi unuttum doktora numarasi falan yok ilac bittikten 1 gun snra gitsem erkenmi olur
Tamam canim cok sagolGit canım bir şey olmaz. Madem doktorun yok erken git.
Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım. Çatlatma iğnesi olmadın galiba değil mıArkadaşlar ben 2015 Kasım ayında ilk kullanışımda hamile kaldım ilk sayfaları okuyabildim size umut olur belki diye anlatmak istedim klomeni ictkten 2 hafta sonra doktora gittim 10 mm di yumurtam doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı 15 mm olmustu bu arada internetten araştırma yapmaya başladım kuru incir yumurta büyüttüğünü yazıyordu günde 2-3 tane yemeye başladım 4 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam 25 mm olmustu iliski gunleri onerdi doktor ve iki gün sonra tekrar gel çatlayip catlamadigina bakacağız dedi gittiğimde yumurtam catlamisti tabi ben bu ara hiç aklıma getirmedim getirmemek için gezdim alışveriş yaptım vs. Olmadı bu ay diyordum ki reglime 8 gün kala silik çizgi gordum sonra kan testinde hamile olduğum kesinleşti. Allah isteyen herkese nasip etsin.
1 gün sonra gitsen sorun olmaz heralde. klomen de sıkı takip lazim hele ki ilk defa kullaniyorsun yumurtalar ne hizda büyüyecek bilemezsin kacirmamak icin kontrol sartPeki ilac bittikten 3 gun sonra degilde ilacin bittikten 1 gün sonra gitsem olurmu ogün var doktor hastanede ya 2 gün erken gitmem lazim yada 9 gün gec napsam bilemedim cikarken sormayi unuttum doktora numarasi falan yok ilac bittikten 1 gun snra gitsem erkenmi olur
oooo masallah bayaga erken ogrenmissin ne güzel:)Arkadaşlar ben 2015 Kasım ayında ilk kullanışımda hamile kaldım ilk sayfaları okuyabildim size umut olur belki diye anlatmak istedim klomeni ictkten 2 hafta sonra doktora gittim 10 mm di yumurtam doktor 1 hafta sonra tekrar çağırdı 15 mm olmustu bu arada internetten araştırma yapmaya başladım kuru incir yumurta büyüttüğünü yazıyordu günde 2-3 tane yemeye başladım 4 gün sonra doktora gittiğimde yumurtam 25 mm olmustu iliski gunleri onerdi doktor ve iki gün sonra tekrar gel çatlayip catlamadigina bakacağız dedi gittiğimde yumurtam catlamisti tabi ben bu ara hiç aklıma getirmedim getirmemek için gezdim alışveriş yaptım vs. Olmadı bu ay diyordum ki reglime 8 gün kala silik çizgi gordum sonra kan testinde hamile olduğum kesinleşti. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Olmadım canım kendiliğinden çatladıHayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım. Çatlatma iğnesi olmadın galiba değil mı
Evet çok silik belli belirsiz ikinci çizgi vardı hatta inanamayip 2-4-6 gün sonra gene test yaptım gittikçe koyulastioooo masallah bayaga erken ogrenmissin ne güzel:)
yok cnm yumurta büyüyor mu diye bakar tekrar kontröl günü verir catlatma ignesi vermez hemen heraldeilac bittikten 3 sonra gel dedi ama mecbur 1 gun snra gidicem bide acaba ne yapicak iğne yaparmı oyle bsy demedi kontrol edicez dedi
Peki canim tesekkurleryok cnm yumurta büyüyor mu diye bakar tekrar kontröl günü verir catlatma ignesi vermez hemen heralde
haberlerini bekliyorumPeki canim tesekkurler
lupus hastaligi ne oluyor cnm ilk defa duydum? bende de cikolata kisti var benim de o zorlastiriyor. insallah klomenle hamile kalirsinmrb arkadaşlar bende bu ay ilk defa klomen kullanmaya başladım hatta bugun ilk günüm 1 yıllık evliyim 1 düşüğüm var ama lupus hastasıyım o yüzden hamile kalamıyorum.. klomen hiç araştırmmaıştım (çünkü görünürde hiç bir sıkıntı yok ama hastalık engelliyor) inşallah bu ay olur..