Artsın ihtimaller güzel sonuçlar versin inşallah canım senin asilamada kaçıncı günün oldu test ne zaman ?hadi hayırlısı cnm
klomenin avantaji bu iste ihtimalleri arttiriyor.
12. gün olmuş bugün farkinda değildim sagolsun bi arkadaş hesaplamışArtsın ihtimaller güzel sonuçlar versin inşallah canım senin asilamada kaçıncı günün oldu test ne zaman ?
Inşallah güzel sonuç alırsın canım hesap yapmamak da güzel strese girmedin ben artık iki haftayı bitiremem şurda klomen bitti doktora zor sabrettim kesin bu stresle büyümedi dedim ama çok şükür olmuş bişiler :)12. gün olmuş bugün farkinda değildim sagolsun bi arkadaş hesaplamışeğer adet olmazsam test cumaya. doktor perşembe kan ver dedi ama hem kan verip hem de negatif sonuc almak istemiyorum bari canim yanmasin cuma sabah idrar testi yapcam
işte o stresle insan kendini yiyip bitiriyorInşallah güzel sonuç alırsın canım hesap yapmamak da güzel strese girmedin ben artık iki haftayı bitiremem şurda klomen bitti doktora zor sabrettim kesin bu stresle büyümedi dedim ama çok şükür olmuş bişiler :)
Doğru söylüyorsun canım ben de öyle düşünüyorum ilişkiyi bi süre birakmicam arkadan gelir ufaklık :) ben de yavaş yavaş sıkılmaya başladım ateş herkesten farklı hep düşük seyrediyo kendimi yetersiz hissediyorum böyle olunca daişte o stresle insan kendini yiyip bitiriyortakmamaya çalış cnm. ben de biraz bıkkınlık da oldu onun da etkisi var.
bu arada senin küçük olan yumurta sonradan büyüyüp catlayabilir haberin olsun ona göre calismalara igneden sonra 1 hafta devam edebilirsin
herkesin farkli oluyor bosver. bende zar zor 36.8 i görüyordum hep 36.6 larda oluyodu millete bakiyorum 37leri bile görüyorlar korkuyodum acaba progesteron mu düşük diye progesteronum gayet güzel çıktı. demekki herkesin bazal vücut isisi farkliDoğru söylüyorsun canım ben de öyle düşünüyorum ilişkiyi bi süre birakmicam arkadan gelir ufaklık :) ben de yavaş yavaş sıkılmaya başladım ateş herkesten farklı hep düşük seyrediyo kendimi yetersiz hissediyorum böyle olunca da
35.6 çıktı bu sabah aaah ahherkesin farkli oluyor bosver. bende zar zor 36.8 i görüyordum hep 36.6 larda oluyodu millete bakiyorum 37leri bile görüyorlar korkuyodum acaba progesteron mu düşük diye progesteronum gayet güzel çıktı. demekki herkesin bazal vücut isisi farkli
cnm tarlusal ya da progestan verirse sorun olmaz sanirim eğer hamileysen zarari olmuyo sanirim 2 arkadasa tarlusal kullandigi halde adet olmayinca hamile olduklarini ogrenmislerdi ama istersen 2-3 gün daha bekle öyle başla için rahat olurGÜNAYDINNN. HERKESLERE BEN DOKTORUMA GİTTİM. RAHİM DUVARIMIN KALINLIĞI 12 MM DOKTOR ULTRASONLA BAKTI MADEM TEST NEGATİF ÇIKTI İLACA BAŞLAYALIM BEKLEMEYELİM 1 HAFTA DAHA BEKLEMEK SANA ZARAR VERİR DEDİİ.. NE YAAPAYIM BİLMİYORUM
canim klomen kullanirken ateş çok düşüyor korkma35.6 çıktı bu sabah aaah ah
hadi inşallah bu düşüş acaba 18 mm olan kendi mi çatladı ki yarın belli olur gerçi ama hadi hayırlısı artıkcanim klomen kullanirken ateş çok düşüyor korkmayükselişi muhteşem olacak
tarlusal verdi günde 4 tane içmen gerek dedicnm tarlusal ya da progestan verirse sorun olmaz sanirim eğer hamileysen zarari olmuyo sanirim 2 arkadasa tarlusal kullandigi halde adet olmayinca hamile olduklarini ogrenmislerdi ama istersen 2-3 gün daha bekle öyle başla için rahat olur
Gunaydn canım benim de progesteron 0,552 iyi mi acaba ben anlamiyorum daherkesin farkli oluyor bosver. bende zar zor 36.8 i görüyordum hep 36.6 larda oluyodu millete bakiyorum 37leri bile görüyorlar korkuyodum acaba progesteron mu düşük diye progesteronum gayet güzel çıktı. demekki herkesin bazal vücut isisi farkli
Allah Allah günde 4 tane cok değil mi... doktorun bi bildiği vardir elbettarlusal verdi günde 4 tane içmen gerek dedi
canim bu sonuca göre genuz yumurta catlamamisGunaydn canım benim de progesteron 0,552 iyi mi acaba ben anlamiyorum da
21 di sanırım döngü 25 bu testen sonra doktor degistirdm canm ayni yere devam etmedm bir kac ay oluyor simdi de kahve lekelerm geliyr catlanadn mi acabacanim bu sonuca göre genuz yumurta catlamamisdöngun kac gün ve kacinci gününde bakildi buna?
yeni catliyor da olabilir cnm bazen gecikme olabilir21 di sanırım döngü 25 bu testen sonra doktor degistirdm canm ayni yere devam etmedm bir kac ay oluyor simdi de kahve lekelerm geliyr catlanadn mi acaba
Yumurta aki gb akinti bitti simdi leke oluyor ve kasiklarda agri off bu gece de esim yok degerlendiremicz :)yeni catliyor da olabilir cnm bazen gecikme olabilir
ovu testi yapiyo musun bu ay cnm ya da ateş takibi?Yumurta aki gb akinti bitti simdi leke oluyor ve kasiklarda agri off bu gece de esim yok degerlendiremicz :)
Hayır canm adetliyken rahatsizlandm ateslendm hic ilgilenemdm unuttum snraovu testi yapiyo musun bu ay cnm ya da ateş takibi?