2016 KLOMEN KULLANANLAR YAŞADIKLARIMIZI PAYLAŞALIM !

Artsın ihtimaller güzel sonuçlar versin inşallah canım senin asilamada kaçıncı günün oldu test ne zaman ?
12. gün olmuş bugün farkinda değildim sagolsun bi arkadaş hesaplamış eğer adet olmazsam test cumaya. doktor perşembe kan ver dedi ama hem kan verip hem de negatif sonuc almak istemiyorum bari canim yanmasin cuma sabah idrar testi yapcam

Inşallah güzel sonuç alırsın canım hesap yapmamak da güzel strese girmedin ben artık iki haftayı bitiremem şurda klomen bitti doktora zor sabrettim kesin bu stresle büyümedi dedim ama çok şükür olmuş bişiler :)

işte o stresle insan kendini yiyip bitiriyor takmamaya çalış cnm. ben de biraz bıkkınlık da oldu onun da etkisi var.
bu arada senin küçük olan yumurta sonradan büyüyüp catlayabilir haberin olsun ona göre calismalara igneden sonra 1 hafta devam edebilirsin

Doğru söylüyorsun canım ben de öyle düşünüyorum ilişkiyi bi süre birakmicam arkadan gelir ufaklık :) ben de yavaş yavaş sıkılmaya başladım ateş herkesten farklı hep düşük seyrediyo kendimi yetersiz hissediyorum böyle olunca da

herkesin farkli oluyor bosver. bende zar zor 36.8 i görüyordum hep 36.6 larda oluyodu millete bakiyorum 37leri bile görüyorlar korkuyodum acaba progesteron mu düşük diye progesteronum gayet güzel çıktı. demekki herkesin bazal vücut isisi farkli

35.6 çıktı bu sabah aaah ah

GÜNAYDINNN. HERKESLERE BEN DOKTORUMA GİTTİM. RAHİM DUVARIMIN KALINLIĞI 12 MM DOKTOR ULTRASONLA BAKTI MADEM TEST NEGATİF ÇIKTI İLACA BAŞLAYALIM BEKLEMEYELİM 1 HAFTA DAHA BEKLEMEK SANA ZARAR VERİR DEDİİ.. NE YAAPAYIM BİLMİYORUM

cnm tarlusal ya da progestan verirse sorun olmaz sanirim eğer hamileysen zarari olmuyo sanirim 2 arkadasa tarlusal kullandigi halde adet olmayinca hamile olduklarini ogrenmislerdi ama istersen 2-3 gün daha bekle öyle başla için rahat olur

Gunaydn canım benim de progesteron 0,552 iyi mi acaba ben anlamiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…