evet cnm progestan hap olarak ya da vajinal fitil olarak kullanabilirsin o lekelenmeni engeller. biraz uyku, baş dönmesi filan yapiyor ama etkili bi ilac gönül rahatligiyla kullan. mümkün oldugunca yat dinlen cnmTelefonla görüştük gebelik var leke için Progestan diye bir ilaç söyledi tam anlamadım ama ismini yanlış bişi almaktan çekiniyorum
yerlesme kanamasi olmasinLEKE GELDİ AMA DEVAMI YOKK.. NİYE BÖYLE OLDUKİ ADET OLACAKSAM DA OLİM YAAA OLMİCAKSAM DA OLMİMMM
İnşallah canim yaayerlesme kanamasi olmasininsallah öyledir
hadi hayirlisiDün gelen leke den eser yok. Adet sancıları çekiyorum. Ama ne gelen var ne giden...
deryaaaaa naptin?Dün gelen leke den eser yok. Adet sancıları çekiyorum. Ama ne gelen var ne giden...
Canimmm hiçbişey yapmadim bugün sadece 1 kere kahverengi bir leke geldi daha da bişey yokderyaaaaa naptin?
Gunaydinn arkadaslarr. Ben kan vermeye gidiyorum lutfen dua edin....keşke artik bi test yapsaydin eğer hamileysen doktor belki progestana başlatır, eğer hamile değilsen de zaten kaçış yok korkma. tabi yine de sen bilirsin
Klomen ile 8 gün geciken kimseyi okumadım forumda. Brn ilk olucam heralde hamile değilsemGunaydinn arkadaslarr. Ben kan vermeye gidiyorum lutfen dua edin....
evet cnm ben de duymadim. insallllaaaahhhh hamilesindirKlomen ile 8 gün geciken kimseyi okumadım forumda. Brn ilk olucam heralde hamile değilsem
Insallah guzel haberler aliriz ben heycanlandimKan verdim 2 saat sonra çıkacak sonuçlar.. Allahım yardımcım olsun bunu saat nasıl geçer şimdi bekle dur.
inşAllah canım bende çok heyecanlıyım ama bir yandan da korkuyorum..Insallah guzel haberler aliriz ben heycanlandim
noldu cnm sonuç çıktı mi?ve tarihe geçiyorum. 9 gün klomen gecikmesi yaşayan ilk kadınlar kulübü üyesi olarak...
aaaa çok enteresan o kadar gecikme niye oldu ki o zaman? kist filan var mi bakti mi? acaba cok sonradan bi yumurta daha mi catladi o gecikme yapiyo cunkuçıktı canım negatif.. 1 hafta daha bekle olmazsa söktürücü verelim dedi
hadi hayırlısı cnmBen de klomenden güzel sonuç aldım inşallah devamı da güzel olurr canım 12. Gün 18 15 13 mm den 3 yumurta var çarşamba kontrol olup ignemi olucam inşallah