2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler

Merhaba bayanlar bu da benim ilk mesajım. 23 eylulde hamile olduğumu ogrendim 5 ekimde dusuk yaptim.kimyasal gebelik olduğunu söyledi doktorum. 29 Kasımda kan tahlili yaptırdım ve beta-hcg 185 çıktı. Daha doktora gitmedim. biraz daha beklemek istiyorum. yine duser mi diye korkularim var

Adet tarihim normalde hep bi hafta geri gelirken, dusukten sonra 28-29 güne çıkmıştı. Ben hamileliği kasik ve göğüs agrimdan tahmin ettim. erken gebelik testi yaptım onda iki çizgi çıktı ertesi gün de kan tahlili yaptırdım. inşallah hayirlisiyla düşmez tutunur bebisim

Kasik agrisi bendede oluyo ya acayip bisey bazen otururken birden oluyo ne oluyo diye kaliyorum

İnşallah öyle birşey olmaz. Olumlu düşünün bizde dua edelim

Arkadaşlar bende de adet düzensizliği oldugu icin tam olarak kac haftalik oldugumu bilmiyorum en son gittigimde kese 15.5m di doktor 5bucuk haftalik fln dedi ama bana verdigi ultrason resminin altinda 6+3 yazıyordu.hangisi dogru acaba... bir de kalp atisi için 2hafta sonra gel dedi.. 6+3 ise gerçekten kalp atisinin duyulmasi gerekmez miydi?

6+3 son adet tarihine göre olandır. dr.un dediği ise kese boyuna göre olan haftadır. kese göründükten sonra artık genelde keseye göre çağırıyolar dr.lar.

Doktor bana da düşük tehlikesi var dedi Protestan diye ilaç verdi

Bugün mü oldu bu durum? kanaman falan mı oldu? ben zaten en basından beri kullanıyorum progestanı. daha önce düşük yaptığım için bu sefer riske atmadı dr. telaş yapacak bir şey yok. Progestanı iç o zaten bol bol uyutacak seni. çok az hareket edersen bir de bi problemin olmaz korkma.

6+3 son adet tarihine göre olandır. dr.un dediği ise kese boyuna göre olan haftadır. kese göründükten sonra artık genelde keseye göre çağırıyolar dr.lar.
Aslinda son adet tarihime göre degil çünkü son adet tarihime gore 7+3 oluyodu adet düzensizliği olması cok kötü sanırım tam olarak hesaplayamiorm gebeliği...buarada daha once 2 dusuk yasadigim icin elimde değil korkuyorum cvp attigin icin cok tesekkur ederim evelik ... umarım sağlıkla alırz yavrularımizi kucaklarimiza

Benim de bir kürtaj bir düşüğüm var. ben de benzer korkuları yaşıyorum. iğne falan kullanıyo musun?

Canim strese girip bebisinide strese sokma stres cok önemli bi durum olabildigince aklini bosalt ve yapabiliyosan bol bol dinlen ilk 3 ayi atlatirsan cok daha rahat olursun emin ol allah saglicakla kucana almayi nasip eder insanlah

Benim de bir kürtaj bir düşüğüm var. ben de benzer korkuları yaşıyorum. iğne falan kullanıyo musun?
Evet canim igne kullanıyorum,benim de biri normal düşük digeri kalbi durdugu icin kurtaj oldum. her gun coraspirin ,clexane 0.4ml igne ve progestan kullaniyorummm

Canim strese girip bebisinide strese sokma stres cok önemli bi durum olabildigince aklini bosalt ve yapabiliyosan bol bol dinlen ilk 3 ayi atlatirsan cok daha rahat olursun emin ol allah saglicakla kucana almayi nasip eder insanlah
Dogru diyosun cnm kötü düşüncelerden stresten uzak olmak lazimmm ins hepimizin sorunsuz gecer gebeligi..

Allahim ya annem anne olunca anlarsiniz diyodu dogruymus daha karnimiza düştüğü ilk günden itibaren onlari korumak icin herseyi yapiyoruz

Evet canim igne kullanıyorum,benim de biri normal düşük digeri kalbi durdugu icin kurtaj oldum. her gun coraspirin ,clexane 0.4ml igne ve progestan kullaniyorummm

İğne dozajına kadar aynı durumdayız. hayırlısıyla alıcaz inşallah bu sefer bebişlerimizi. motive edelim birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…