• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler

ben de hamile oldugumu kasık bide göğüs agrisindan anlamıştım. kanama veya lekeleenme gelirse hemen doktora git önlemleri alsınlar. Allahhh hepimizin bebisine saglikla dogmayi buyumeyi nasip etsin
Amin cnm inss.kanamam fln yok bakalim su degerler katlansin bi gidicm ins dr a

Selam kizlar..herkesin bebegi hayirli olsun.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bnde yeni ogrendim hamile oldugumu..daha dr a gitmedim..kasiktaki karindaki agrilar surekli oluyormu kizlar..bn bi kac gundur hic bi belirti hissedemiyorum normal mi bu?

Normal 6. Hafta daha çok yeni bir hamilelik demek. Benim de sadece kasık agrım ve batmalarım vardı başta sonra çok nadiren olmaya başladı. 6. Hafta ortalarına doğru da mide rahatsızlıklarım başladı. Başka da bir belirtim olmadı. Öyle çok takılma sen dikkatli ol yeter. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşaallah.

Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikleriniz. benim 8+0 bugün. midem berbat iki haftadır full mide bulantısı var. yedigimden ictigimden hiç bişey anlamıyorum. mideme taş gibi oturuyor. istifra da ediyorum e tabi doğal şeyler bunlar hamilelikte ama yine de zormuş ya :KK43:

Benim de kasıklarımda değil de midemde büyüyo sanki bebek. Hep taş gibi. Mide bulantılarımda sabahları aç kalınca oluyo biraz ama daha çok geceleri. Bulantıdan uykuya dalamıyorum resmen. Neyse bunların hepsi çekilecek dertler onlar sağlıklı olsunlar da :dua:

Merhaba başka biryerden görüşüyor musunuz acaba bende kasımda öğrendim hamileligimi temmuz sonunda doğum bekleniyor

Bu akşam kontrole gittim. çok sukur bi sıkıntı yok. ayaklarını gördüm bidir bidir sallıyordu minnosum :)

Kızlar merhaba . Şuan 11+2 günlük hamileyim hamileliğini öğrendikten hemen sonra 3 hafta süren kanamam oldu ve bu süreçte progestan kullanmıştım . Ayrıca kanımda pıhtılaşma bozukluğu olduğu için Oksapar adlı bir iğne ile ecopirin kullanıyordum . 4 gündür aşırı halsizlik vardı ve dün akşam kanamam başladı acile gittim. İğne vurdular hap verdiler ama çok korkuyorum . Benim gibi kanaması tekrarlayan varmı doktorunuz ne diyor . Kusura bakmayın çok uzun oldu ilk bebeğimi bu haftalarda kaybedince korkuyorum

Bu akşam kontrole gittim. çok sukur bi sıkıntı yok. ayaklarını gördüm bidir bidir sallıyordu minnosum :)
Ben de 2 gün önce gittim mide bulantılarum azaldı baya diye korktum. Çok şükür bir problem yokmuş. Hatta bizde kollarını falan salladığını görünce şok olduk. Bu belirtilerinde olması bir dert olmaması bir dert. Şimdi de belirtim yok iyi mi diye her gün düşünüyorum kara kara :işsiz:

kızlaer bende bulantı yok gibi ama geğirme var sürekli midem hep rahatsız, çok yediğidiğimi düşünüyorum

Back