Pıhtılaşma testini yaptırdın mı? benim iki kaybım var ve bir de kimyasal gebeliğim. o yüzden böyle karamsar bakma. vakti gelmemiş demekki. hayırlı zamanda rabbim nasip edecek inşaallah. bak biz hamile kalabiliyoruz en azından. yıllarca onun için bekleyen bir sürü insan var. o yüzden çaresi bulunur her şeyin merak etme. üzülme desemde boş. ben de çok ağladım biliyorum o yüzden o duyguyu ama gerçekten geçecek.Önceki gönderimimde korkuyorum demiştim evet korktuğum başıma geldi kızlar. dün kontrolümde artık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. yazarken ekranı görmekte zorlanıyorum, gözlerim hep buğulu artık tarifi yok gerçekten..bu ikinci kaybım oldu.neden? cevabı yok... hepiniz sağlıcakla kalın malesef ben bu konudan ayrılıyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ağustos 2015
- 107
- 79
- 98
2 ay sonra araştırmasını yapalım dedi doktorum henüz bişey yaptırmadık canım sağol umut verici sözlerin için.. yapılan tetkiklerde umarım nedeni anlaşılır yoksa her gebeliğime korkuyla başlıcam.. 2 kere olması tesadüf olamaz diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısıPıhtılaşma testini yaptırdın mı? benim iki kaybım var ve bir de kimyasal gebeliğim. o yüzden böyle karamsar bakma. vakti gelmemiş demekki. hayırlı zamanda rabbim nasip edecek inşaallah. bak biz hamile kalabiliyoruz en azından. yıllarca onun için bekleyen bir sürü insan var. o yüzden çaresi bulunur her şeyin merak etme. üzülme desemde boş. ben de çok ağladım biliyorum o yüzden o duyguyu ama gerçekten geçecek.
Evet ben de tesadüf değil diye düşünüyorum. pıhtılaşma düşük doz çıktı mesela bende. eğer şimdi iğne kullandığım halde olmazsa başka şeyleri araştırmaya başlicaz. hayırlısı diyorum. pıhtılaşma testi için iki üç ay beklemene gerek yok. eğer özelde yaptıracaksan kürtajdan sonraki ilk reglinde gidip kan verebilirsin. trombofili paneli testleri diye geçiyo adı da. ama bence git bir devlet hastanesinden gün al orada yaptır. çünkü bu süreç biraz masraflı geçebilir. yaptırabildiğin kadarını devlette yaptır. birazını da özelde yaptır. her şeye baktırmış ol aklına gelen. öyle yeniden dene. bizim bebekler biraz nazlılar herhalde. anne babalarını iyi bir yormadan gelmeyecekler anlaşılan.2 ay sonra araştırmasını yapalım dedi doktorum henüz bişey yaptırmadık canım sağol umut verici sözlerin için.. yapılan tetkiklerde umarım nedeni anlaşılır yoksa her gebeliğime korkuyla başlıcam.. 2 kere olması tesadüf olamaz diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı
- 14 Ocak 2014
- 74
- 53
- 48
- 34
Bende hamişiimmm çok şükür Allah kucağımıza almasına nasip eder inşallah. son adetim 17 Ekim ama ben pcos olduğum için ortalama 10 gün geç yumurtlama olmuş kan tahlili 4+4 gunlukken 7000 kusurlerdeydi. şuan doktorumun dediğine göre 6+1 haftalık hamileyim kan pihtilasmasi olduğu için clexane 0.4 mg kan sulandırıcı ve coraspirin kullanıyorum inş. yeterli oluyordur beslenmesi için. bakalım bu cumartesi kalp atışını duymak için gideceğiz Allahım inş. duymayı nasip eder.. Aminn
İnşaallah. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Bende hamişiimmm çok şükür Allah kucağımıza almasına nasip eder inşallah. son adetim 17 Ekim ama ben pcos olduğum için ortalama 10 gün geç yumurtlama olmuş kan tahlili 4+4 gunlukken 7000 kusurlerdeydi. şuan doktorumun dediğine göre 6+1 haftalık hamileyim kan pihtilasmasi olduğu için clexane 0.4 mg kan sulandırıcı ve coraspirin kullanıyorum inş. yeterli oluyordur beslenmesi için. bakalım bu cumartesi kalp atışını duymak için gideceğiz Allahım inş. duymayı nasip eder.. Aminn
- 30 Temmuz 2012
- 21
- 8
- 36
Bende Çarşamba gidicem inşallah bakalım :)
Gittin mi canım kalp atışlarını dinlemeye?
- 15 Şubat 2016
- 908
- 659
- 23
- 31
Evet canım kesem çok güzel büyümüş bebişi gördük kalp atışında vardı ama dinletmedi doktor daha çok küçük diye zararlı olduğu için dinletmiyorlarmıs ama kalbi atıyo dedi çok şükür her ihtimale karşı progestan verdi 1ay sonra yine çağırdı ama herşey yolundaymış şükürler olsunGittin mi canım kalp atışlarını dinlemeye?
- 30 Temmuz 2012
- 21
- 8
- 36
Evet canım kesem çok güzel büyümüş bebişi gördük kalp atışında vardı ama dinletmedi doktor daha çok küçük diye zararlı olduğu için dinletmiyorlarmıs ama kalbi atıyo dedi çok şükür her ihtimale karşı progestan verdi 1ay sonra yine çağırdı ama herşey yolundaymış şükürler olsun
Ben de pazartesi gittim çok sukur bende de bi sıkıntı yok. progestan a devam ediyoruz. aspirin vs içme dedi bi hafta daha. hafiften kalbi atıyor dedi haftaya daha net belli olur dedi. Hakkımızda hayırlısı inşallah @Aycinimo çok üzüldüm canım hayirlisiyla tez vakitte bebisini kucağına alırsın insaaalllah.
Merhabalar...Bugün aldığım mutlu haberden sonra üye olmaya karar verdim çünkü 2 defa hamileliği mutsuz sonuçlanan bir anne adayıyım.ilk hamilelik kan pıhtılaşma ikincisi kromozom anomali . ve bekleme sürelerinin sonunda enson 3ay bekleyip bebek istemeye başlayalı 6ay geçmiştiki hamile kalmadığım için doktora gittim klomen verdi ilk defa kullandım sonra başladım araştırmalara şuan üye olduğum site gibi birçok yerde yorum okudum destek buldum ve dedimki eğer hamile kalırsam bende yazıcam umut bekleyen cevap bekleyen annelere bir tutam ışık olsun.onca kötü şeyden sonra şuan 5 haftalık hamleyi klomen ilk defa kullandım inşallah bu sefer devamı gelir dualarınızı bekliyorum.inş isteyen herkes muradına kavuşur.
- 20 Ağustos 2015
- 107
- 79
- 98
Tebrikler canım bu uzun ve üzücü günleri geride bırakmış olman çok umut verici gerçekten.. bnmde iki kaybım oldu ilki kalbi gelişmedi ikincisi kalbi durdu.. nedenini araştırmaya 2 ay içinde başlıcaz.. senin kayıplarının nedenleri ne gibi testlerle ortaya çıktı? kan pıhtılaşması çıkanlara kan sulandırıcı hap yada iğne veriyorlar diye okudum hep.. klomen daha çok yumurtayı çatlatmaya yönelik değil mi?Merhabalar...Bugün aldığım mutlu haberden sonra üye olmaya karar verdim çünkü 2 defa hamileliği mutsuz sonuçlanan bir anne adayıyım.ilk hamilelik kan pıhtılaşma ikincisi kromozom anomali . ve bekleme sürelerinin sonunda enson 3ay bekleyip bebek istemeye başlayalı 6ay geçmiştiki hamile kalmadığım için doktora gittim klomen verdi ilk defa kullandım sonra başladım araştırmalara şuan üye olduğum site gibi birçok yerde yorum okudum destek buldum ve dedimki eğer hamile kalırsam bende yazıcam umut bekleyen cevap bekleyen annelere bir tutam ışık olsun.onca kötü şeyden sonra şuan 5 haftalık hamleyi klomen ilk defa kullandım inşallah bu sefer devamı gelir dualarınızı bekliyorum.inş isteyen herkes muradına kavuşur.
- 4 Ekim 2016
- 371
- 592
- 23
- 35
Hayırlı sabahlar bende biri 7 haftalık kan pihtilasmasindan kaynaklı diğeri kimyasal gebelik ile iki düşük yaptım şimdi hamileyim. Pazartesi doktora gittim normalde 6+5 haftalık hamile olmam gerekirken 6+0 haftalık olarak çıktı bebeği ve keseyi gördük ama kalp atışını duymadık çok korkuyorum beş gün geriden gelmesi sorun olurmu acaba
Hayırlı sabahlar bende biri 7 haftalık kan pihtilasmasindan kaynaklı diğeri kimyasal gebelik ile iki düşük yaptım şimdi hamileyim. Pazartesi doktora gittim normalde 6+5 haftalık hamile olmam gerekirken 6+0 haftalık olarak çıktı bebeği ve keseyi gördük ama kalp atışını duymadık çok korkuyorum beş gün geriden gelmesi sorun olurmu acaba
Benim de öyle dedi dr başta. 5+2 olması gerekirken 4+4 çıktı. hatta geç döllenme falan dedi. benim de reglim genelde düzenlidir. o yüzden korktum herhalde gelişemiyo kese diye. ama bir dahaki gidişimde tam haftasında çıktı. bazen dr yanlış ölçüm yapabiliyo. Bence bir de bazen kese geri kalıp biraz sonra atılım yapabiliyo. çok takılma bunlara gönlünü ferah tut her şey iyi gidecek inşaallah.
- 4 Ekim 2016
- 371
- 592
- 23
- 35
Çok Saol içimi rahatlattin inşallah bi sorun çıkmaz bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırızBenim de öyle dedi dr başta. 5+2 olması gerekirken 4+4 çıktı. hatta geç döllenme falan dedi. benim de reglim genelde düzenlidir. o yüzden korktum herhalde gelişemiyo kese diye. ama bir dahaki gidişimde tam haftasında çıktı. bazen dr yanlış ölçüm yapabiliyo. Bence bir de bazen kese geri kalıp biraz sonra atılım yapabiliyo. çok takılma bunlara gönlünü ferah tut her şey iyi gidecek inşaallah.
Aminn inşaallah.Çok Saol içimi rahatlattin inşallah bi sorun çıkmaz bebeklerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız
- 30 Temmuz 2012
- 21
- 8
- 36
- 29 Kasım 2016
- 12
- 4
- 6
- 37
Merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikleriniz. benim 8+0 bugün. midem berbat iki haftadır full mide bulantısı var. yedigimden ictigimden hiç bişey anlamıyorum. mideme taş gibi oturuyor. istifra da ediyorum e tabi doğal şeyler bunlar hamilelikte ama yine de zormuş ya
Merhaba bende bugün 8+3 :) valla nazar değmesin sıfır bulantı sıfır kusma fakat deli gaz ve hemoroid problemim var ama allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin acılara katlanmaya razıyız :)
Slm hayırlı olsun bebişleriniz. Bende 10+3 deyim nerdeyse bir aydır istifra ediyorum. Aman Allah kimseye göstermesin çok kötü bi durum. Bu arada pazaryesi kontrol vardı doktor vitamin verdi. Kan pıhtılaşması yüzünden de kan sulandırıvı iğne kullanıyorum. Bu güne şükür idare ediyoruz.
- 30 Temmuz 2012
- 21
- 8
- 36
Selam kizlar..herkesin bebegi hayirli olsun.allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.bnde yeni ogrendim hamile oldugumu..daha dr a gitmedim..kasiktaki karindaki agrilar surekli oluyormu kizlar..bn bi kac gundur hic bi belirti hissedemiyorum normal mi bu?
ben de hamile oldugumu kasık bide göğüs agrisindan anlamıştım. kanama veya lekeleenme gelirse hemen doktora git önlemleri alsınlar. Allahhh hepimizin bebisine saglikla dogmayi buyumeyi nasip etsin