Bende yaşayamıyorum ödüm kopuyor midem bulanıyor ikinciyi isterim diye bekletiyorum bağlatmayıTakvim hastası hiç ilişki olmasın aklın rahat olsun ama yani şahsen ben bu gerilimle yaşayamıyorum 30 yaşına girince bağlatıcam
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tekrar hamileyim.
- Konu Sahibi onr3434
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok özel olacak beybi ama hangi güvenilir markayı kullanıyorsun, benimkisi gözü kapalı ne gelirse alıyor çünküEn güvenilir ve zararsız yöntem çoğu insan ilişki bitimine yakın takıyor ya da geri çekilip hamile kalıp kondom vardı diyor. Spiralle daha çok hamile kalan.
Ben takvimle hamile kaldım kondomu bıraktık olursa olur dedik regl bittiği gün ihtimal çok düşük ve hamile kaldım. Düştü amaOldum olası şu takvim işine hiç bakmadım bari bende öyle yapayım ya, evet bende olumlu şeyler duymadım iğnelerin yan etkiler çokmuş
Geçmiş olsun kuzumBen takvimle hamile kaldım kondomu bıraktık olursa olur dedik regl bittiği gün ihtimal çok düşük ve hamile kaldım. Düştü ama
Farketmez ultra hafif his vs diyenler en iyisi bizde de öyle ele ne gelirseÇok özel olacak beybi ama hangi güvenilir markayı kullanıyorsun, benimkisi gözü kapalı ne gelirse alıyor çünkü
Geçmiş olsunBen takvimle hamile kaldım kondomu bıraktık olursa olur dedik regl bittiği gün ihtimal çok düşük ve hamile kaldım. Düştü ama
Yavrum işgal ettim konunu kusura bakmaGeçmiş olsun
Rabbim içine ferahlık sana güç kuvvet versin inşallah
Teşekkür ederim siz hiç takılmayın ah vah etmeyin artık olan oldu. Geri gitmeyecek 1-2 sene durmayacak. Kaynanayı ikna edeceksiniz imkan varsa bakıcı bulun. Doğum öncesi buzluğu doldur çorba yemek vs vakumla. Milyonlarca kadının başına geldi. Onları izlemek komedi gibi gelecekGeçmiş olsun
Estağfurullah ne demek. Amin çok teşekkür ederimYavrum işgal ettim konunu kusura bakma
Rabbim içine ferahlık sana güç kuvvet versin inşallah
Aynen öyle düşünüyorum doğum öncesi hazırlık vs. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinTeşekkür ederim siz hiç takılmayın ah vah etmeyin artık olan oldu. Geri gitmeyecek 1-2 sene durmayacak. Kaynanayı ikna edeceksiniz imkan varsa bakıcı bulun. Doğum öncesi buzluğu doldur çorba yemek vs vakumla
Doğrudur aşkom kesin kararlı olmayanlar zaten bağlatmamalı benim kızım erken doğdu büyük travmam var ayrıca maddi olarak yenemeyiz ikinciye istediğimiz şekilde bakamayız bir de yani ben uykusuzluktan mahvoldum eşim ve kV hep yanımda ama yine de uykusuzluk beni mahvettiBende yaşayamıyorum ödüm kopuyor midem bulanıyor ikinciyi isterim diye bekletiyorum bağlatmayı
Tüp bebek bekleyip ikiz olsun diye dua da edebilirdiniz. Ne güzel birlikte arkadaş olacaklar. Doğumdan sonra 1 seneye büyüğü kreşe gider. Bu günler de geçer ne güzel bol bol bebek kokusu olacak evdeAynen öyle düşünüyorum doğum öncesi hazırlık vs. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Aşkım bizi haberdar et doktora gidinceEstağfurullah ne demek. Amin çok teşekkür ederim
Evet eşim o yüzde Allah’ın hediyesi resmen diyor bakalım sağlıklı olsunlar cümlemizin inşallahTüp bebek bekleyip ikiz olsun diye dua da edebilirdiniz. Ne güzel birlikte arkadaş olacaklar. Doğumdan sonra 1 seneye büyüğü kreşe gider. Bu günler de geçer ne güzel bol bol bebek kokusu olacak evde
Benim psikoloji yerlerde destek alacağım her şey üst üste geldi çocuğum biraz zorDoğrudur aşkom kesin kararlı olmayanlar zaten bağlatmamalı benim kızım erken doğdu büyük travmam var ayrıca maddi olarak yenemeyiz ikinciye istediğimiz şekilde bakamayız bir de yani ben uykusuzluktan mahvoldum eşim ve kV hep yanımda ama yine de uykusuzluk beni mahvetti
Tabi ki çok teşekkürler ilginiz içinAşkım bizi haberdar et doktora gidince
Al al ben gittim psikologa süper oldu valla benimki de şuan saat 3 ü, bekliyorum beslemek için sonra uyicam yaram içerdeeeBenim psikoloji yerlerde destek alacağım her şey üst üste geldi çocuğum biraz zor
Benimde kızım 7 aylık ama sanki 2 senedir ona bakıyorum. Karnımda o kadar hareketliydi ki kordon dolandı 37. Haftada aldılar. Doğdu meme reddi yaşadık asla emmedi emzirme danışmanlığına bile gittik. Sağarak verdim bi süre işten güçten yalnızlıktan sütüm kesildi. Mama alıyordu 4. Ayda biberon reddi başladı ek gıdaya geçtik 2 aydır bi öğünü bile doğru düzgün yemişliği yok. Biberon canı isterse yiyor. Uyku desen desteksiz asla uyuyamıyordu Allah işaret mi gönderdi artık bilmiyorum 15 gündür desteksiz uykuya alıştırmaya çalışıyorum. Her uykuya geçiş 1 1.5 saatimi alıyor birde ev işi yemek . Velhasıl zor iş anne olmak kadın olmak…Benim psikoloji yerlerde destek alacağım her şey üst üste geldi çocuğum biraz zor
Bende başındayım şu an yarım saatte bir uyanıyor, o kadar uykusu olmasına rağmen Allahım sen yardım et bizeAl al ben gittim psikologa süper oldu valla benimki de şuan saat 3 ü, bekliyorum beslemek için sonra uyicam yaram içerdeee