• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar hamileyim.

En güvenilir ve zararsız yöntem çoğu insan ilişki bitimine yakın takıyor ya da geri çekilip hamile kalıp kondom vardı diyor. Spiralle daha çok hamile kalan.
Çok özel olacak beybi ama hangi güvenilir markayı kullanıyorsun, benimkisi gözü kapalı ne gelirse alıyor çünkü

Teşekkür ederim siz hiç takılmayın ah vah etmeyin artık olan oldu. Geri gitmeyecek 1-2 sene durmayacak. Kaynanayı ikna edeceksiniz imkan varsa bakıcı bulun. Doğum öncesi buzluğu doldur çorba yemek vs vakumla. Milyonlarca kadının başına geldi. Onları izlemek komedi gibi gelecek

Teşekkür ederim siz hiç takılmayın ah vah etmeyin artık olan oldu. Geri gitmeyecek 1-2 sene durmayacak. Kaynanayı ikna edeceksiniz imkan varsa bakıcı bulun. Doğum öncesi buzluğu doldur çorba yemek vs vakumla
Aynen öyle düşünüyorum doğum öncesi hazırlık vs. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🌸

Bende yaşayamıyorum ödüm kopuyor midem bulanıyor ikinciyi isterim diye bekletiyorum bağlatmayı
Doğrudur aşkom kesin kararlı olmayanlar zaten bağlatmamalı benim kızım erken doğdu büyük travmam var ayrıca maddi olarak yenemeyiz ikinciye istediğimiz şekilde bakamayız bir de yani ben uykusuzluktan mahvoldum eşim ve kV hep yanımda ama yine de uykusuzluk beni mahvetti

Tüp bebek bekleyip ikiz olsun diye dua da edebilirdiniz. Ne güzel birlikte arkadaş olacaklar. Doğumdan sonra 1 seneye büyüğü kreşe gider. Bu günler de geçer ne güzel bol bol bebek kokusu olacak evde
Evet eşim o yüzde Allah’ın hediyesi resmen diyor bakalım sağlıklı olsunlar cümlemizin inşallah ❣️

Doğrudur aşkom kesin kararlı olmayanlar zaten bağlatmamalı benim kızım erken doğdu büyük travmam var ayrıca maddi olarak yenemeyiz ikinciye istediğimiz şekilde bakamayız bir de yani ben uykusuzluktan mahvoldum eşim ve kV hep yanımda ama yine de uykusuzluk beni mahvetti
Benim psikoloji yerlerde destek alacağım her şey üst üste geldi çocuğum biraz zor🥹

Benim psikoloji yerlerde destek alacağım her şey üst üste geldi çocuğum biraz zor🥹
Benimde kızım 7 aylık ama sanki 2 senedir ona bakıyorum. Karnımda o kadar hareketliydi ki kordon dolandı 37. Haftada aldılar. Doğdu meme reddi yaşadık asla emmedi emzirme danışmanlığına bile gittik. Sağarak verdim bi süre işten güçten yalnızlıktan sütüm kesildi. Mama alıyordu 4. Ayda biberon reddi başladı ek gıdaya geçtik 2 aydır bi öğünü bile doğru düzgün yemişliği yok. Biberon canı isterse yiyor. Uyku desen desteksiz asla uyuyamıyordu Allah işaret mi gönderdi artık bilmiyorum 15 gündür desteksiz uykuya alıştırmaya çalışıyorum. Her uykuya geçiş 1 1.5 saatimi alıyor birde ev işi yemek 🤦🏻‍♀️. Velhasıl zor iş anne olmak kadın olmak…

Back
X