- 30 Temmuz 2012
- 21
- 8
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır tatlım değil. hemen uzan ve drunu tlfnla ara. muhtemelen düğük iğnesi ve progestan vericektir. hareket etmemeye çalış olabildiğince.Kizlar selam ben 5+3 günlük hamileyim bugün keseyi gördük ama simdi lavabodaydim hafif pembe birşey gelmiş çok korktum normal mi sizce ?
Kizlar selam ben 5+3 günlük hamileyim bugün keseyi gördük ama simdi lavabodaydim hafif pembe birşey gelmiş çok korktum normal mi sizce ?
Bir türlü tam anlamıyla sevinemeyenler grubu olmuşuz sanki korkularımız var.. bende bi kayıp yaşadım bundan önceki gebeliğimde.. şu an ne kadar sevinsem de içimde hep bi korku O olursaolsun_ sanada geçmiş olsun canım inşallah her şey yoluna girecek..
ben şu an imom diye bi vitamin kullanıyorum size doktorlarınız neler verdi paylaşabilir misiniz?
ayrıca genital kaşıntı yanma çeken var mı ? hamile olunca ezbere bişey yapmaktan da korkuyorum ama sanırım mantar oldu gene. 12'sinde kontrolüm var güzel haberlerinizle ve haberlerimle görüşmek üzere inşallah
Bir sıkıntı olmaz inşallah Allah'ın izniyle canım bana doktor normal dedi bir daha sıkıntı olmadı cok şükür ama çok halsizim temızlık yapcam asla yataktan kalkamıyorum nolcak böyle hep yatmak istiyorumdün is yerinde iken kahverengi akıntı gibi bisey geldi. Aşırı telas oldum bundan önce de bir kimyasal gebelik sonucu dusugum olmuştu. hemen doktora gittim. doktor ultrasonla baktı. kese bozulmamış dedi. kese altında kan pıhtısı birikmiş dedi.yerlesme sirasinda oluşmuştur dedi. yine de dusuk öyküm olduğundan iğne, serum+vitamin, progestan verdi. bi saat hastanede serum alıp eeve geldim. iki gün istirahat verdi. inşallah sıkıntı olmaz. Dua edin canlar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin
Çok ilginç gerçekten ama Allahtan umut kesilmez canım sabret inşallah güzel haberler alırsınKIZLAR MERHABA DUN 7+0 IM SON ADET TARIHIME GORE. DUN SABAH RANDEVUM VARDI GITTIM GECEN HAFTA KESEYI GORMUSTUK.BUGUN KESEYE BAKTI BAKTI COK BUYUMEMIS DEDI DAHA BUYUK OLMASI GEREKIRDI DEDI TEKRAR BETA ISTEDI OGLEN SONUCU ALMAYA GITTIM 7 GUN ONCE 1500 DU BUGUN 10.000 OLMUS. DOKTOR SASIRDI BU KADAR BEKLEMIYODUM DEDI.YINE BAKTI 10.000 LIK BI KESE DEGIL AMA DEDI. MUCIZE BEBEK GBI SONRADAN MI GOSTERCEK KNDIMI NAPCAK SASIRDIM DEDI.HAFTAYA YINE CAGIRDI. NEDIR BU SIMDI YINE GIDIP SEVINEMEDEN DÖNDÜM. YORUMUNUZ NEDIR ? HAMILE KALDIKTAN SNRASI DAHA ZORMUS YA ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN...DİLEDİĞİMİZ GIBI DOLAR KUCAKLARIMIZ INSALLAH..
Sen coraspin kullandığından biraz bi kanama noktası varsa bile coraspşn onu artırmıştır. korkma. Progestan alıp yattığında bir sorun kalmaz inşallahdün is yerinde iken kahverengi akıntı gibi bisey geldi. Aşırı telas oldum bundan önce de bir kimyasal gebelik sonucu dusugum olmuştu. hemen doktora gittim. doktor ultrasonla baktı. kese bozulmamış dedi. kese altında kan pıhtısı birikmiş dedi.yerlesme sirasinda oluşmuştur dedi. yine de dusuk öyküm olduğundan iğne, serum+vitamin, progestan verdi. bi saat hastanede serum alıp eeve geldim. iki gün istirahat verdi. inşallah sıkıntı olmaz. Dua edin canlar. Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin
Bende oluyo canım hatta dün hapsirdim bi Ağrı girdi karnıma bağırdım resmen peki senin bulantın varmı ?Kızlar ara ara karnima hafiften kramplar giriyor sizde de oluyor mu ?
Bende oluyo canım hatta dün hapsirdim bi Ağrı girdi karnıma bağırdım resmen peki senin bulantın varmı ?
Aynen bende de aynı his var garıp bi his kalp atışlarını duydunuz mu ?Hapsiriklar da inadına geliyor sanki. ben de geçen kasigim yirtildi sandım çığlık attım hapsirirken. Protestandan kaynaklandığını düşündüğüm bi istahsizlik var. Midem kötü bulantı gibi değil de agzim acı hep.
Bende Çarşamba gidicem inşallah bakalım :)yok henuz daha duymadık gideceğiz hafta içi insallah
cok gecmıs olsun. allah hayırlısıyla en kısa zamanda evlat nasip etsın sana inşallah.Önceki gönderimimde korkuyorum demiştim evet korktuğum başıma geldi kızlar. dün kontrolümde artık bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendim.. yazarken ekranı görmekte zorlanıyorum, gözlerim hep buğulu artık tarifi yok gerçekten..bu ikinci kaybım oldu.neden? cevabı yok... hepiniz sağlıcakla kalın malesef ben bu konudan ayrılıyorum