- 1 Aralık 2016
- 4
- 1
- 1
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hamile oldugumu ogreneli 5 gun oldu.sali gunu doktora gittim troidlerim biraz yuksek cikti..cok endişeliyim.ilac kullaniyorum.insallah degeri dusurebiliriz.boyle sıkıntı yaşayan oldumu...
Tesekkur ederim insallah..benim cok yuksek degil ama yinede duşunmeden edemiyorumBenim arkadaşımın başına geldi. Fakülteye yönlendirdiler. hem de baya bir yüksekti onun. ilaç kullandı, kontrole gitti sürekli. bir sorun olmadan doğum yaptı. korkma yani hallolur inşaallah.
İnşallah bi sıkıntı olmaz cnm.Bende hamile oldugumu ogreneli 5 gun oldu.sali gunu doktora gittim troidlerim biraz yuksek cikti..cok endişeliyim.ilac kullaniyorum.insallah degeri dusurebiliriz.boyle sıkıntı yaşayan oldumu...
Tsk ederim.insallahİnşallah bi sıkıntı olmaz cnm.
Bende kasık agrısı var 5 haftalk hamıleyım kasıklarıma bırden agrı giriyo sızdede öylemi ciddi bır durum yoktur dıme
Anladım ne kadarlık gebesinizBenimde öyle oluyo. hatta kasık artı bel ağrısı yaşıyorum. dün sıcak su torbasına su doldurdum ayaklarımın aştına koydum öyle yattım. gece falan sadece hafif bel ağrısı yaşadım çok az da kasık ağrısı. işe yaradı gibi sanki. en azından gaz sancılarını kesmiş olabilir diye düşünüyorum. ama ne kadar bilimsel bir yöntemdir doğrudur onu bilemiyorum tabi.
Aynn canm bebeğin kalp atışlarını duydunmu5 haftalık benim de. geçmiyor günler.
Yok bende duymadım daha haftaya gıdecem bendeHayır ancak haftaya. bir de benim 3. bu. daha önceki ikisinde kalp atışı alacağım gün kanamam oldu ve düşük yaptım. o yüzden korkularım daha büyük. sen duydun mu?
Korkma inşallah Bişey olmz içini ferah tutYok bende duymadım daha haftaya gıdecem bende
Mrb canm Aynen bende o duyguyu yasıyorumMerhaba kizlar ben yeni katildim araniza bende yeni öğrendim 3 gün oluyo heyecandan ölücem
Ultrasyona gırdın mi pekı
Merhaba kizlar ben yeni katildim araniza bende yeni öğrendim 3 gün oluyo heyecandan ölücem
Evet canım gördüm ben keseyiGittiğimde dr.a 2 gün geçmişti. b hcg de 764tü. o yüzden haftaya cuma falan gideyim diyorum. sen gördün mü keseyi pekii?
Aminnn canım inşallah ya insallahÇabucak sağlıkla hayırla geçse günleer diyorumm
O zaman seninki 5+lı günlerde falan mı acaba? ben daha 4+4 ya da 4+5im.Evet canım gördüm ben keseyi
Aminnn canım inşallah ya insallah