Evet canım gördüm ben keseyi
Aminnn canım inşallah ya insallah
Bir de profil kısmından girip sen de bu doğuma ne kadar var kaçıncı gündesin falan grafiğini ekleyebilirsin istersen. msjlarının sonunda görünüyo direk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım gördüm ben keseyi
Aminnn canım inşallah ya insallah
Bnde gttıgmde 5 olmstu yeniO zaman seninki 5+lı günlerde falan mı acaba? ben daha 4+4 ya da 4+5im.
Kac haftalık hamilesin canımKızlar sabahları bulantıdan kahvaltı yapamıyorum . Sadece portakal yiyebiliyorum . Öğle arasına kadar sürekli çubuk kralerle bastırıyorum . Ama öğle arası süper yiyorum . Şimdilik şükür sadece sabahları oluyor bulantım . Onun dışında kanamam şükür bitti . Ama 2 kez iğne vurundum ve günde 2 progestan kullanıyorum. Onun dışında okulda geçirdiğim saatler ve akşam yemeği harici saatlerim hep uyumakla geçiyor Kalp atışı için doktorum bu hafta gidebileceğimi söylemişti ama ben bu hafta beklemeyi düşünüyorum haftaya cumartesi gideceğim Zaman çok zor geçiyor çok yiyorum bakalım kaç kilo alarak kapatacağım hamileliği
Sen kac haftalıksın canım Allah kucağında almayı nasip ettırsınHayirli olsun canim sizinkilerde bizde baktik ama görünmedi haftaya tekrar gidicez hayirlisiyla bi görsek gerci o zamanda bi dogsa diyoruz ama
6+2 canım. En son pazartesi günü ultrasona girdim düşük takibi için .Kac haftalık hamilesin canım
Senin kaç haftalık allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiZeKac haftalık hamilesin canım
5 haftalık canım aminnnnnSenin kaç haftalık allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimiZe
Duydun mu kalp atışını5 haftalık canım aminnnnn
Bnde gttıgmde 5 olmstu yeni
Yok canım karnımdan baktımVajinal ultrasonla mı baktı dr? ben direk karından görünsün istiyorum.
Yok canım karnımdan baktım
merhabalar bende 2 gün önce öğrendim, sindirmeye çalışıyorum..:)
Agrım var kasık agrılarım evet akıntım var fazla değil amaİyi o zaman ben de 5+2 de falan gidebilirim. darısı başıma. regl ağrısı gibi ağrıların ne durumda? bir de akıntın var mı? benim daha dün falan çok çok az akıntım başladı. öncesinde kupkuruydu. hatta o yüzden hamile değilimdir diyodum.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Yüce Rabbim hepimize inşallahhhTebrik ederimm. sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.
Agrım var kasık agrılarım evet akıntım var fazla değil ama
Benim de az akıntım. ama regl sancılarım var. her seferinde korkup bi kontrol ediyorum kan falan mı geldi diye. bu da düşüklerin yarattığı bi travma herhalde biraz.
Inşallah Canim İçini ferah tutEvet gelip geçiyo zaten o zaman derin bir nefes alıyorum. ama benim zorum 40. Günle zaten. 2 seferde 40. gün kanamam başladı. bu sefer yenicez o günleri