2016 Kasım da hamile olduğunu öğrenenler

Her sey yolunda gitcek inş. doktor bana dediki basina daha onceden boyle bir sey geldi diye hep gelcek degil ya..asla evham yapma rahat ol dedi..

Her sey yolunda gitcek inş. doktor bana dediki basina daha onceden boyle bir sey geldi diye hep gelcek degil ya..asla evham yapma rahat ol dedi..
Aynen öyle aslında. hatta çoğu prof bize iğne bile vermiyo. o atılan bebeklerin problemli olduğunu düşünüyo. birisi bana 10 tane deniceksin 10 taneden biri mutlaka yaşar dedi. gerci onlara söylemesi kolay. o kanı gördüğümde ya da her sabah göğüslerimi kontrol eettiğimde öksürmeye korktuğumda yaşadıklarımı ben biliyorum
Ama bu sefer gerçekten umutluyum. bakalımm. ilk defa iğne deniyoruz. bence bi çok insandaki gibi bize de bu iğne yeterli gelecek.

İnşallah öyle olur canimm,ben de umutluyum bu kez...senin gibi ben de surekli kendi belirtilerimi kontrol ediyorummm... buarada benim aslinda igneye de ihtiyacım yok sanırım çünkü tum testleri her seyi yaptrdimm..kanda pıhtılaşma yok..doktor her ihtimale karşı verdi bu kez

benim de bir tek 2 mthfr genim heterozigot. ama sigara kullanyorum ben. gerçi gebeliklerimde hiç kullanmadm ama onlarda bir miktar kani pihtilatirmis olabilir. bana da onlem gibi geldi biraz igne. cnk direk phtlasma genlerimde sorun yok. az once kasigma siddetli bi kramp girdi ona bile sevindim. sabah gogus hassasiyetim yoktu. korkmustum. 12. haftaya kadar boyle panik olcaz galiba.

Benımde pgrenelı 5gun oluyor ılk degerım 325 ıkı gun sonra 810 kese 1500un uzerıne cıkınva bellı olcak dedı doktorum bu duruma gore nezmn cıkar acaba 1500un usturn degerım

810u gördüğün değerden 2 gün sonra vajinal ultrasondan görünür. ama karından baktırmak istersen 4 5 gün daha beklemen lazım. hayırlı olsunn bebeğiniz.

Cok şükür bende 2. Bebeğime hamileyim 5 haftalık. Canim hep acı bişeyler yemek istiyorum.cok mutluyum kucağıma almayı da nasip etsin.hepinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar. ...

Benim göğüslerimin şişi inmiş tamamen. böyle belirti azalması çok hayra alamet değil okuduğum kadarıyla. bu şekilde bir şey yaşayan var mı? daha belirtilerin kaybolması için çok erken değil mi?

Cnm böyle stres yapma,herkese gore degisioomus belirtilerr..benimkiler de brz indi ,eskisi kadar acimio da..ama bunlara göre değerlendirmemek lazım...bazi hamilelerinn son aylara kadar hic belirtileri olmuyoe.lütfen gönlünü ferah tut..be kezz sağlıklı bebislerimizzz

Evet 5+1 oldum bugün. baya baya korkutuyo şu an bu beni. dr.a gitsem kese görünür mü acaba karından?

Vajinal ultrasonla görünwbilir cnm ama karindan belki bi kac gun daha sürer görünmesi..doktora git istersen icin rahatlasin

Karından ultrasonu beklemek istiyorum. kötü bir tesadüf ama ötekilerde hep vajinal ultrasonla bakıldığı gün kanamam başladı. biliyorum alakalı değil ama yine de korkutuyo beni. iki türlü de rahat yok herhalde. Progestanımı içip uyuyayım en iyisi

Rica ederim cnm, ayni derdi paylaşıyorz... biz naparsak yapalimmm saglikli bir bebek her sekilde tutunuyo hayata...umarimm hepimizinki cok sağlıklıdr ve saglikla dogarlarrr..

cnm öncelikle sakin olmalısın.Allah ın izniyle yoktur bi sıkıntı. ben 6+0 da doktora gitmiştim karından ultrasonla keseyi gördük.

cnm öncelikle sakin olmalısın.Allah ın izniyle yoktur bi sıkıntı. ben 6+0 da doktora gitmiştim karından ultrasonla keseyi gördük.
Ben de c.tesi hcg testinde 2360ı gördüm. 6bini geçince karından görünüyomuş herhalde. o yüzdn çarşambayı bekliyim diyorum. dua edelim birbirimize.

29 kasımda 185 olan BHCG bugün 05/12 de yaptirdigim tahlilde 3.200 e çıkmış. Yani 6 günde bu kadar artmis :) fazla olması da korkuttu beni.herseyden pimpirikleniyorum. Akşam doktoruma gidicem keseyi gorururm inşallah.

Çoğul gebeliktir belkii korkuya kapılma hemen. gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş ama
senin değerlerin bence çok korkulacak değerler değil. adetinin gecikmesi üzerinden kaç gün geçmişti?

Çoğul gebeliktir belkii korkuya kapılma hemen. gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş ama
senin değerlerin bence çok korkulacak değerler değil. adetinin gecikmesi üzerinden kaç gün geçmişti?

canım doktora gittim keseyi gordum com sukur doktor da ilk hcg yi duyunca ikiz mi acaba dedi. Alttan muayene etti. çokk sukur bir sıkıntı yok. 20-25 i arası bidaha gel dedi. bu arada daha evvel kimyasal gebeligim oldugundan coraspin 100 kullan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…