Aynen öyle aslında. hatta çoğu prof bize iğne bile vermiyo. o atılan bebeklerin problemli olduğunu düşünüyo. birisi bana 10 tane deniceksin 10 taneden biri mutlaka yaşar dedi. gerci onlara söylemesi kolay. o kanı gördüğümde ya da her sabah göğüslerimi kontrol eettiğimde öksürmeye korktuğumda yaşadıklarımı ben biliyorumHer sey yolunda gitcek inş. doktor bana dediki basina daha onceden boyle bir sey geldi diye hep gelcek degil ya..asla evham yapma rahat ol dedi..
cnm öncelikle sakin olmalısın.Allah ın izniyle yoktur bi sıkıntı. ben 6+0 da doktora gitmiştim karından ultrasonla keseyi gördük.Benim göğüslerimin şişi inmiş tamamen. böyle belirti azalması çok hayra alamet değil okuduğum kadarıyla. bu şekilde bir şey yaşayan var mı? daha belirtilerin kaybolması için çok erken değil mi?
Ben de c.tesi hcg testinde 2360ı gördüm. 6bini geçince karından görünüyomuş herhalde. o yüzdn çarşambayı bekliyim diyorum. dua edelim birbirimize.cnm öncelikle sakin olmalısın.Allah ın izniyle yoktur bi sıkıntı. ben 6+0 da doktora gitmiştim karından ultrasonla keseyi gördük.
Çoğul gebeliktir belkii korkuya kapılma hemen. gerçi kelin merhemi olsa başına sürermiş ama
senin değerlerin bence çok korkulacak değerler değil. adetinin gecikmesi üzerinden kaç gün geçmişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?