Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tekrar hamileyim.
- Konu Sahibi onr3434
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ah beybi ah 38de acil sezaryen oldum çocuğun kilosu düştü düştü memede süt yok mamaya başla çocuk biberona alışsın memeyi reddetti memede ki süt azalıyor hurra tüm tuşlara bas pekmezler helvalar bulgurlar hoşaflar ama nafile sütüm çekildi benim oğlan mama çocuğu oldu annemle birlikte bakıyoruz ikimiz zor idare ediyoruz idare edilecek durumda birimiz eve koşturuyor birimiz çocukla ilgileniyor kendimle ilgilenmeyi unuttum biliyor musun ben kaşımda tek tel çıkınca kuaföre koşan insandım şu an sadece diş fırçalayabiliyorum arada bir kahve içmeye çıkıyorum o kadar yani tamamen çocuk odaklıyımBenimde kızım 7 aylık ama sanki 2 senedir ona bakıyorum. Karnımda o kadar hareketliydi ki kordon dolandı 37. Haftada aldılar. Doğdu meme reddi yaşadık asla emmedi emzirme danışmanlığına bile gittik. Sağarak verdim bi süre işten güçten yalnızlıktan sütüm kesildi. Mama alıyordu 4. Ayda biberon reddi başladı ek gıdaya geçtik 2 aydır bi öğünü bile doğru düzgün yemişliği yok. Biberon canı isterse yiyor. Uyku desen desteksiz asla uyuyamıyordu Allah işaret mi gönderdi artık bilmiyorum 15 gündür desteksiz uykuya alıştırmaya çalışıyorum. Her uykuya geçiş 1 1.5 saatimi alıyor birde ev işi yemek . Velhasıl zor iş anne olmak kadın olmak…
Maşallah ne güzel annenizle bakıyorsunuz. Allah güç kuvvet versin inşallah. Ben 7 ayda 1 kere kahve içmeye çıkabildim hastanelik işim için bi kaç defa 1-2 saatliğine anneme bıraktım ama aklım çok kalıyor.Ah beybi ah 38de acil sezaryen oldum çocuğun kilosu düştü düştü memede süt yok mamaya başla çocuk biberona alışsın memeyi reddetti memede ki süt azalıyor hurra tüm tuşlara bas pekmezler helvalar bulgurlar hoşaflar ama nafile sütüm çekildi benim oğlan mama çocuğu oldu annemle birlikte bakıyoruz ikimiz zor idare ediyoruz idare edilecek durumda birimiz eve koşturuyor birimiz çocukla ilgileniyor kendimle ilgilenmeyi unuttum biliyor musun ben kaşımda tek tel çıkınca kuaföre koşan insandım şu an sadece diş fırçalayabiliyorum arada bir kahve içmeye çıkıyorum o kadar yani tamamen çocuk odaklıyım
Ben günlük dışarı çıkmazsam psikolojim bozuluyor uzaklaşamıyorum aklım kaldığı için ama bir iki saat yürüyüp kahve içip hemen geliyorum yoksa ben deliririm anne olmak zor gerçekten boşuna cennet ayaklarımızın altına serilmedi inşallah layıkıyla yaparızMaşallah ne güzel annenizle bakıyorsunuz. Allah güç kuvvet versin inşallah. Ben 7 ayda 1 kere kahve içmeye çıkabildim hastanelik işim için bi kaç defa 1-2 saatliğine anneme bıraktım ama aklım çok kalıyor.
Benimkide emmediği için 2 gün küvözde kaldı sarılık sebebiyle. İnşallah bu seferki bebeğim emer. Herkesin emzirirken benim bebeğim mememden tiksinip öğürüyordu. Ucu büyük değil küçük değil sütümde başlarda çok güzeldi. Emmeye emmeye bitti işte sağarak bi yere kadarAh beybi ah 38de acil sezaryen oldum çocuğun kilosu düştü düştü memede süt yok mamaya başla çocuk biberona alışsın memeyi reddetti memede ki süt azalıyor hurra tüm tuşlara bas pekmezler helvalar bulgurlar hoşaflar ama nafile sütüm çekildi benim oğlan mama çocuğu oldu annemle birlikte bakıyoruz ikimiz zor idare ediyoruz idare edilecek durumda birimiz eve koşturuyor birimiz çocukla ilgileniyor kendimle ilgilenmeyi unuttum biliyor musun ben kaşımda tek tel çıkınca kuaföre koşan insandım şu an sadece diş fırçalayabiliyorum arada bir kahve içmeye çıkıyorum o kadar yani tamamen çocuk odaklıyım
Kesinlikle öyle. Hayatımızı onlara adadık resmenBen günlük dışarı çıkmazsam psikolojim bozuluyor uzaklaşamıyorum aklım kaldığı için ama bir iki saat yürüyüp kahve içip hemen geliyorum yoksa ben deliririm anne olmak zor gerçekten boşuna cennet ayaklarımızın altına serilmedi inşallah layıkıyla yaparız
Benimde öyle oldu beybi çocuk emmedikçe sağmak işe yaramaz oldu kurudu gitti dört aylık anneyim göğüslerim jel gibi asla dolu değil kurudu gitti öyleBenimkide emmediği için 2 gün küvözde kaldı sarılık sebebiyle. İnşallah bu seferki bebeğim emer. Herkesin emzirirken benim bebeğim mememden tiksinip öğürüyordu. Ucu büyük değil küçük değil sütümde başlarda çok güzeldi. Emmeye emmeye bitti işte sağarak bi yere kadar
Birde bu süreçlerde insanın yanında olacak kişiler çok önemli. Bizim çok bilmiş büyükler emzir emzir diye mama verdirmedi yok memeyi almazmış bilmem ne. Aa seni emmiyor mu neden mama veriyorsun mama zararlı. Emmesini en çok isteyen kişi benim bana akıl veriyorlar. O yüzden bu doğumumda nasipse kimseyi istemiyorum yanımda eşim olsun yeterBenimde öyle oldu beybi çocuk emmedikçe sağmak işe yaramaz oldu kurudu gitti dört aylık anneyim göğüslerim jel gibi asla dolu değil kurudu gitti öyle
Valla benim bir tek eşim annem kız kardeşim yanımdaydı oh, kaynana triplere felan girdi sonra hiç aramadı sormadı ama çok rahat geçti bu dönemim, kendini en iyi hissettiğin kişileri yanında tut diğerlerini kapının arkasına at o kadar rahat geçecek kiBirde bu süreçlerde insanın yanında olacak kişiler çok önemli. Bizim çok bilmiş büyükler emzir emzir diye mama verdirmedi yok memeyi almazmış bilmem ne. Aa seni emmiyor mu neden mama veriyorsun mama zararlı. Emmesini en çok isteyen kişi benim bana akıl veriyorlar. O yüzden bu doğumumda nasipse kimseyi istemiyorum yanımda eşim olsun yeter
Aynen öyle yapacağım. İlk bebekte çok tecrübesiz oluyor insan. Ne kadar okuyup araştırsak ta yaşamak farklı. Şuan 2. Çerez gibi geliyor bana bakmak açısından ama büyüdükçe sorunları da büyüyor diyorlardı haklılarmış. Yenidoğan o kadar rahat ki onda da lohusa psikolojisi var ya benim tek korktuğum peşpeşe sezeryan da bana bişey olur mu çocukşarım için korkuyorumValla benim bir tek eşim annem kız kardeşim yanımdaydı oh, kaynana triplere felan girdi sonra hiç aramadı sormadı ama çok rahat geçti bu dönemim, kendini en iyi hissettiğin kişileri yanında tut diğerlerini kapının arkasına at o kadar rahat geçecek ki
Ee ne güzel işte ikiz ikiz büyürlerDoğumdan sonra 40 ım çıktı ve 20 gün geçince tekrar adet oldum. Adetlerim düzensizdi önceki aylarda da hep 5 gün erken 7 gün geç oldum. Maalesef bebeğim beni hiç emmedi.